- 15 Temmuz 2019
- 4.521
- 6.974
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
İstanbul da 4 tl basmaya gücüm yetmedğinden de okuyorum aslında öğrenci akbili daha ekonomik geliyor hem de diyorum bir bölüm bitireyim kpss de o alandan da denerim. Valla organiği bırakın normaline yetmiyor paramız.duymayacaksınız...ayrıca 2.üni okumak yerine daha hızlı paraya dönecek bir alana yönelmeniz gerekiyor bence. mesela zaten üni mezunuysanız yabancı dil öğrenmek, ileri excel öğrenmek ne bileyim daha pratik daha çabuk kalifikasyon getirecek eğitimleri almanız lazım deyü düşünüyorum..
bu arada 30 lu oragnik yumurtayı yerel bir firmadan 60 TL ye alıyorum bu da kişisel enayiliğim olabilir..bilemedim.
Hani evde oturan onlardan para bekleyen biri de değilim, kendi paramı yine kazanıyorum ama yine batıyorum.karşıla her masrafımı evleneyim sevgilimle derim öyle anneye böyle cevap. kimse kusura bakmasın.
Kesinlikle. En çokta annem anlamıyor ona üzülüyorum. Zaten ona sorsan ayrılınca hemen birini de bulurmuşum ne olurmuş. Çok kolay ona her şey. Aşk karın doyurmaz diyen biri zaten.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benim de 4 yıllık bir ilişkim var ve çevremdeki herkes benden daha çok bekliyor evlenmemi. Gerçekten böyle şartlarda yuva kurmak, evlenmek o kadar zor geliyor ki. Taşın altına elimizi koyacağız ama ne zaman bilmiyorum, şartlar artık insanda heves de bırakmıyor...
Annem durumu iyi olanla evlen sorun olmaz diyor öyle oluyormuş..Bu çağda evlenenlerin çoğu ayrılıyorlar. Bu pahalılıkta evliliği de akıl karı görmüyorum benCiddiye almayın.
Evet bu ay sonu geliyorlarSizi seviyorum deyip üç hafta aramayan adamla barışmışsınız gerçekten yıl sonunda tanışmaya gelecek mi ailesi?
28 yaşında, bu ay sonu ailesiyle tanışmaya geliyorlar.Sevgiliniz ne diyor bu duruma ? Yani o kaç yaşında bir adım atmayı düşünüyor mu?
O zaman sorununuz çözülmüş bakın evlenecekmişsiniz neden takıldınız ki?Evet bu ay sonu geliyorlar
referansı olmayan kimseye kpss çalış diyemiyorum...çünkü kimin nasıl kamuya girdiği yeterince ifşalandı sağda solda..öğrenciliğinizi devam ettirip dediğim gibi daha özel sektöre yönelik bir girişimde bulunmanız gerekir diye düşünüyorum..İstanbul da 4 tl basmaya gücüm yetmedğinden de okuyorum aslında öğrenci akbili daha ekonomik geliyor hem de diyorum bir bölüm bitireyim kpss de o alandan da denerim. Valla organiği bırakın normaline yetmiyor paramız.
Evet özellikle bu ülkede mantık aramadan evlilik olmuyor.Belli şartları sağlamadan evlenmek akıl karı değil hele bu devirde ekonomik olarak berbat durumdayız kaçtır yurtdışı düşündük gidelim olmadı kısmet değilmiş Bir kızım var geleceği göremiyorum.Evlilik gerçekten resmî Kurum duyguları besleyen mantık çerçevesini de ele alan kurum her bakımdan düşünmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?