Evlenmeyi, yuva kurmayi cok istedigi halde evlenemeyen var mi?

gamzeli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
128
3
46
Ankara
Evet merak ediyorum cok isteyip te biturlu karsisina cidden evlenebilecegi biri cikmayan var mi? yas olarak 30 a yaklasan veya gecenlerden. Ve size gore neden?

Son düzenleme:
evet canım ben 35 yaşındayım evlenemedim ist yaşıyorum karşılaştığım erkeklerin büyük çoğunluğu evlilikten sorumluluktan korkan insanlar ciddi ilişki düşünmediklerini belirtiyorlar anlamadım bazen benim yaklaşımımdamı sorun var diye düşünüyorum günümü gün edeyim ama aile kurmayayım diyen erkekler ve arada bunalıma girmiyorda değilim neden karşıma hep böylesi çıkar diye

oyle derler sonra da pat diye annesinin buldugu kiz ile evlenirler
bazen diyorum gencken kör asik olup evlenmedik hata ettik, o yaslarda evlenmem lazim diye dusunebilseydim keske, simdi benim de okula giden cocugum olurdu, oyle uzuluyorum ki yalniz gececek hayat diye, ben de 30 yasindayim

32 yaşıma yeni girdim...
Hiç bir zaman evliliği düşünmedim..
Pat diye evlendim pat diye boşandım...
Mutlu evliliklerin,beraberliklerin varlığına inansam da ben evlenmeyi düşünmüyorum...
Evliliğin ne kadar zor olduğunu bildiğim için hep çok uzak duruyorum ben.. Yerinizde olsam hayırlısını isterdim. Eğer bekar olarak mutlu olacaksak hep bekar kalmak daha iyi.. İnanın kötü bir evlilik,boşanma ve boşanma sonrası çok daha acı..

ben 30 yaşında evlendim...kimine göre geç kaldım,ama kim ne diyor çok da umrumda

evlilik kafaya takacak birşey değil bana göre...

herşeyin hayırlısı dile...Laale arkadaşıma katılıyorum,bekarlık mutsuzluk değil....

Allah gönlüne göre versin.....

evet insan gece yatagina yattiginda arkadan sarilan bi cift kol istiyor yani huzur ve guvenli bir es...sirf evlilik olsun diye degil tabiki, hayati paylasabilecegin biri ama nerdeee

bende temmuzda 31 yasında olucamm ve bekarımm... bellı yaşanmıslıklardan sonra evlenmek dahada zorlasıyor.. yaş ortalaması cok dusukkk ve dısarda okadar cok hafıf kadın varkii işler zor yani arkadsalr.. ben evet evlenmeyı dusunuyorum ama en cok ısteme sebebım artık cocugum olsunnn.... tabıkı sevdıgım saygı duydugum bırı olmalı ama evlenıpte cok mutsuz olucaksam bekar kalmayıda tercıh ederım ve herzamanda ole dusunmusumdur.. ablam daha yenı evlendı 37 yasında sanırım bızım aılenın genlerı boyle:)))))) ama Allah herseyın hayırlısını versın kızlar..

Merhaba arkadaşlar,
bende uzun süredir siteyi takip edip yorum yapmayanlardanım :)
27 yaşındayım,çalışan kendi ayaklarının üzerinde durabilen kendine güveni tam biriyim.Bu yüzden dışarıdan bakıldığında yanına yaklaşılamayan cinstenim ki yalnızım :) artık böyle yorumluyorum...Kısmet işi bunlar,öylee bir zaman gelecek ki karşımıza çıkacak kızlar umudumuzu yitirmeyelim yorum yapan arkadaşlarımın dediği gibi ; okadar çok bekar olup evlenmeyi düşünmeyen erkek var ki amaçları tamamen gezip eğlenmek...böyleleri uzak dursun zaten boşverin...Allah sağlık sıhhat versin ki mutlu huzurlu bir şekilde yaşamımızı sürdürebilelim,ufacık şeylerle mutlu olabilelim...en önemlisi şükredelim..

umut bitmez..

Ahh ne güzel bir konu açılmış, dertleşelim kızlar benim de buna benzer bir konum var:

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...lnizimquot-diyenler-nedenler-oneriler-11.html

O kadar üzülüyorum ki bazen, yalnızlığıma. Kol kola gezemediğim olmayan eşime, hayallerimde döşediğim evime bakıp üzülüyorum. Bazen ağlıyorum. 30 u geçtim ben de. Yaş o kadar önemli değil belki ama bu sıkıntıları üzüntüleri çekmek çok zor. çevre baskısı bir yandan. Bir de bende şu duygu oluyor, zaman boşuna akıp gidiyor diye düşünüyorum. Oysa çalışıyorum, çok yoğunum, koşturmaca dolu bir hayatım var ancak sanki hiçbir şey yapmıyormuşum gibi geliyor. Bunun nedenini biraz da cinselliği yaşayamamış olmanın üzüntüsüne veriyorum açıkçası.

Hani vardır ya ünlü soru "Ben bakire mi ölücem?!" diye.

Valla işin sırf bu kısmına takıldığım da oluyor çünkü evlilik dışı ilişkiyi de kabullenemiyorum kafamda. Aradığım gibi bir erkek de bulamıyorum. İki arada bir derede yaşayıp gidiyorum işte.

oooohhoooo 30 falan ne ki bnm görümcem tam 40 yaşında evlendi daha önce herhangi bir evlenme,nişanlanma evresinnden geçmemiş,tabiki tanışmak,evlenmek isteyen olmuş,görüşmeler,konuşmalar olmuş ama kısmet işte,evlenmemiş.2 sene önce bi arkadaş tanıştırmış şimdi ki enişteyle.adam da 45 yaşında daha önce evlenmiş 18 sene evli kalmış boşanmş 3 çocuğu var gitti o adama vardı işte! tamamen kısmet,allah yardım ediyo,ve şuan çok çok mutlu.hem bebeği de oldu şuan 7 aylık dünyalar tatlısı bir oğlu varallah tüm herkese hayırlı kısmetler,mutlu yuvalar nasip etsin inşallah

Nisacım çok güzel özetlemişsin durumu.Hiçbir zaman ümit bitmez,ummadığın anda buluverirsin candan kıymetli sevdiceğini inşallah.Tüm kk kızları muradına ersin inş...
Herşey kısmet,mutluluk her an ensemizden yakalayabilir:)

29 yaşındayım ve 9 aylık evliyim..

1-2 yıl öncesine kadar sizinle aynı duyguları paylaşıyordum.Birgün hiç umadığım biri çıktı geldi.İlişkimizi 4. ayında resmiyete kavuşturduk.10. ayımızda evlendik.Gerçekten kısmet işiymiş bu işler..Ne zaman olacağı belli değil.Hiç beklemediğiniz anda çıkıveriyor..

35,40 yasinda evlilikbu yastan sonra nezaman cocuk olacakta nezaman buyuyecek..Anne babayla cocuk iletisimleri nasil olur:44: benim dusumcem 30 dan sonrasi gec...

Herkeze hayirli kismetler...

birisinden hoşlanmadığım sürece öyle şeylerden tamamen uzak duruyorum. bi süredir hoşlandığım biri vardı, o sırada işte acaba olurmu diye düşündüm. o düşüncemde bile sizin gibi beni saracak kollar olsun diye düşünmedim açıkcası ne bileyim. bana değer verirmi, benim şakalarımı kaldırırmı(büyük sorun gerçekten), otursak karşılıklı nelerden konuşuruz falan. hayallerim ötesine geçemiyo fazla. zaten kavun da kelek çıktı gibi görünüyo. :2: herşeyin hayırlısı.

ha bu arada yaş 26. işim gücüm param var. en sonunda temiz bi aile kızı alayım keyfime bakıyım diyorum ya. bu zamanda herif kahrı çekilmez. varmı beni isteyen?

Son düzenleme:
ben de senin gibi düşünürdüm hep. sonra biriyle tanıştım hah tamam bu dedim(nasıl dediysem
psikopatın teki çıktı ayrıldıydık nişanlıyken. şimdi iyice umudum kırıldı, hayallerim gerçekleşir mi artık bilemiyorum artık güven sorunu da yaşıycam. nişanlanmadan önce daha umutluydum sanki..
27 yaşımı dolduruyorum martın sonunda. yıllar hızla akıp geçiyo

35,40 yasinda evlilikbu yastan sonra nezaman cocuk olacakta nezaman buyuyecek..Anne babayla cocuk iletisimleri nasil olur:44: benim dusumcem 30 dan sonrasi gec...

Herkeze hayirli kismetler...

Hah işte günlük hayatta da var böyle senin gibi konuşanlar. Kendisi evli ve çocuklu olduğu için yırtmış hissedenler ve bunu acımasızca ifade edenler. Amacım tartışmak değil ama gereksiz yazdıkların bence.

Şakaların kaldırılmayacak gibi olsaydı düşünürdüm seninle izdivacı. Sahi ne şakasıymış bu böyle? Keleğe neden şaka yapıyorsun hem?

Benim şu anki sorunum evlilik kuumuna kalmayan inancımı tazeleyebilmek ya da evliliği tamamen aklımdan çıkarıp istediğim kişiyle beraber yaşayabilme kıvamına gelebilmek. İkisini de yapamıyorum şu an. Çok açık yazdım ama lafı dolandırmayı sevmiyorum napim.

katılıyorum. 20 yaşında evlenip çocuğu olamayanlar var. onu bırakın, mutlu olamayıp ayrılanlar var. bu işin yaşı başı kalmadı artık.

bi de şey var hani, yaşın geçiyo deniyo ya ben çok gülüyorum. sanki evlenince yaşlanmıyoruz zaman duruyo öle genç kalıyosun. ya da adamlar bizim yaşlanmayacağımızı sanıp mı evleniyo bizimle? nasılsa pertin çıkacak bacım, ne bu telaş?

şaka derken, karşımdakine takılmayı seven bi insanım. öyle eşşek şakası huyum yok yani. ama konuşurken takımayı severim. sen çok da sevdiklerime tabi. ama şimdinin erkeği en azından benim çevremdekiler böle sus pus tipler arıyo gibi geliyo bana.

evlilik kurumuna inancım benim de fazla yok senin gibi. ailemde kimse mutlu değil. bi de şaka yaparım falan diyorum ya, kendi arkadaşlarım arasında öyleyim. ama erkeklere karşı buz gibiyim. daha doğrusu gibiymişim, yeni öğrendim. bahsettiğim kavun da bi süredir benimle ilgilendiği halde bu yüzden vazgeçti galiba. çünkü kendim hoşlansam da belli edemiyorum. etmeye çalıştım ama geç kalmışız işte herhalde bilmiyorum. karşımdaki sanırım çekingen biriydi, ne kadar ilgilendiğini belli ettiyse de açık açık bana bişi demedi. bana çekingen yaramaz, bu sayede onu anladım. kelek çıkma böyle, yoksa iyi bir insandı sanırım. kısmet değilmiş galiba. herkesin bi hikayesi var işte bacım neylersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…