- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
münkünse şöyle 85-100 bin tl lik evlere bak,Ev almak istiyoruz hemen hemen hergün geziyoruz fiyatlar uçmuş faiz tavan napcaz ya
Hiç sorma ya faiz tavan bide bu siyasi olaylarEvet çoğunluğun asgari ücretle geçindiği bir ülkede ev fiyatları çok uçuk
Hersey ateş pahasına faturalar vergiler allah yardimcimız olsunne pahalı değil ki
2, 2,5 sene o şekilde dişini sıksan kendi evine taşınmış olursunŞimdi herkes öyle yatırımlk alıyo da biz kendimiz oturmak istiyoruz bugün gezdik bahçe katına 160
190 bin diyo
İstanbuldayım avcilarHangi sehirde yasiyorsunuz?
İstanbuldayım avcilar
BN evleneli işte 2 sene bitti ayrı ewe çıkıp düzenimi kurmak istiyorum2, 2,5 sene o şekilde dişini sıksan kendi evine taşınmış olursun
dediğin gibi, bahçe katına o parayı vereceğine, içine sinen bir ev almış olursun
beylikdüzünde çok uygun evler var 2+1 90 ila 100 binBn avcilarda oturuyorum da beylikduzu Büyükçekmece istiyoruz uygun yerler esenyurt da var orayı da biz istemiyoruz bugün gurpinar a gittik bayildim ya
eşinin ailesiyle mi yaşıyorsun?BN evleneli işte 2 sene bitti ayrı ewe çıkıp düzenimi kurmak istiyorum
Var var cnm da goturduk leri yeri bi gör bahçe kati diyo camlar gömülü sığınak gibiBeylikduzu organize sanayi tarafinda yeni yapilan evler var nispeten daha uygun beylikduzunun geneline gore, o tarafa da baktiniz mi?
Bkiom cnm beylikduzu diye esenyurt a Talatpaşa ya incirtepe ye gtrylrbeylikdüzünde çok uygun evler var 2+1 90 ila 100 bin
emlak sitelerine bir bak derim
Ewet cnmeşinin ailesiyle mi yaşıyorsun?
beylikdüzü cumhuriyet mah. de çok uygun sıfır evler varBkiom cnm beylikduzu diye esenyurt a Talatpaşa ya incirtepe ye gtrylr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?