- 27 Ekim 2008
- 5.972
- 2.417
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisacım çok güzel özetlemişsin durumu.Hiçbir zaman ümit bitmez,ummadığın anda buluverirsin candan kıymetli sevdiceğini inşallah.Tüm kk kızları muradına ersin inş...
Herşey kısmet,mutluluk her an ensemizden yakalayabilir:)
bu dertten muzdarip, en guzel yillari yalniz geciren pekcok genckiz genc kadin var biliyorum, konuyu da o yuzden actim zaten...
bence evliler bize tiyo vermeli yani belki farkinda olmadan ince eleyip sik dokuyoruz veya ne biliyim her erkekte olan gicik bir huyu kabullenemiyoruz, belki biraz daha bosvermek gerekiyordur ya da acaba disardan nasik gorunuyoruz, yanina yaklasilmaya korkulan asik suratla mi geziyoruz vs...
35,40 yasinda evlilikbu yastan sonra nezaman cocuk olacakta nezaman buyuyecek..Anne babayla cocuk iletisimleri nasil olur:44: benim dusumcem 30 dan sonrasi gec...
Herkeze hayirli kismetler...![]()
tam benlikmiş burası
üniversite bitti,şu an için işm yok
herkes beğenir ama o kadar işte
kısmet işte
ben Allah*tan hayırlısını istedikçe ya vermiyor ya da elimdekinide alıyor
kim çıktıysa karşıma ya işi yoktu,ya anası dırdırcıydı ya da olmadı işte olmadı
şunu anladım erkekler otopark gibidir,iyi olanlar çabuk kapılır:78:
bu arada yaş 26![]()
oyle derler sonra da pat diye annesinin buldugu kiz ile evlenirler
bazen diyorum gencken kör asik olup evlenmedik hata ettik, o yaslarda evlenmem lazim diye dusunebilseydim keske, simdi benim de okula giden cocugum olurdu, oyle uzuluyorum ki yalniz gececek hayat diye, ben de 30 yasindayim
gamzeli nasip isi bence.. ne soguk gibi gorunen insanlar evleniyorlar.. is bilmeyenler , elinden bisey gelmeyenler.. gonul kimi severse oluyo bu isler.. ben bunu anladim.. hatayi kendinde arama yipratiyo insani cunki.. bide suna dikkat ettim Allah dengeliyo biseyleri.. diyelim bi kiz okuyamiyo, fazla beceriki degil ona gore bi kurtarici cikiyo.. genelde dikkat edersen yetenekli olan insanlar mutsuz oluyo.. cunki karsilarina tam tersi cikiyoo.. oyle dengeleniyo kanaatimce. hic bisey tesaduf degil.. herseyde bir hayir var.. bunlar benim gozlemlediklerm..
ben de 27 yaşındaym.yani 30a az bi zaman kaldı.çok seçtiğimden mi yani karşıma çıkan insan hakkında çok detaylı düşünürüm bazılarına bakıyorumda paldır küldür evlenme kararı veriyor.bir de işsizim.hazır da hissetmiyorum kendimi.neyse,aynı mahallede oturduğum bi teyze,oğlu için düşünüyodu beni.oğlu istanbulda yalnız yaşıyo.üni okuduktan sonra orda kalmış tabi aileden uzakta.demesi şu çocuğun,ben istanbuldan evlenmem buranın kızlarına güven olmaz bana artk böyle şeyler öyle aptalca geliyorki,sen git her türlü naneyi ye sonra da dediğiniz gibi annesini bulduğu bi kızla evlen.ben bunu kabul edemem.ismini facebooktan aradım profilinde herbirşeyi gizli msj kısmı da dahil,farklı bir isimden ekleme yaptım bakalım kabul ederse nasıl biri olduğunu az buçuk paylaşımalrından falan görürüm..yok o da olmadı.yani dediğimiz noktaya geliyoz bence.yani istanbulda hiç mi iyi kız yok,demekki sen hep kötü yerlerde olmayacak insanlarla birlikte olmuşsun ki böyle düşünüyorsun.biz de metropolde yaşamıyoruz ama büyük bi şehirde yaşıyoruz sanırım buraları unutmuş artk zaten o gideli çok değişti..ya bi de artk hemen her yer aynı bence.tlf var
tv var internet var herkes herbir şeye rahatlıkla ulaşabiliyor.ozaman gidip köyden hiçgözü açılmamış bir kızı alacaksın diyeceğim de,o bile kulağa imkansız geliyo.ya da o haltları yemeyeceksin sen de,efendi uslu olacaksın..
teşekkürler "JULİGU"...
senin var sanırım bir sevdiceğin,yada evlisin.. umarım seninde herşey gönlünce olur...
Arkadaşlar ben şuan 28 yaşındayım ve 8 aylık evliyim. Bende 1-1.5 sene önce aynı sizin gibi düşünüyordum. Evde kaldım diye ağır bi depresyona bile girmiştim artık her an ağlıyordum çünkü iş yerimdeki herkes evliydi, benden küçükler bile evliyken ben mutsuz yapayalnız biriydim. Ayrıca çevre baskısı bizde çok vardır. Arkadan evde kaldı demeler falan...
O aralar sosyal erkek arkadaşım (açılmasını kesinlikle hiç ama hiç beklemediğim çok dürüst, saygılı ve çok güvendiğim biri) bana açıldı ve niyetinin kesinlikle ciddi olduğunu söyledi. Şuan evliyizve çooooooooooooooook mutluyum. İnanın bana bugüne kadar tek kötü bir tane kelime söylemedi. Çok seviyeli dürüst, eşi benzeri olmayan dinine düşkün ve saygılı biri..Ben bu kadar iyi bi insanı hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum bazen.. Ama az da ağlamadım zamanında evde kaldım diye
Meleklerden bile temiz kalpli eşim sadece bana karşı değil ailesine ve çevresine karşıda öyle.Onunla uzun süre arkadaşlığımz oldu ve keşke diyorum önceden olsaydı bu iş. Kısmet...
Ben çok ümitsizdim. Artık ümidimin gücümün tükendiği bi anda girdi hayatıma..Darısı sizin başınıza canlarım her an çıkabilir prensiniz o yüzden çok üzülmeyin. DUA EDİN. Allahın izniyle olur
inşşşş
AMa fazla da geç kalmayın