Evlenmeyi erteleyen erkek

Yaşınız evlilik için genç diye düşünüyorum. Ayrıca evlenmek istemiyor oluşu nasıl aşık değil mi acaba sorusuyla bağdaştırılıyor anlamadım. Evlilik çok anlam yüklenecek bir kurum değil. Evli olanlarda özel insanlar değil. Ben de biz Türk kadınlarının şu evliliğe olağanüstü bir olaymış gibi bakmasına hayret ediyorum. Hayat kısa, mutlu olmak için evli olmak gerekmiyor. Hayatınızı yaşayın.

Ne demek nasıl evlilik teklifi alırım yok nasıl dize getiririm falan yaa gerçekten aklım almıyor benim. Zorla taktiklerle mi alacaksınız evlilik teklifini Allah aşkına sonra da adam sorumluluk almıyor ilgilenmiyor yok çocuk istiyorum o istemiyor gibi sorunlarla gelecekseniz buraya bu kadar evlilik delisi misiniz? ne oluyor evlenince başınız göğe mi eriyor?daha yaşınız 24 yahu başkalarının ee ne zaman adını koyuyorsunuz gazlarına gelmeyin. Adam istemiyorsa istemiyordur gezin tozun eğlenin nedir yani daha gençsiniz.

Dort bes senelik sevgilisiyle evlenmeyip iki uc ay tanidigiyla evlenenler oluyor.

Erkek evlenmeyi istemiyorsa bence sevmiyordur gercekten seven evlenir evlenmiyorsa da karsina gercekten sevdigi biri cikmamistir.

Evlilik iki tarafın da istemesiyle olur. Sizden emin değildir, şartlar uygunsa bile hemen evlenmek istemez. Sizi evlenecek kadar sevmiyordur, evlenmek istemez. Genel olarak evliliğe uygun bir yapısı yoktur, evlenmek istemez. Prensibi değildir evlenmek istemez. Evlenmek istememesi size ya da başka sebeplere bağlı olabilir. Sizce onu allem edip kallem edip nikah masasına oturtsanız, sonrasında mutlu olacak mısınız?

24 yaşındasınız, 34, 44 değil. Neden acele ediyorsunuz? Siz çalışıyor musunuz? Yoksa paralı sevgiliyi başkasına kaptırmamak için mi bu acele?

Daha sevgiliyken çok büyük kavgalar atlattıysanız nişanlılık döneminde ne olur kim bilir..

Niye zorlamayla evlilik teklifi almanın peşindesiniz ki? O zaman sevgiliniz teklif etmiş olmaz ki siz kendi kendize etmiş olursunuz.Hem evliliğe hazır hissetmeyen biriyle nasıl evliliği göze alıyorsunuz? Yaşınız küçük aceleye ne gerek var? Bırakın kendi içinden gelince teklif etsin gazla,zorlamayla değil

Nedense bu tarz konuların bi kadın tarafından açılmış olucağına gerçekten inanamıyorum.. Sanırım hemcinslerimin, kendilerini bu evlilik falan konularında bu kadar zavallı duruma düşüreceklerini kabullenmek istemiyorum.. O yüzden konuyu ve üyeyi fake olarak değerlendirmeyi tercih ediyorum kafamda.. O yüzden size sesleniyorum sayın fake üye: Burası ufak tefek cinayet seti falan değil, biz kadınlar burda öyle entrika plan falan yapmıyoruz.. evli olanlarımız eşlerini türlü oyunlarla da elde etmedi, sevgililerimizi elimizde tutmak için de kırk takla falan atmıyoruz!! Kadınız biz! Güçlüyüz! Böyle basit oyunlara düzenlere ihtiyacımız da yok! Bu da burda dursun :KK66:

Dursun da bu yazı şekliyle durmasa iyi olur. Baya zor okunuyor. Tüm sayfayı kaplamış. :)

Konu sahibi neden evlenmek için bu kadar acelecisin? Adam daha iyisini bulur diye mi korktun?

Niçin dünyaya sadece evlenmek için gelmiş gibi davranıyorsunuz? Sizin şu evlenmek için yanan yakılan halleriniz, evlenmek isteyen adamı bile korkutup kaçırır.

Yaş 24müş. İşiniz gücünüz, hayatta başka bir amacınız yok mu cidden? Ben bu adamın sizinle evleneceğini düşünmüyorum. Belli ki hayata başka pencerelerden bakıyorsunuz. Zaten kavga dövüş ilerleyen ilişkiden bir şey çıkmaz. Bu işlerin taktiği yok. Zorla güzellik olmaz.

Sabun büyüsü yapın. Allah aşkına adam isteniyorsa demek ki hazır değil, istemiyor. 30 yaşında adamı oyunlarla kandırıp evlenme teklif ettiremezsiniz.

Sen onunla evlenmeyi istiyor musun?
Önce bunu sorgula bence
Sırf laf olsun diye evlenilmez. Sırf 'yillardir sevgiliyiz' diye de evlenilmez.
Gez , toz missler gibi
Bir gözlemle bakalım aynı evde yaşanacak adam mı? 'ne gerek var' lafı ile seviyeli birliktelik mi mi yasiyor? Kıskanç mi? Gamsız mi? Baba olsa sorumluluk alabilir mi? Aklı hala darı ambarında mi?
Bir ölç tart hele...
Ne var ki şu evlilikte, ben de onu anlayamıyorum
Daha genceciksin, bir evin sorumluluğunun altına elbet Birgün gireceksin zaten, bı acele de ne?
Senin yerinde olsam ceyiz paramla bilet alir yıllık iznimde tek başıma bir tatil yapardım. Madem yakin gelecek planlarında evlilik var, bari evlenmeden önce bir kez olsun yalnızlığının ve bekarliginin keyfini çıkar.

Back
X