Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de varım listede:) evlliği cocuk için istiyorum, aile ortamında cocuk büyütebilmek için, tek kıstasım baba olabilecek bi adam kendi adıma bi beklentim yok desem yeridir.Öyle bi psikoloji işte...
Ben bi türkiye bi almanya gide gele dogru dürüst -sabit- bi arkadaş ortamı edinemedim şimdi olanların da hepsi evli (bu arada benim için evlenen kuzenler, arkadaşlar bi sorun teşkil etmiyor, çok da severim eğlenceyi filan)
yaş 27, mesleğim var, türkiye de yeniden başladım çalışmaya asla işssiz güçsüz oturacak bi insan değilim, siyaset takip ederim, salsa yaparım, börek açarım, defalarca (yalnız yaşarken) tek başıma ev taşıdım kimseyi boya-badana tamir- tadilat bi şeye yardıma çagırmadım. Sonuç: cok eğlenceli, cok kültürlü, cok iyi bi kızsın ama kesin neler neler yaşamışsındır dedi bana erkek arkadasım. (ilk erkek arkadasımdı yaş 25)İşin garip yani, ondan ayrıldıktan sonra art arta ciddi olan olmayan bi sürü teklif aldım, ama öyle bi canım yanmıştı ki kimseyle ilgilenemedim. Şimdi unuttum acımı tekrar önüme bakıyım diyorum hobaaa başa döndük yine kimse yok ortalıkta
Bi de bizim çevre hem muhafazakardır hem de görücü filan olayları olmaz bizde, yani verilmesi kesin olmayan bi kız için öyle bakmaya gitmezler. Anlattığınız görücü hikayelerine çok güldüm.
yazdiklarinizi okudukca daha bi moral bozuyorum
Ben de varımyaşım 29 oldu. 30 a 1 kaldı hayatımda aday adayı bile yok nasıl olacak onu da bilemiyorum bu konuda çok umutsuzum yaşıtlarımın kaç yaşında cocukları var sen de birşey yok mu hala sorusundan bıktım. facebookta birilerinin mutlu mesut gelinlikli fotoğraflarına bakmaktan çoluk çocuklu resimlerine bakmaktan ve bu mutluluğun bana çok uzak olduğunu hissetmekten daha da bunalıma girdim. üstelik yakın zamanda bir arkadaşım daha evlenecek ve habire bana gelip şu gelinlik modeli nasıl o nasıl deyip fikir almaya çalışıyor nişanlım şunu daha çok beğendi diyor çok imreniyorum. benim de artık hayatımda bana değer veren biri olsun istiyorum evlenmek istiyorum anne olmak istiyorum şimdiye kadar bir kişi oldu hayatımda o da bana çok güzel dersler verdi hayatımın en büyük hayal kırıklıklarını yaşattı. ben de artık evlenmek,anne olmak istiyorum neden olamiyorum çok takıyorum...
çok mu kafaya takıyoruz yaa acababazen ben delirdiğimi falan düşünüyoumda...yaşamayan,bizim durumumuzda olmayan bunu anlamaz...birde seni anlıyorum demiyolar mııı:84:
bi de evliler, 'evlilik o kadarda iyi bisey degil, keske simdi bekar olsaydim' diyolar yaa en ilginci o :):)
evt özellikle evlilik için can atanlar evlendikten sonra evliliği hiç önermiyor 30undan sonra evlenme diyorlar bu da ayrı bi ilginç
evt özellikle evlilik için can atanlar evlendikten sonra evliliği hiç önermiyor 30undan sonra evlenme diyorlar bu da ayrı bi ilginç
30undan sonra değğil 30undan önce evlenme diyorlar yazacaktım :)))
35,40 yasinda evlilikbu yastan sonra nezaman cocuk olacakta nezaman buyuyecek..Anne babayla cocuk iletisimleri nasil olur:44: benim dusumcem 30 dan sonrasi gec...
Herkeze hayirli kismetler...![]()
Onu hiç sorma arkadasım yaa.Gercekten cok doğru facebook cıktı benim bunalımım daha da arttı zaten.Lİse arkadaslarımın cocuklarını gördükce daha beter oluyorum.Normalde iş güç derken insan o kadar kafaya takmıyor da,facebook da daha cok hatırlıyor hayatta bazı duyguları tatmak için gec kaldığını.Ne bilim Allah büyük.Umarım bu topikte ne kadar dertli varsa bu konuda düğün hazırlıkları kısmında hep beraber gülüp eğlenmek nasip olur bizlere..AmiiiinnBen de varımyaşım 29 oldu. 30 a 1 kaldı hayatımda aday adayı bile yok nasıl olacak onu da bilemiyorum bu konuda çok umutsuzum yaşıtlarımın kaç yaşında cocukları var sen de birşey yok mu hala sorusundan bıktım. facebookta birilerinin mutlu mesut gelinlikli fotoğraflarına bakmaktan çoluk çocuklu resimlerine bakmaktan ve bu mutluluğun bana çok uzak olduğunu hissetmekten daha da bunalıma girdim. üstelik yakın zamanda bir arkadaşım daha evlenecek ve habire bana gelip şu gelinlik modeli nasıl o nasıl deyip fikir almaya çalışıyor nişanlım şunu daha çok beğendi diyor çok imreniyorum. benim de artık hayatımda bana değer veren biri olsun istiyorum evlenmek istiyorum anne olmak istiyorum şimdiye kadar bir kişi oldu hayatımda o da bana çok güzel dersler verdi hayatımın en büyük hayal kırıklıklarını yaşattı. ben de artık evlenmek,anne olmak istiyorum neden olamiyorum çok takıyorum...
Bunlar şuan ki düşünelerin canım.Bundan bi 5 yıl sonra çocuklarınla dul kalabilirsin.Ve 35 inde evlenen bir bayanda ömrünün sonuna kadar eşiyle mutlu bir yuvada yaşar gider..
O yüzden şimdi böyle insanların derdini paylaştığı bir ortamda dalga gecer gibi yazarsan o zaman eminim ki yarın öbür gün sende o duruma düşersin :79: