Evlenmeyin

Sevgili konu sahibi,
Profil fotona kadar yorum yapılmış ama ben sizi çok iyi anladım. Hatta size sarılmak istedim.

Konunuzla ilgili tecrübesizim malesef tavsiyede bulunamayacağım ama destek olmak için geldim.
Bu arada ben de cidden evlenmek istemiyorum artık. Bi arkadaş yazmisti; sorumsuz bi adamı evde besleyeceğime kedi beslerim daha iyi

Keşke bende evlenmeseydim . Bu halimle bana şiddet uyguladı napcam bilmiyorum.

Senden tek farkım eve para getirmiyor oluşum.
Üstüne 7 aylık hamileyim.

Aman allah bozmasın mutluluklarını.Çoğu da çocuksuz yalnız.Çocuktan sonra görürler.
bebeğimiz olduktan sonra da gezer tozarız spora da gideriz kahvemizi de içeriz sen mutsuzsun diye herkes mutsuz mu zannediyorsun üstte çocuksuz insanlar için yaptığın yorum çok itici kıl oldum sana

Tesekkür ederim, insan bazen sadece anlasılmak istiyor...

senin seviyene inmeyeceğim tatlım sen instagram fotolarına bakıp milletin gezme tozma sporlarına iç geçirip ağlamaya devam et

Hanfendi, çocuğunuz olmuyo diye çocuğu olan insanların mutsuzluğundan mı besleniyosunuz burda?Ne kadar kötü kalplisiniz, benden size malzeme çıkmaz siz başka yerde kötü ruhunuzu besleyin kıymetli evliliğiniz ve eşinizle.Sanki şahsi olarak size söylenmiş bişey var gibi üstüme saldırıyosunuz çıkın gidin konumdan.

senin seviyene inmeyeceğim tatlım sen instagram fotolarına bakıp milletin gezme tozma sporlarına iç geçirip ağlamaya devam et

Ben de sana sen de elalemin hamilelik ve bebek fotoğraflarına bakıp iç geçirmeye devam et mi demeliyim.Nerden vurursan ordan vurulursun unutma.Ağzının payını aldıysan çık git şimdi.

Canım senin kalbin baya kararmış önce lütfen kalbini temizle ondan sonra evlat sahibi ol...
Yarın bir gün ne yaşayacaksın bilinmez hayat bu imtihanlarla dolu.
Ama burda kocisimle çok mutluyumlar gerçekçi değil mutluysanız da bize ne.
Mutsuz olup dertleri olan insanlara saçma sapan yorum yapmayın itici oluyor.

çocuksuz yalnız mı ??? valla öyle bir mutluyuz ki yalnız fln da değiliz seninki gibi öküz kocamız da yok allahtan

aman siz ne kötü anlamışsınız yorumu çocuksuz yalnız yazmış ama onlar yapa yalnız çocukları olmuyor anlamında değil hani denir ya yalnız onun çocuğu bile yok ne anlasın, o anlamda yazmış.sizin yalnızlığınızı vurgulamamış.

bakın sizin gibi insanlar yüzünden kimse konu açmaya cesaret edemiyor kadını açtığı konudan,en derin yarasından ne güzel de vurmuşsunuz yanlış anladığınız bir cümle yüzünde ne kadar çirkin insanlarsınız ya

hayatın her alanında o kadar çoksunuz ki!

Hayır yani hem okuduğunu anlamıyo daha anlamadığını da anlamayıp saydırmaya devam ediyo. Hani öyle bile olsa sanki suçlusu benim milletin çocuğunun olmayışının. Gerçekten burda çocuğu olmayan bayanlar konu açıyo ya bana görümcem şöyle dedi eltim böyle dedi diye.Burda bile bu lafı böyle anlıyolarsa o etrafındaki insanların halini düşünmek istemiyorum belki de o insanlar da suçsuzlar.

ben insanların yaralarını yakalayıp onlara saldırmaya karşıyım halk eden tipler var ama neyse..

çocuk çok başka bir mevzu ama size yapılan şey çok saçmaydı

Mune abla konunun iyice tadı kaçtı kapatır mısın lütfen...
Konunu kapattırma Burcu. Yazdıkça,yorum aldıkça rahatlarsın. Kalıcı kesin çözümler bulunmasa da içini dökmek iyi gelir insana.
Hem karga bet sesiyle bağırıyor diye bülbül ötmekten vazgeçer mi?

Arkadaşlar , bence konu amacından sapmasın . Karşılıklı atışmalar olmadan , sadece konu üzerine odaklansak daha güzel olur . Arkadaşımız bize derdini açmış , yardımcı olalım Allah korusun yarın bizim de başımıza gelmeyeceği ne malum . Ki çoğumuzun da yaşadığı şeyler..

Konu sahibesi arkadaşım , sen de keşke nerden vurursan ordan vurulursun moduna girmeseydin , farklı bir algı oluşturmasaydın ..

Boşverin, ben hayatta hep bana bişeylerin çok görülmesine alışığımdır.Benim gibi hisseden insanların olduğunu bilmek, aslında uğraşırsam bu cehennemden çıkabileceğimi bilmek iyi geldi tabi.Hepsine ayrı ayrı teşekkür borçluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…