- 22 Eylül 2014
- 119
- 65
- 98
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Deprem oncesi evi pek tavsiye etmem ya. Annemlerin oradaki bazi binalar depremde baya hasar gordu. Kolonlarindaki catlaklar disaridan bile boylu boyunca goruluyordu. Belediyeden adam bulup hasarli raporunu az hasarli olarak degistirip binanin disini boyayip baskasina sattilar. Sahsen ben eski falan demem kiradan kurtulayim yeteri ki diye alirim ama bu yaptiklarini gordukten sonra kesinlikle guvenemiyorum.
Deprem oncesı ev alıp ıcıne yıne masraf yapacaksınız ve ne kadar guvende oturabıleceksınız bunu dusunun. Istanbulda onumuzdekı yıllarda deprem olacak bu bellı. Bunun yerıne pesınatınızın uzerıne bırıkım yapıp bırkac sene sonra alın derımİstanbul'da ev fiyatları uçmak ne kelime uzaya çıktı. Nişanlıyım ve ev almadan evlenmek istemiyoruz . Bunaldım gerçekten 300-500 bin duymaktan ve deprem öncesi evlere bakıyoruz artık. 150 bin tl ye 2+1 5. kat bulduk , nasip bakalım almayı düşünüyoruz.
Allah ev almak isteyen herkesin yardımcısı olsun.
Sağlamlık yönünden güveniyoruz şükür çünkü binayı yapanı tanıyoruz akraba sayılır . Yaptığı evler sağlam oluyormuş Allah'ın izniyle babam öyle söylüyor :) sadece içinde masraf yapmamız gerekecek mutfak dolapları , kapılar vs. Onuda nişanlım tanıdıklarıyla halledecek inşaAllah. Ve ödemede de kolaylık sağlıyor satıcı babamla aynı işyerinde çalışıyor. bizim 50 bin peşinatımız var 50 kredi çekicez. kalan 50 yi de onun aldığı evin taksitlerini ödeyeceğiz. Pazartesi tekrar bakılacak nasip bakalım
Yapmayın Allah askına, ne demek yaptıgı evler saglam oluyormus. Sakın ama sakın bır yapıdenetım fırmasından depreme dayanıklı olduguna daır rapor almadan almayın o eviSağlamlık yönünden güveniyoruz şükür çünkü binayı yapanı tanıyoruz akraba sayılır . Yaptığı evler sağlam oluyormuş Allah'ın izniyle babam öyle söylüyor :) sadece içinde masraf yapmamız gerekecek mutfak dolapları , kapılar vs. Onuda nişanlım tanıdıklarıyla halledecek inşaAllah. Ve ödemede de kolaylık sağlıyor satıcı babamla aynı işyerinde çalışıyor. bizim 50 bin peşinatımız var 50 kredi çekicez. kalan 50 yi de onun aldığı evin taksitlerini ödeyeceğiz. Pazartesi tekrar bakılacak nasip bakalım
Deprem oncesı ev alıp ıcıne yıne masraf yapacaksınız ve ne kadar guvende oturabıleceksınız bunu dusunun. Istanbulda onumuzdekı yıllarda deprem olacak bu bellı. Bunun yerıne pesınatınızın uzerıne bırıkım yapıp bırkac sene sonra alın derım
Aldiniz mi bilmiyorum ama bencede o evi almayın eve edeceğiniz masrafla vs bir sürü para eder .Haklısınız tabi ki de tanidik diye saglamligina garanti diyemem . sadece yaptığı evleri babamlar bildiği icin koyde olsun sehirde olsun,betonunu yaparken bazi evleri gordukleri icin böyle konusuyorlar. Yine de bilemeyiz
Nisanlim da o evi ilerde satamayiz hem zaten ev bize 200 bini asicak faiziydi masrafiydi diyor.
Simdi yeni bir ev bulmus bakmaya gidicez birazdan 80 m2 krediye uygun 175 bin. Yildiztepede. 5 - 10 yillik binaymis
Anadolu yakasında muhit önerebilecek olan var mı ? nişanlım da ben de hep avrupa yakasında yaşadık şimdiye dek ama evlendikten sonra sessiz sakin bir site hayatı istiyoruz hep anadolu yakasını öneriyorlar. fikir verebilecek olan ???
Aldiniz mi bilmiyorum ama bencede o evi almayın eve edeceğiniz masrafla vs bir sürü para eder .
aldınız mı evinizi?Ev almak istiyoruz hemen hemen hergün geziyoruz fiyatlar uçmuş faiz tavan napcaz ya
Yok kiradayizaldınız mı evinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?