Evler niye bu kadar pahali:(((

Ya sorma şimdi bahçe katları 160 dan basliyo

Ama cnm insan aldi mi içine sincek uzun süre otrck
Uzun sure oturucam dıyorsanız o zaman beklemenız lazım ev almak ıcın. Icıme sınen bır ev alayım dersenız 50 bın kadar pesınat lazım en az, 200den asagıya adam akıllı ev bulmak zor. Bızım sıtede kıytırık 1+1ler bıle 160-180 arası. Oyle ıcı felan da cok luks degıl, ben de ozenıyorum soyle guzel banyolu mutfaklı evlere ama ımkan meselesı. Sıte oldugu ıcın pahalı bızımkı

Ben de talatpasada oturuyorum ve Carrefour'a cok yakın. Bence onemlı olan tek apartmandan mı alacaksınız sıteden mı?Tek apartmansa buralara bakmayın dırek Beylıkduzune bakın
Farketmiyo cnm ya artık sıkıldım gerçekten ya gez gez moral de bozuluyo bulamayinca

Farketmiyo cnm ya artık sıkıldım gerçekten ya gez gez moral de bozuluyo bulamayinca
Sımdı oncelıkla alacagınız maksımum fıyata karar verın, daha sonra o fıyat ıcın ne kadar pesınat lazımı bulun ve ıhtıyac kredısı alabılırmısınız ona bakın. Ben sızın yerınızde olsa degerlenecek bır yerden 1+1 alır sonras degerlenınce satar kalan parayı yenı ev ıcın pesınat yaparım.

Beklemek istemiyorum evim olsun artik

Pesinatiniz olmadan böyle bir yükün altına girmek zor olmayacak mi sizin için. Şimdiye kadar keşkebiraz birikim yapsaydiniz bir de kkaynananizin evinde oturmussunuz
Biz eşya aldik ewe girmeden onu halledelim dedik beyaz eşya mobilya fln ewe çıkınca onu ödeyemyiz diye

Esim de odersek biz otururuz diyo

Esim de odersek biz otururuz diyo
1+1 de oturmak ınsalara tuhaf gelıyor ama ben ılk evlendıgımde 1+1 almadıgıma pısmanım. Istanbulda grcekten evler cok pahalı, ev kredısı odedıkten sonra ınsanca yasamak ıcınj para kalması lazım. Bırcok ınsan nerdeyse maasının %70ıyle ev kredısı oduyor, sonra ektra bır masraf cıkınca da eksı hesaba ya da kredı kartına yuklenıyor. Ev alacaksanız bunları ıyı hesap edın derım

Bu arada Kıptas konutlarına bakabılısınız, ıcını yaptırırım dersenız ılla yenı almanıza gerek yok, cok eskı olmasın ama 5-10 yıl arası evlerede bakabılırsınız

Nolcak böyle ya.kiraya ciksak oda zor ew alacak olsan kira oder gibi ödeyip evin olcak en iyisi o

evettt o kadar pahalı kii insanın gücü yeticek kadar değill.. bizde küçük bir ev almıştık yatırım amaçlı... şehir dışına taşındık kiracı vardı.. şuanda dönmemizz gerekiyorr taşınıcaz.. ev araştırdıkk kiralamak içinn.. o kadar pahalı ki kiralar bile kiracıda çıkmışken küçükte olsa evimize taşınıcazz

Bide yüksek çıkartması lazım. Bize olmuyo istee
Valla bızım evın degerı neyse onu cıkardı banka. Hatta baska bı eve baktık, projesınde brutu kucuk gozukuyormus o nedenle cok dusuk cıktı kredı. Evlerın gercek brutunde gozukup gozukmedıgını sorun.

Zaten eski konutların m2 yüksek olduğu için daha çok kredi cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…