evet canım ben 35 yaşındayım evlenemedim ist yaşıyorum karşılaştığım erkeklerin büyük çoğunluğu evlilikten sorumluluktan korkan insanlar ciddi ilişki düşünmediklerini belirtiyorlar anlamadım bazen benim yaklaşımımdamı sorun var diye düşünüyorum günümü gün edeyim ama aile kurmayayım diyen erkekler ve arada bunalıma girmiyorda değilim neden karşıma hep böylesi çıkar diye
bende 27 yasindayim.. nasip kismet isi.. Allah dagina gore kar veriyor..sabretmek gerek.. aslinda yalniz dogduk yalniz olecegiz.. bu herkes icin gecerli.. ama herkes smsicak bir yuvasi olsun istiyo sevdigiyle birlikte.. olmayinca olmuyor hayirlisi boyle demekki..
Merhaba arkadaşlar,
bende uzun süredir siteyi takip edip yorum yapmayanlardanım :)
27 yaşındayım,çalışan kendi ayaklarının üzerinde durabilen kendine güveni tam biriyim.Bu yüzden dışarıdan bakıldığında yanına yaklaşılamayan cinstenim ki yalnızım :) artık böyle yorumluyorum...Kısmet işi bunlar,öylee bir zaman gelecek ki karşımıza çıkacak kızlar umudumuzu yitirmeyelimyorum yapan arkadaşlarımın dediği gibi ; okadar çok bekar olup evlenmeyi düşünmeyen erkek var ki amaçları tamamen gezip eğlenmek...böyleleri uzak dursun zaten boşverin...Allah sağlık sıhhat versin ki mutlu huzurlu bir şekilde yaşamımızı sürdürebilelim,ufacık şeylerle mutlu olabilelim...en önemlisi şükredelim..
umut bitmez..
35,40 yasinda evlilikbu yastan sonra nezaman cocuk olacakta nezaman buyuyecek..Anne babayla cocuk iletisimleri nasil olur:44: benim dusumcem 30 dan sonrasi gec...
Herkeze hayirli kismetler...
birisinden hoşlanmadığım sürece öyle şeylerden tamamen uzak duruyorum. bi süredir hoşlandığım biri vardı, o sırada işte acaba olurmu diye düşündüm. o düşüncemde bile sizin gibi beni saracak kollar olsun diye düşünmedim açıkcası ne bileyim. bana değer verirmi, benim şakalarımı kaldırırmı(büyük sorun gerçekten), otursak karşılıklı nelerden konuşuruz falan. hayallerim ötesine geçemiyo fazla. zaten kavun da kelek çıktı gibi görünüyo. :2: herşeyin hayırlısı.
ha bu arada yaş 26. işim gücüm param var. en sonunda temiz bi aile kızı alayım keyfime bakıyım diyorum ya. bu zamanda herif kahrı çekilmez. varmı beni isteyen?
Hah işte günlük hayatta da var böyle senin gibi konuşanlar. Kendisi evli ve çocuklu olduğu için yırtmış hissedenler ve bunu acımasızca ifade edenler. Amacım tartışmak değil ama gereksiz yazdıkların bence.
Şakaların kaldırılmayacak gibi olsaydı düşünürdüm seninle izdivacı.Sahi ne şakasıymış bu böyle? Keleğe neden şaka yapıyorsun hem?
Benim şu anki sorunum evlilik kuumuna kalmayan inancımı tazeleyebilmek ya da evliliği tamamen aklımdan çıkarıp istediğim kişiyle beraber yaşayabilme kıvamına gelebilmek. İkisini de yapamıyorum şu an. Çok açık yazdım ama lafı dolandırmayı sevmiyorum napim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?