- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
maalesef ki büyük bir yük ve siz de bunun farkındasınız .Eve bunun yerine kedi köpek alsam en azından bana yük olmazdı.
“Ay ne şanslıyım dünyanın en muhteşem erkeğiyle evliyim” diye düşünenler bir tane çocuk doğurduktan sonra yeniden değerlendirsin evliliğini.
Bence evlilikler çocuktan önce (çö) ve çocuktan sonra(çs) diye ikiye ayrılıyor.
Çocuktan önce bile ite kaka nazik olan eşler çocuktan sonra temelli koyveriyor. Göreceli ideal eş olanların evlilikleri de şöyle bir sarsılıyor.
Yok bizde öyle olmadı hala muhteşemiz diyenlere de şunu diyorum; istisnalar kaideyi bozmaz.
Kabul edelim evlilik kadınlar için bir süre sonra tahammül ve idare etme sanatına dönüşüyor.
:)) aynen ben de çalışmıyorum canımın istemediği hicbiseyi yapmam.. Çalışan kadınların böyle olmasını aklım almıyor..Yok çalışmıyorum. Evdeyim ona rağmen paralamam kendimi kimse için..
Kadınlar yaptı, verdikçe almak kolay alısilan birşey sonuçta.Kadın çalissa ayri dert calismasa ayri dert bu erkekler niye böyle sömürgeç oldu.
+100000000000“Ay ne şanslıyım dünyanın en muhteşem erkeğiyle evliyim” diye düşünenler bir tane çocuk doğurduktan sonra yeniden değerlendirsin evliliğini.
Bence evlilikler çocuktan önce (çö) ve çocuktan sonra(çs) diye ikiye ayrılıyor.
Çocuktan önce bile ite kaka nazik olan eşler çocuktan sonra temelli koyveriyor. Göreceli ideal eş olanların evlilikleri de şöyle bir sarsılıyor.
Yok bizde öyle olmadı hala muhteşemiz diyenlere de şunu diyorum; istisnalar kaideyi bozmaz.
Kabul edelim evlilik kadınlar için bir süre sonra tahammül ve idare etme sanatına dönüşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?