Evlenmeyin

Benim için de öyle yani yangından mal kaçırır gibi üstelik 6 ay onu beklicem bit çay içmek için ama ona kalırsa da bu süre zarfında whatusptan konuşucam zihin olarak tanışacağız.bana çok sanal geliyo dediğimde ise resmen trip attı neyse sizi zorlayacak değilim diye.hayorlısı için dua ediyorum bu bizim hayatımız aynı evin içine biz giricez biz acısıyla tatlısıyla yaşayacağız.ikimiz için de hayırlısı olsun en doğru zamanda en doğru insanla.

Ne size ne eşinize haklı diyeceğim. Bence kimse evlenmek zorunda değil ama malesef toplumsal baskı bize bunu dikte ediyor. Ben mesela hiç evliliği yürütebilecek bir kadın değilim, bu beni kötü yapmamalı. Birini sevebilirim, güzel bir birliktelik yaşabilirim ama evlenmek zorunda olmamalıyım. Büyük ihtimalle de evlenmeyeceğim ve ne kendimin ne de bir başkasının hayatını karartacağım.

Trip atması çocukça olmuş, bu durumda haklı taraf sizsiniz. Güvenmek çok önemli en başta.

İnşallah en doğru vakitte hakkımızda hayırlısı kim ise o olur

İkinci hatta üçüncü evliliğini yapan bir sürü insan var. Hadi biz bekarlar anlamıyoruz da onlar neden evleniyor madem bu kadar korkunç?
Cunku korkunc degil , evliligi korkunc yapan insanlar
Dogru insanla evlenirsen evlilik cok keyifli ve mutluluk veren bir olay
Iki kere evlenen biri olarak yazmadan gecemedim :)

Duygularıma tercüman olmuşsun

Şimdi ki gençler sevdiğimizle evlenelim samanlık seyran olur hesabı yapıyorlar.. ama hiçbirşey seyran olmuyor herşey dert keder oluyor sevdiğinizle evlenmeyin kimseyle evlenmeyin bekarlık paha biçilemez İnan’ın ki maaşınız varsa herşey tamamdır ne gerek var baş belasına

Önemli olan evli ya da bekar olmak değil. Kıytırık bir fotoğrafa anlamlar yükleyip, baskalarinin hayatiyla kendi hayatimizi mukayese ederek,onlarin daha mutlu oldugunu düşünüp kederlenmek oldukça mantıksız.Herkesin hayatının kendine göre zorluğu var.Hele ki sosyal medyada herkes çok mutlu görünme çabasında.Aldanmayınız.

Eğer eşiniz size eş değil de leş gibi davraniyorsa bence devam edip kendinizi yıpratmanin hiçbir mantığı yok . Bir hayatı beraber yaşayıp beraber paylaşmak için evlenir insanlar iyisini kotusunu beraber yaşayıp görüp geçirmek için. Bu amacın dışına çıktıysa birseyler doğru yola sokmak evli kalmaya devam etmek değildir. Benim görüşüm. Sorunlar elbette olabilir. Ikili olarak bir psikolojik destek almayi deneyip sonrasında ki değişimlere bakarak hayatınıza yön vermeyi deneyebilirsiniz.

ben de onu anlamadım pek..evliyim arkadaşlarımla oturup kahvemi içiyorum iş çıkışı keyif yapıyorum sporuma cilt bakımlarına gidiyorum ha çocuğum yok onu bilemem tbai..ama evliliği genel olarak kötülemeyelim bnce. kişidne kişiye eşten eşe değişir özgürlüğü kısıtlamıyor yani

bende buna benzer bi durumdaydım. çok isteyerek evlendim kocamında maddi durumu iyiydi ama çok kötü bi evlilikt. bekar günlerimi özler bekar arkadaşlarımı kıskanırdım. 2,5 ay önceboşandım eski günlerime döndüm. yaşadığım o evi hatırlamak bile istemiyorum cehennem gibiydi. ama yinede insan üzülüyo azda olsa güzel günlerimi hatırlayıp acaba mı diyorum. nankörmüyüz neyiz. oysa çokta istemiş dua etmiştim eski hayatıma dönüyüm diye.

evet eşe ve ailesine göre değişiyor.çok mutlu olanlarda var benim gibi kötü eşe rastlayanlarda var.

2-3 sene sakina sakin bi cocuk daha yapma madem oyle bi planin var.
Insan erken evlenince hersey yarim kalmis gibi hissediyo. Mutluyum simdi ama bazen diyorum keske iki uc sene sonra evlenseymisim bekarliktan biksaymisim diye.
Hakkinizda hayirlisi.
bnce evlilikten değil de çocuktan sonra hayat değişiyor etraftan gördüğüm öyle sorumluluk asıl o zmn başlıyor..ben evlilikte çok sorumluluk altına girmiş gibi hissetmedim açıkçası kv kp gibi dertlerim de yok senede bir kere görüyorum bazen düşünüyorum erken mi evlendim diye (25tim) ama bu düşünceye itecek bunalmışlıklarım yok tadını çıkartıyorum 30 a geldim hala çocuk yok olunca nasıl olur bilemem yani bekar öğrenci gibi takılıyoruz eşimle de gezme tozma konser vs

Bencede keşke evlenmeseydim diyorum. Daha doğrusu aşk evliliği yapmasaydım, mantık evliliği yapsaydım, 30 dan önce asla evlenmeseydim, kriterlerime uymayan biriyle sırf aşığım diye evlenmeseydim , çalışsaydım okulu bırakmasaydım listem uzar gider...

Evlilik de şans işi sanırım bilmiyorum. ..

aslında evlenmeyin demek çok da doğru değil, ayaklarının üzerinde duramayan adamla evlenmeyin.. ailesine arkasını yaslamadan hayatını kuramayan adamla evlenmeyin, sizi annesinin aldığı evde ve aynı apartmanda oturtacak adamla evlenmeyin, hayatı boyunca hiç kendi başına yaşamamış adamla evlenmeyin.. hatta ayrı bir ülkede bir kaç sene kalmamış adamla evlenmeyin.. ev işi yapmamış, sırtına hırkası - ağzına lokması verilmiş, yorgunluk/ uykusuzluk nedir bilmeyen adamla da evlenmeyin.. özetle 40 yaşına kadar her haltına "büyükleri" karar vermiş, şımartılmış, sorumluluk almamış, çocukluk evresinden çıkamamış adamlarla evlenmeyin.. emin olun bunlarla evlenmeyince herkes hizaya gelecek, öyle ya da böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…