- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.697
- 158
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Senin adına çok sevindim cnm ınsallahh darısı basima bn hergün dua ediyorum olumsuz çıkıyorum bkr ken olmuyoda
Yok cnm zaten olmaz orasiYerim güzelliğine değil can güvenliğine bakın toprak kayıyor diyorum yine de siz bilirsiniz.
Kirada otrmuyoruzki cnmpardon ama zaten kira da oturan bir insan için bu mantıklı gelmiyor hiç.
ama geliri yüksek olur biraz o ayrı tabi ki..
Hiç pesinat tapu masrafi yok para yokcidden uçtu fiyatlar.
eğer bir miktar birikiminiz varsa, toki başakşehir de 7500 konut yapacak. onlara başvurmayı düşünür müsünüz?
Herseyyyysadece ev mi ..
Bakma sen onlara canim bizde ariyorduk gidip bakalim dedik taa cehennemin dibine goturdu emlakci bizi metroya otoyola uzak ulasim sıkıntılı yerler.eşinin ailesiyle mi yaşıyorsun?
toki genelde peşinat olarak 20-30 bin tl istiyor. sonra 10 yıl boyunca taksit ödüyorsun, 6 ayda bir enflasyona göre zam geliyor taksitlere.Hiç pesinat tapu masrafi yok para yok
Ev alacaksınız şimdi almayın kişi bekleyin faizler yüksek suan seçim sonrasını bekleyin.Hiç pesinat tapu masrafi yok para yok
Ayyy 20 bin mi o ne yaDün gördüm haberlerde. Şu anda 100 bin tl krediye 6 ayda 20bin tl faiz işliyormuş.
Bu belirsizlik banka-satıcı-emlakçının işine geliyor işte.
Biz 2 sene önce ev bakarken karanlık bahçe katlarına 120bin istiyorlardı.
Bizim şansımız faizlerin çok düştüğü zamana denk geldi.
Bence şimdi bekleyin. Zaten her zaman yaz dönemi ev fiyatların arttığı zamanlardır.
Aaa ne güzelmiş ya hayırlı olsun cnmtoki genelde peşinat olarak 20-30 bin tl istiyor. sonra 10 yıl boyunca taksit ödüyorsun, 6 ayda bir enflasyona göre zam geliyor taksitlere.
biz 15 bin tl peşinat yatırdık, ilk 450 Tl ile başlamıştık, 3 yılda 650 tl ye çıktı taksitler. toki her yıl indirim kampanyası yapıyor % 20 oranında. bizim de elimize nakit geçti, borcu kapadık. ev bize 140 bin tl ye mal oldu.
Ciddi misinnBurda site içinde olmayan hiç bir özelliği olmayan 4 oda bi salon ev 600 bin millet de kapış kapış alıyor anlamıyorum
Onlar olsa rahat olcaz bide tamamına kredi lazimEv alacaksınız şimdi almayın kişi bekleyin faizler yüksek suan seçim sonrasını bekleyin.
Okullar kapanirken ve açılırken ev bulmak gerçekten zor oluyor o yüzden en iyisi kış dönemi.
Ev almak için peşinatta gerek %25 ayrıca tapu masrafı vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?