evlerimizde televizyon olmasa..

Eskidenmiş tv olmayan evler falan. Herkes yemeğini yer gider yatarmış. İnsan canı sıkılınca oturup bir film izlemek ister, belgesel izlemek ister ne bileyim müzik açmak ister. Bunların hepsi için ha bilgisayar açmışsın ha tv kullanmışsın. Teknolojinin girmediği ev daha sağlıklı olur gibi bir kaide yok. Tv istemeyen bireylerin interneti de kullanmaması gerekir. Çünkü internet tv ye nazaran daha zararlı :) Madem bilinçli internet kullanıyorum diyorsunuz bilinçli tv kullanabilirim demeniz gerekirdi. İnsan aynı evin içinde yapacak bir şey bulamaz yahu. Sıkılır adam. Siz istemiyorsunuz diye onu kısıtlamak gibi bir hakkınız yok. Siz ona maç izlemesin diyorsanız oda size internete girme deme lüksüne sahip olur. Dünyadan bir haber yaşamak garip geliyor bana. Ne bileyim herkesin kendi kararı sonuçta

Son düzenleme:
Esinin sevisme sahnesini gormesini istemeyebilir. Niye bu kadar abartiyorsunuz ki cok sacma cok sacma diye ?
Size gore belki oyledir ama ona gore sacma olmayabilir.

İnterneti bilinçli kullanabiliyorsanız tv yide bilinçli kullanırsınız. Tv den korkmayın bu kadar..

Tvsiz evmi olur hiç düşünemiyorum mesela bizim en büyük zevklerimizden biri survivor izlemek birlikte aynı koltukta dip dibe hoş ondada cıbıl kadınlar var hoş mać izlesede sorun değil bende maç izliyorum

bilmiyorum ama bu tehlikeler(!) var diye eve tv almamak kafayı kuma gömmek gibi geliyor bana.. insanların baldızlarına asılması, ihanetler, intiharlar toplumun içinde olan şeyler zaten, siz haber almayınca bitmeyecek.. sadece haberiniz olmayacak hepsi bu.. ha bu iyi mi derseniz hayır..

kumandası elimde olan hiçbirşeyden korkmam ben.. irade diye birşey var, kanal değiştirirsiniz değişir.. kaldı ki çocuklarınızı korumak için almamak çok sağlıksız bir yöntem, alın ve ona kaliteli izleyici olmasını öğretin.. bizim evde 2 tv var,çocukların ellerine kumandayı aldıklarına şahit olmadım, sevmiyorlar..

Ayrıca bizim en çok izlediğimiz şeyler belgesel komedi programları film haber maç fazlası içinse internet var

tv de neyi izleyeceginize karar veremezsiniz pek. kumandayla kanal degiştirince ne izleyecegine karar vermiş olunmuyor. iyinin kötüsü, kötünün iyisi seçiliyor çogu zaman. tv kanalları genellikle çok taraflıdır ve rating üzerine kuruludur. o yüzden birileri ne isterse onu izlersiniz. fikir tartışması yapamazsınız. sonuçta kanallar patronlara ait.

internette ise her türlü içerik bulunabilir. taraflı da tarafsız da, rating kaygısı güden de gütmeyen de... bilgiye daha tarafsız ulaşabilirsiniz. sadece patronların istedigini degil kendi istediginizi de izleyebilirsiniz. fikir tartışması yapabilirsiniz, yorum yapabilirsiniz... vs. tercih hakkınız daha geniştir o yüzden ikisi aynı şey degil bence. nasıl kullanacagını bilmek lazım.

mesela tv de size bir ürünü tanıtırlar ama sadece pohpohlayarak... internette ise ürünle ilgili hem iyi hem kötü her şeyi ögrenebilirsiniz.

bence de tv gereksiz bir şey. tamamen vakit öldürme aracı. zaten bütün gün çalışan insanları, dinlenme saatlerinde böyle anlamsız programlarla uyuşturuyorlar.

Son düzenleme:
Ayrıca bizim en çok izlediğimiz şeyler belgesel komedi programları film haber maç fazlası içinse internet var

ya eskiden "ben belgesel izliyorum" diyenlerle yaw he he modunda dalga geçerdim son 1 senedir Discovery ID bağımlısıyım, psikopat gibi ona takıldım yarın öbür gün "CSI Office" belgeselini çekebilecek kadar çok bilgi birikimim oldu televizyon çok faydalı özellikle belgesel açısından

Cok sasirdim kendime, ama sana bu yorumunda tamamiyle katiliyorum.

Esinin sevisme sahnesini gormesini istemeyebilir. Niye bu kadar abartiyorsunuz ki cok sacma cok sacma diye ?
Size gore belki oyledir ama ona gore sacma olmayabilir.

Bi'tuşla p..siteye girilebilen bi'kutuyu bilinçli kullanabilip; eşim tvden maç izlemesin beni sevsin, tv tü-kaka mantığı evet çok saçma.

Ayrıca arkadaş zaten fikrimizi sormak için konu açmadı mı?

Evet sorma bizde eşimle belgesel müptelası olduk trthd nin belgeselleri güzel oluyor hd hd

eşinizde sizde istemezseniz almazsınız ..
ben yapamam heralde internet ve tv siz..

Sevişme sahnesinden ne olacak ki diyen arkadaslarla biraz farklılığımz var. Benim inanışıma göre bu haramdır ve ayrıca kötü olayların sık sık medyada abartili bir şekilde aktarılması sonucu kadin cinayetlerinin cinnet getirenlerin ne kadar arttığının istatistiklerini varın bir de siz araştırın.
Ayrıca hepinizin fikirlerini almak benim için cok cok onemli. Lakin çizgi filmlerde dahi kötü mesajların ne denli çok olduğuna da bi bakın derim
bunlar zaten bize normal gelmeye başlayan şeyler.
Tv si olmayan evleri öğrenmek istedim . O yüzden bunu sordum . Bi arkadas çok güzel demiş en başından almadik diye.benim amacım kesinlikle eşimi kısıtlamak değil zaten o da kahveye gidip maç izleyecek biri olamaz.
Inşallah evinde tv olmayan birileri daha yorum yapar heyecanla bekliyorum

Bi'tuşla p..siteye girilebilen bi'kutuyu bilinçli kullanabilip; eşim tvden maç izlemesin beni sevsin, tv tü-kaka mantığı evet çok saçma.

Ayrıca arkadaş zaten fikrimizi sormak için konu açmadı mı?

Evet tabiki de sordu. Siz de tabiki de soyliyeceksiniz fikrinizi. Bir kac kere ust uste ayni tarz yorumu ayni kullanicilarda gorunce sevisme konusunun biraz fazla abartildigini dusundum. Ki oldurme, silah diye de soylemis konu sahibi.

Son düzenleme:
Birde dizilerde sevisme sahneleri varsa filmlerde alasi var:)
Siddet varsa filmlerdede var.
Bu bahane.tek derdi esinin mac izlememesi:)

Beni tanimadan niye bi kadar emin yorum yaptınız ki :)
Kesinlikle maçla alakasi yok. Tv olursa evde istedigi kadar izler

Lakin benle evimle çocuklarıyla ilgilenmedigi yerde çok problemm çıkar

Benim evimde söylediğiniz nedenlerden dolayı evlendiğimden beri tv yok çok şükür.. Uzak olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahaha son cümlelerine çok güldüm,harikasın ve dibine kadar da haklısınnnn :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Televizyon istemiyorsunuz ama internet bağlatacaksınız şahşi fikrim evinde televizyon istemeyen birisinin evine internette bağlatmaması gerekir evinde tv olmayanlar genelde kafamız rahat teknolojiden uzak duruyoruz derler ama internet kullanıyorlar internet teknoloji olmuyor mu o zaman ,siz televizyonu tehlikeli görüyorsunuz fakat internet televizyona göre tehlike yönünden her zaman bir tık önde kalacaktır,ayrıca eve tv almama sizin fikriniz belkide eşiniz almak isteyecektir.

Evet tabiki de sordu. Siz de tabiki de soyliyeceksiniz fikrinizi. Bir kac kere ust uste ayni tarz yorumu ayni kullanicilarda gorunce sevisme konusunun biraz fazla abartildigini dusundum. Ki oldurme, silah diye de soylemis konu sahibi.

Bu yanlış anlaşılmalar çok doğal aslinda. Sanal ortam neticede ve düşünce ve inançta farklar olabilir aramızda ben dogal karşılıyorm huzurluyumben :) takma sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…