Evlenmeyi erteleyen erkek

Cosmoglaze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
1
0
1
Merhaba benim bir erkek arkadaşım var ben 24 o 30 yaşında. Ne zaman evlilik konusu açılsa 3-4 sene var benim evlenmem için diyor.Hiç bir zaman direkt evlenelim demedim. Bir kere imada bulundum, bir hafta boyunca sürekli bunu hatırlatarak kızdı bana. Kendi işini kurup iyi para kazanmaya başladıktan sonra evlenmek istiyormuş.
Yalnız şöyle bir durum var ki; zaten kendi işini yapıyor ailesinin hiç bir maddi sıkıntısı yok, babasının işini devralmış. Sadece başka sektörde bir iş kurmak istiyor. Ailesi de artık evlenmesini istiyor.
Evlenmemiz için hiç bir engel yok yani. Nasıl aklına girerim de evlenme teklifi alırım acaba? Bir de erkek arkadaşım çabuk gaza gelen biri ve balık burcu aslında duygusal ama göstermiyor. Daha önceki sevgilisi beni istemeye gelecekler demiş bu da git evlen o zaman demiş. Öyle ayrılmışlar ve eski sevgilililerinin arasında en çok sevdiği değer verdiği kişi de o kızmış. Beni de çok seviyor, çok büyük kavgalar atlattık, bana ben senin beni sevdiğinden daha çok seviyormuşum seni demişti. Sevgisinden sadakatinden eminim ama bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Siz ve ya çevrenizde evlenmek istemeyen erkeği dize getiren oldu mu hiç? Hangi yolları denediler?

öncelikle kimse sizinle evlenmek zorunda değil.

birinin evlenmek için herhangi bi engelinin olmaması illa evlenmesi gerektiği anlamına gelmez.

istemeyen adamın aklına girip evlenme teklifi ettiremezsiniz.

evliliği erkeği dize getirmek olarak gördükçe olmaz o iş.

Daha önceki sevgilisi beni istemeye gelecekler demiş bu da git evlen o zaman demiş. Öyle ayrılmışlar ve eski sevgilililerinin arasında en çok sevdiği değer verdiği kişi de o kızmış. Beni de çok seviyor, çok büyük kavgalar atlattık, bana ben senin beni sevdiğinden daha çok seviyormuşum seni demişti. Sevgisinden sadakatinden eminim ama bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Siz ve ya çevrenizde evlenmek istemeyen erkeği dize getiren oldu mu hiç? Hangi yolları denediler?

Ne yapiyorsunuz cay saatinde eskileri mi cekistiriyorsunuz. Tamamen yanlis konuma dusmussun .

Seninle evlenmek istemiyor demek ki , yoksa evlenmek isteyen erkek uzatmaz.

Yasin daha 24
Evlenince hersey rutine giriyor
Butun gun burnunun dibinde
Yemek yap temizlik yap gercekten sıkıcı
Ne guzel sinemaniza gidin yemeginizi yiyin
Parka gidip kuşları dinleyin
Hic birsey konusmadan birbirinizi seyredin
Evlenince ne olacak
Nasilsin demeden ne yemek var :işsiz:

Aklıma şey geldi. Konuyu okuyunca..
Eve bağlamak adına yapılan cocuklar.
Evlenmek istemiyor demekki neden illa onu evlendirmeye ikna etme cabasına giriyosunuzki.

Siz rest cekmek istiyorsunuz ama gidersen git evlen o zaman baskasi ile demesinden korkuyorsunuz.Eski sevilisine yaptigi gibi.Zorlamayin istemiyor belli sizi degil evlenmeyi neden? İs kurmak para kazanmak icin biraz zaman verseniz ya da soz falan yapalim de resmilestirmek rahatlamak istiyorsaniz.Valla bu adamlar sıkıstirildikca kaciyor.

Bence bir erkek ya da kadın çok seviyorsa ve ondan vazgeçmek istemiyorsa dediğiniz gibi şartlarıda uygunsa evlenmeyi ister tıpkı sizin gibi. Bence evlenmeyi ya da sizinle evlenmeyi istemiyor buna da yapacak bişey yok

Erkekler geç olgunlaşıyor zaten ve evlenmek için en az 30 lu yasları görmek istiyorlar ancak Anladığım kadarıyla sende pek evlilik için gerekli olgunlukta biri gibi durmuyorsun .
Zorla güzellik olmaz ki iki kişi birbirini seviyorsa anlaşıyorsa evlenmeye ortak karar verir .

Nedense bu tarz konuların bi kadın tarafından açılmış olucağına gerçekten inanamıyorum.. Sanırım hemcinslerimin, kendilerini bu evlilik falan konularında bu kadar zavallı duruma düşüreceklerini kabullenmek istemiyorum.. O yüzden konuyu ve üyeyi fake olarak değerlendirmeyi tercih ediyorum kafamda.. O yüzden size sesleniyorum sayın fake üye: Burası ufak tefek cinayet seti falan değil, biz kadınlar burda öyle entrika plan falan yapmıyoruz.. evli olanlarımız eşlerini türlü oyunlarla da elde etmedi, sevgililerimizi elimizde tutmak için de kırk takla falan atmıyoruz!! Kadınız biz! Güçlüyüz! Böyle basit oyunlara düzenlere ihtiyacımız da yok! Bu da burda dursun :KK66:

zorla ikna etsen evlendiğinde mutsuz olursun
ya kendi karar vermesini bekleyeceksin
ya da ayrılacaksa

Ben de şu eskilere takıldım . Belli olgunluğa ulaşmış kadın ve erkeklerin eskilerini birbirlerine anlatmalarini çok saçma buluyorum .

Yani ne o öyle ders mi çıkarmamız lazım bunları yapma yoksa eski sevgilim gibi bırakırım seni mi demek istemiş ..

Sizinle gerçekten ciddi bi arkadaşlık düşündüğünü hiç sanmıyorum vaktinize yazık .

Ah şu kızlarımız neden kendilerine değer vermiyor bir anlayabilsem ..

Back
X