- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Ya sorma şimdi bahçe katları 160 dan basliyoGurpınar guzel de hem toprak kayması var hem de ulasımı zor. Ev alırken ulasıma cok dıkkat edın. Beylıkduzunde evler artık cok pahalı, esenyurtta daha uygun sıteler var oralardan bakabılırsınız.
Bız de edenyurtta bır sıtede oturuyoruz , evımız balkonsuz 21. kat 2+1. yatak odası kucuk o nedenle ozel mobılya yaptırmak zorunda kaldık. 2013de 160a almıstık sımdı 260 cıvarı fıyatı. Sımdı alacak olsam 260 vermezdım bu eve , bana gore etmez ama Istanbulda adam gıbı bır evı 300den asagı bulmak zor
Uzun sure oturucam dıyorsanız o zaman beklemenız lazım ev almak ıcın. Icıme sınen bır ev alayım dersenız 50 bın kadar pesınat lazım en az, 200den asagıya adam akıllı ev bulmak zor. Bızım sıtede kıytırık 1+1ler bıle 160-180 arası. Oyle ıcı felan da cok luks degıl, ben de ozenıyorum soyle guzel banyolu mutfaklı evlere ama ımkan meselesı. Sıte oldugu ıcın pahalı bızımkıAma cnm insan aldi mi içine sincek uzun süre otrck
Farketmiyo cnm ya artık sıkıldım gerçekten ya gez gez moral de bozuluyo bulamayincaBen de talatpasada oturuyorum ve Carrefour'a cok yakın. Bence onemlı olan tek apartmandan mı alacaksınız sıteden mı?Tek apartmansa buralara bakmayın dırek Beylıkduzune bakın
Olsa bile kutu gibi evler de berbatOnlar beylıkduzu degıl canım:) Beylıkduzunda o fıyata ev hayal, Emlak sıtelerınde yanıltıcı malesef ılanlar.
Sımdı oncelıkla alacagınız maksımum fıyata karar verın, daha sonra o fıyat ıcın ne kadar pesınat lazımı bulun ve ıhtıyac kredısı alabılırmısınız ona bakın. Ben sızın yerınızde olsa degerlenecek bır yerden 1+1 alır sonras degerlenınce satar kalan parayı yenı ev ıcın pesınat yaparım.Farketmiyo cnm ya artık sıkıldım gerçekten ya gez gez moral de bozuluyo bulamayinca
Beklemek istemiyorum evim olsun artikUzun sure oturucam dıyorsanız o zaman beklemenız lazım ev almak ıcın. Icıme sınen bır ev alayım dersenız 50 bın kadar pesınat lazım en az, 200den asagıya adam akıllı ev bulmak zor. Bızım sıtede kıytırık 1+1ler bıle 160-180 arası. Oyle ıcı felan da cok luks degıl, ben de ozenıyorum soyle guzel banyolu mutfaklı evlere ama ımkan meselesı. Sıte oldugu ıcın pahalı bızımkı
Biz eşya aldik ewe girmeden onu halledelim dedik beyaz eşya mobilya fln ewe çıkınca onu ödeyemyiz diyePesinatiniz olmadan böyle bir yükün altına girmek zor olmayacak mi sizin için. Şimdiye kadar keşkebiraz birikim yapsaydiniz bir de kkaynananizin evinde oturmussunuz
NasilKesinlikle kış ortasında ev almanızı tavsiye ederim fiyatta fark ediyor.
Esim de odersek biz otururuz diyoSımdı oncelıkla alacagınız maksımum fıyata karar verın, daha sonra o fıyat ıcın ne kadar pesınat lazımı bulun ve ıhtıyac kredısı alabılırmısınız ona bakın. Ben sızın yerınızde olsa degerlenecek bır yerden 1+1 alır sonras degerlenınce satar kalan parayı yenı ev ıcın pesınat yaparım.
Bide yüksek çıkartması lazım. Bize olmuyo istee%25 ıstıyor evın expertiz degerıne
Sımdı en düşük 1.10Aynen öyle dediler. Ben de şok oldum. Kaldı ki ev taksitleri 120 aya kadar uzuyor. Nerede 6 ay nerede 10 yıl.
Biz 2013 kışında aldık. O sıralar inanılmaz düşmüştü 0.74 ile aldık.
İnşallah yine düşüşe geçer.
1+1 de oturmak ınsalara tuhaf gelıyor ama ben ılk evlendıgımde 1+1 almadıgıma pısmanım. Istanbulda grcekten evler cok pahalı, ev kredısı odedıkten sonra ınsanca yasamak ıcınj para kalması lazım. Bırcok ınsan nerdeyse maasının %70ıyle ev kredısı oduyor, sonra ektra bır masraf cıkınca da eksı hesaba ya da kredı kartına yuklenıyor. Ev alacaksanız bunları ıyı hesap edın derımEsim de odersek biz otururuz diyo
Nolcak böyle ya.kiraya ciksak oda zor ew alacak olsan kira oder gibi ödeyip evin olcak en iyisi oCiddiyim adam birinci katı 520 ye bıraktı bize Sağolsun çok indirimli yaptı. Benim çıkaracağım bi ev için maksimum 350-400 bin olur oda site içinde tüm olanakları şağlayıp evin içi de çok güzel ve geniş olursa. Ama yok adamın dairesinde odaları çap çap. Ne bi yeşillik ne bi site. Sosyal alan sıfır istediği para dunya
Valla bızım evın degerı neyse onu cıkardı banka. Hatta baska bı eve baktık, projesınde brutu kucuk gozukuyormus o nedenle cok dusuk cıktı kredı. Evlerın gercek brutunde gozukup gozukmedıgını sorun.Bide yüksek çıkartması lazım. Bize olmuyo istee
Yaşam,yaşamak ucuz değil ki evler ucuz olsun..Ev almak istiyoruz hemen hemen hergün geziyoruz fiyatlar uçmuş faiz tavan napcaz ya
Zaten eski konutların m2 yüksek olduğu için daha çok kredi cikiyo1+1 de oturmak ınsalara tuhaf gelıyor ama ben ılk evlendıgımde 1+1 almadıgıma pısmanım. Istanbulda grcekten evler cok pahalı, ev kredısı odedıkten sonra ınsanca yasamak ıcınj para kalması lazım. Bırcok ınsan nerdeyse maasının %70ıyle ev kredısı oduyor, sonra ektra bır masraf cıkınca da eksı hesaba ya da kredı kartına yuklenıyor. Ev alacaksanız bunları ıyı hesap edın derım
Bu arada Kıptas konutlarına bakabılısınız, ıcını yaptırırım dersenız ılla yenı almanıza gerek yok, cok eskı olmasın ama 5-10 yıl arası evlerede bakabılırsınız
Baharda ve yazın evlerin fiyatları biraz daha yüksek oluyor alıcı müşteri had safhad, kışın ev satışı fazla olmadığı için... ocak ayında aldim ben evimi ordan biliyorum tanidiklarimdanda biliyorum
Tapu ya mi nereye soralimValla bızım evın degerı neyse onu cıkardı banka. Hatta baska bı eve baktık, projesınde brutu kucuk gozukuyormus o nedenle cok dusuk cıktı kredı. Evlerın gercek brutunde gozukup gozukmedıgını sorun.
Aaa tavsiyen için Sağol cnm bklmBaharda ve yazın evlerin fiyatları biraz daha yüksek oluyor alıcı müşteri had safhad, kışın ev satışı fazla olmadığı için... ocak ayında aldim ben evimi ordan biliyorum tanidiklarimdanda biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?