Merhaba kizlar :)
Bende 25 yasindayim ve evliligi dusunmeye basladim ama henuz birini bulamadim malesef birde yurtdisinda yasiyorum oturdugum sehider turk yok pek o yondende sansizim diyebilirim sokaga çiksam yabanci isyerinde çalissam yabanci herkes , yabancilara karsi biseyim yok evlenenlere lafim yok vs ama ben buyuk konismiyim yabanci uyruklu birini tercih etmiyorum kultur din dil farki sebebiyle , o yuzden olursa hayirlisinin en guzeli olsun turk olsun ins hepimizin istedigi gibi birileri çikar karsimiza :)
Yazdan beri daha bi huzunluyum çunki çok sevdigim sut kardesim benden 9 ay kuçuk ekim ayinda evlenicek ne biliyim kiskanmak degilde kuçukken ben hep sey derdim yaz olsun temmuzda ben agustostada sen evlenirsin vs gibi boyle konusurduk , ama simdi o sevdigi ve tam istedigi biri ile evlenicek , bende daha aday adayi kimse yok , diyorum en azindan birisi bari olsaydi ne biliyim çok yalniz hissetmeye basladim iyice kendimi , sanirim asik olmayi ozledim sevmeyi sevilmeyi vs uzun zamandir yasamadim çunki zaten simdiye kadar 3 kisiyi sevdim 3ude karsiliksiz uzaktandi o yuzden artik tek istedigim karsilikli ask yasayabilcegim huzur dolu bi iliski istiyorum .
Bir taraftan kadinlik hormonlarimizda çalisiyor cinselligi yasayamiyoruz sahsen ben kendi tercihim evlilik oncesi yasamak istemiyorum olucaksa sevdigim adamla evlendikten sonra olsun istiyorum ama iste henuz kimse yok , olmaz diyede umitsizlige kapilmiyorum aslinda istedigimde net'im yani huzur dolu bi iliski iyi ve sevdigim insanla bunu Rabbimden her gece istiyorum ve suna inaniyorum içimde olmuycak diye bir suphe yokki bu Rabbinden suphe etmek demektir hasa boyle bisey mumkun olamaz sadece olmasi gereken zamani bekliyorum Rabbim bilir karsima istedigim gibi birini çikarir ins O'na guveniyorum sizde guvenin canlar
ben birseyinde farkina vardim yani ben ilk aski 8 yasinda yasadim yani sevdigim oglan yanagimi oksamisti o geceyi hiç unutmuyorum pencereden yildizlara bakip aglamistim mutluluktanmi artik neden ertesi gun o çocuk askim benim en yakin arkadasimi sevdigini soyledi vs neyse bilinçalti olayina gelicem 0-12 yas arasi aldigimiz kodlari yasiyoruzya bi bakima , ben o durumdan sonra hep bu tur iliskileri çektim yani soyle diyim birini sevdim beni seviyor kesin seviyor inandim ertesi gunu bi arkadasimla çikmaya basladi lisede boyle olmustu ayni tarz olay , sonra yine birini sevdim ama ertesi gun onunda kiz arkadasi biseyi çikti yani demek istedigimi anlatabiliyormuyum bilmiyorum ve ben niye hep boyle oluyor neden hep karsiliksiz neden karsimdakinin beni sevdigini sanip ertesi gunu hayal kirikligina ugruyorum diye sorar durur ve bunu hep tekrarlardim hep boyleydi hep boyle olucak inanci..kuçukken sanirim bilinçaltima erkekler guvenilmez sevsen bile iki gun sonra arkadasinla çikar yada onu seven baska biri çikar vs diye kodlamisim , iliskilerimi sorgularken neden boyle diye diye kuçuklukte yasadigim bu olayi hatirladim en net ayrintilarina kadar zihnimde yer aldi bu durum hatirladim ve o kuçuk halim geldi gozumun onune ve ondan sonraki tum karsiliksiz asklarim...
Birde Allahim nolur beni seven birileri çiksin beni çok sevsin vs dedim birkaç kisi çikti ama ben sevemedim bu sefer onlar beni sevdi ama bende en ufak kalp çarpintisi vs olmadi
bu sefer anladim Duam eksik :)
ve simdiki duam çok net " Rabbim karsima karsilikli ask yasayabilcegim uyum içerisinde olabilcegim birini çikarsin hayirlisinin en guzeli olsun" boyle artik hiç karsiliksiz ask vs yine oyle olucak hep oyleydi diye dusunmuyorum tamamen bu istegime odakliyim ve sabirsizligim yuzunden uzgunum aslinda bence O'na guvenmeli ve dogru zamani beklemeli :)
napalim bizden kuçukler çoktan çocuk sahibi olduysa yada çok sevdiklerimiz bir kaç aya evlenicekse onlar oyel ben boyle dersek ancak bosu bosuna uzulmus oluruz benim bir kaç gundur yaptigim gibi

onlari dusunursem hergun aglarim halime vs vs ama bu uzgun ruh haline devam ettirmek benim elimde oldugundan burada kesiyorum artik mutsuz bitkin dusuk frekans yaymak istemiyorum etrafa kalpten inanarak Rabbime sadece zamani bekliyorum :)
birde kizlar insanin biri tarafindan sevilmesi için once kendisini sevmesi lazim aslinda yani ben kendine guvenmeyen biri idim hala oyleyim ama asiyorum git gite kendimi guzel bulmazdim yok kilom var yok bilmem ne simdi ben sevgi dolu bi ton ozellikli adam istiyorum ama ben ne vericem ona ben nasilim once kendimi sevmeliyimki diye dusunmeye basladim kilo konusu çok kafama takiliyordu simdiden 6 kg verdim bakalim yani kendimi tam anlamiyla hazirliyorum dua'm net ama kendim ne kadar hazirim bu duruma , daha bakimli olmaya gayret gosteriyorum guzel giyinmeye pozitif dusunmeye enerjimi yukseltirsem eminim karsima istedigim kisilerde çikicaktir ama ben kendimi sevmezsem farketmezsem baskasi beni niye farketsin anlatabilmisimdir umarim ne demek istedigimi , kendime sordum once ben ne verebilirim karsimdakine ben nasil gorunuyorum disardan kendimle yuzlestim iyi yonlerimi kotu yonlerimi ayirdim bundan sonra ona gore kendimi hazirlamaya basladim ozguven ozsaygi çok onemli bence bilmiyorum neyse çok uzattim :)
çevre faktoru malesef var herkes evlendi bi sen kaldin yada yokmu hala biri evde kalcaniz bul artik bak senin yasinda sunun bunun çocugu var oteki hamile vs vs bunlar uzar gider...
Benim bi arkadasim bana ne dese begenirsiniz ; 25 yasina kadar evlendin evlendin sonra gelinlik bile yakismiyo ... bu ne demek ya gelinlik tasiyabilene her yasta yakisir bide boyle dusunceler var malesef ama napalim sabir bazilarimiz için en buyuk hayat dersi sabir oluyor bekleyelim umidimizi kaybetmeden :)
sevgiler