Evler niye bu kadar pahali:(((

Gittik cnm oralara bi gör berbat resmen bodrum

Canim beni yanlis anlamani istemem ama aza kanaat getirmeyen maalesef cogu bulamaz. Su an pesinatin olmadigindan ve 160 binin cok oldugundan bahsediyorsan, ya semtten ya evden fedakarlik yapmalisin. Esimin ailesi 1bucuk yil once saatdereden ev aldi, en ust kat ve sifir binada, 112 bine aldilar. Evet evin odalari ufak ama parasina ve yilina gore gayet uygun ve metrobus duragina 7 8 dk yürüme mesafesi. Gönül ister ki herbirimiz hak ettigimiz ölçüde guzel evlerde oturalim ama sartlar böyle iste. Allah yardimcimiz olsun.

Beylikdüzü merkezde 250 bin TL den Başlıyor ki onlarda en aZ 15 senelik binalar...Beylikdüzü merkez Sıfır binalar 400 binden Başlıyor maalesef o Sahibinden com ilanlarının ÇOĞU fake , aradığında satıldı Cevabı alıyorsun insanlarla dalga geçiyorlar..adresle alakasız yerler BdüZü diyor Bambaşka yerlere götürüyorlar...Allah ev almak isteyenlerin yardımcısı olsun bu zamanda ev almak özellikle İstanbul'da çoooook zor

emlak sitelerindeki ilanlara da güvenmiyorum ben artık,
fotoların çoğu oynanmış zaten,
bi de bolca fake ilan var, emlakçıya gidip şu evi görmek istiyorum diyorsun onu daha yeni verdik ama benzerleri var diyip saçma sapan yerlere götürüyorlar, akşam bakıyorum ilan hala güncel kaldırmamışlar, sırf müşteri çekmek için yapıyorlar.

Bn avcilarda oturuyorum da beylikduzu Büyükçekmece istiyoruz uygun yerler esenyurt da var orayı da biz istemiyoruz bugün gurpinar a gittik bayildim ya
Gurpınar guzel de hem toprak kayması var hem de ulasımı zor. Ev alırken ulasıma cok dıkkat edın. Beylıkduzunde evler artık cok pahalı, esenyurtta daha uygun sıteler var oralardan bakabılırsınız.

Bız de edenyurtta bır sıtede oturuyoruz , evımız balkonsuz 21. kat 2+1. yatak odası kucuk o nedenle ozel mobılya yaptırmak zorunda kaldık. 2013de 160a almıstık sımdı 260 cıvarı fıyatı. Sımdı alacak olsam 260 vermezdım bu eve , bana gore etmez ama Istanbulda adam gıbı bır evı 300den asagı bulmak zor

Bkiom cnm beylikduzu diye esenyurt a Talatpaşa ya incirtepe ye gtrylr
Ben de talatpasada oturuyorum ve Carrefour'a cok yakın. Bence onemlı olan tek apartmandan mı alacaksınız sıteden mı?Tek apartmansa buralara bakmayın dırek Beylıkduzune bakın

Pesinatiniz olmadan böyle bir yükün altına girmek zor olmayacak mi sizin için. Şimdiye kadar keşkebiraz birikim yapsaydiniz bir de kkaynananizin evinde oturmussunuz

Ama cnm insan aldi mi içine sincek uzun süre otrck

Valla aynı bnm başıma geldi bu dediklerin o yüzden sahibindene siteye bkmyrm

Aynı valla kaç kere aradık cnm goturduk leri yer resimde m2 büyük duruyo bi gidion kutu gbi

Ciddiyim adam birinci katı 520 ye bıraktı bize Sağolsun çok indirimli yaptı. Benim çıkaracağım bi ev için maksimum 350-400 bin olur oda site içinde tüm olanakları şağlayıp evin içi de çok güzel ve geniş olursa. Ama yok adamın dairesinde odaları çap çap. Ne bi yeşillik ne bi site. Sosyal alan sıfır istediği para dunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…