- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Gittik cnm oralara bi gör berbat resmen bodrumBence de kışı bekleyin. Bizim ocakta 200e girdigimiz eve karsi komsu nisanda 260a girdi. Bu biraz enteresan bir ornek ama yine de fark eder. Bir de saadetderede , Toriumun arkasinda evler var fiyatlar uygun
Hiç sorma aa bnde hayret ediyorumArtık evler 200 250 bin liradan başlıyor şöyle güzel diyebileceğiniz sıfır daireler.Aklım almıyor.Herkes bu kadar parayı nereden buluyor?Bir tek biz miyiz bu kadar parası olmayan acaba???
Nerde otrynkiBizde satiyorz 100 milyar her yer pahali
Gittik cnm oralara bi gör berbat resmen bodrum
Bankalar konut kredisinde %25 pesinat ister.%25 lik kısmı ayriyeten ihtiyaç kredisi çekebilir siniz iki kredi çekmiş olursunuz.Onlar olsa rahat olcaz bide tamamına kredi lazim
Gurpınar guzel de hem toprak kayması var hem de ulasımı zor. Ev alırken ulasıma cok dıkkat edın. Beylıkduzunde evler artık cok pahalı, esenyurtta daha uygun sıteler var oralardan bakabılırsınız.Bn avcilarda oturuyorum da beylikduzu Büyükçekmece istiyoruz uygun yerler esenyurt da var orayı da biz istemiyoruz bugün gurpinar a gittik bayildim ya
Ben de talatpasada oturuyorum ve Carrefour'a cok yakın. Bence onemlı olan tek apartmandan mı alacaksınız sıteden mı?Tek apartmansa buralara bakmayın dırek Beylıkduzune bakınBkiom cnm beylikduzu diye esenyurt a Talatpaşa ya incirtepe ye gtrylr
Onlar beylıkduzu degıl canım:) Beylıkduzunda o fıyata ev hayal, Emlak sıtelerınde yanıltıcı malesef ılanlar.beylikdüzünde çok uygun evler var 2+1 90 ila 100 bin
emlak sitelerine bir bak derim
Ayyy 20 bin mi o ne ya
hangi banka olursa olsun, kredi için % 10-20 peşinat istiyor diye biliyorum.Onlar olsa rahat olcaz bide tamamına kredi lazim
%25 ıstıyor evın expertiz degerınehangi banka olursa olsun, kredi için % 10-20 peşinat istiyor diye biliyorum.
Ama cnm insan aldi mi içine sincek uzun süre otrckCanim beni yanlis anlamani istemem ama aza kanaat getirmeyen maalesef cogu bulamaz. Su an pesinatin olmadigindan ve 160 binin cok oldugundan bahsediyorsan, ya semtten ya evden fedakarlik yapmalisin. Esimin ailesi 1bucuk yil once saatdereden ev aldi, en ust kat ve sifir binada, 112 bine aldilar. Evet evin odalari ufak ama parasina ve yilina gore gayet uygun ve metrobus duragina 7 8 dk yürüme mesafesi. Gönül ister ki herbirimiz hak ettigimiz ölçüde guzel evlerde oturalim ama sartlar böyle iste. Allah yardimcimiz olsun.
Valla aynı bnm başıma geldi bu dediklerin o yüzden sahibindene siteye bkmyrmBeylikdüzü merkezde 250 bin TL den Başlıyor ki onlarda en aZ 15 senelik binalar...Beylikdüzü merkez Sıfır binalar 400 binden Başlıyor maalesef o Sahibinden com ilanlarının ÇOĞU fake , aradığında satıldı Cevabı alıyorsun insanlarla dalga geçiyorlar..adresle alakasız yerler BdüZü diyor Bambaşka yerlere götürüyorlar...Allah ev almak isteyenlerin yardımcısı olsun bu zamanda ev almak özellikle İstanbul'da çoooook zor
Aynı valla kaç kere aradık cnm goturduk leri yer resimde m2 büyük duruyo bi gidion kutu gbiemlak sitelerindeki ilanlara da güvenmiyorum ben artık,
fotoların çoğu oynanmış zaten,
bi de bolca fake ilan var, emlakçıya gidip şu evi görmek istiyorum diyorsun onu daha yeni verdik ama benzerleri var diyip saçma sapan yerlere götürüyorlar, akşam bakıyorum ilan hala güncel kaldırmamışlar, sırf müşteri çekmek için yapıyorlar.
Ciddiyim adam birinci katı 520 ye bıraktı bize Sağolsun çok indirimli yaptı. Benim çıkaracağım bi ev için maksimum 350-400 bin olur oda site içinde tüm olanakları şağlayıp evin içi de çok güzel ve geniş olursa. Ama yok adamın dairesinde odaları çap çap. Ne bi yeşillik ne bi site. Sosyal alan sıfır istediği para dunyaCiddi misinn
Ewet tamamina çoook zor olursa konut+bireyselBankalar konut kredisinde %25 pesinat ister.%25 lik kısmı ayriyeten ihtiyaç kredisi çekebilir siniz iki kredi çekmiş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?