- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
- Konu Sahibi tubaturem06
-
Yanliz, sunu unutma, adam ilgilenmiyecekse zaten ilgilenmez sizle.
Sevişme sahnesinden ne olacak ki diyen arkadaslarla biraz farklılığımz var. Benim inanışıma göre bu haramdır ve ayrıca kötü olayların sık sık medyada abartili bir şekilde aktarılması sonucu kadin cinayetlerinin cinnet getirenlerin ne kadar arttığının istatistiklerini varın bir de siz araştırın.
Ayrıca hepinizin fikirlerini almak benim için cok cok onemli. Lakin çizgi filmlerde dahi kötü mesajların ne denli çok olduğuna da bi bakın derim
bunlar zaten bize normal gelmeye başlayan şeyler.
Tv si olmayan evleri öğrenmek istedim . O yüzden bunu sordum . Bi arkadas çok güzel demiş en başından almadik diye.benim amacım kesinlikle eşimi kısıtlamak değil zaten o da kahveye gidip maç izleyecek biri olamaz.
Inşallah evinde tv olmayan birileri daha yorum yapar heyecanla bekliyorum
Bu yanlış anlaşılmalar çok doğal aslinda. Sanal ortam neticede ve düşünce ve inançta farklar olabilir aramızda ben dogal karşılıyorm huzurluyumben :) takma sende
Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum . Ve kesin bir kararım var ki evimde tv olmasıni istemiyorum. Eşimin saatlerce maç izlemesini bir kutu olarak tanımladığm tv izin verince benle ilgilenmesini hazmedemem. Ayrıca bir dizi yok ki sevişme sahnesi olmasin. Biri baldiziyla aldatmasin biri ailesinden habersiz evlenmesin biri hamile kalmasin intiharlar küfürler kavgalar silahlar vs. Bunlar zihnimizi kirletiyor . Her an bi öpüşme sahnesi. Çizgi filmler bir sürü kötü mesajlarla dolu. Işte kuracağım yuvanin bu gibi kötülüklerden uzak olmasini istiyorum. Tv yi zaten sevmem hiç aramam . Kitap okurum ve bilinçli bir şekilde internet kullanırım.
Şimdi size bir soru sormak istiyorum. Bu şekilde bir evi olan var mı ? Varsa gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?
Sizce düşüncem doğru mu ? Fikir almak her daim hoşuma gider.
Bana bu konuda bir öneriniz var mıdır?
Benim evimde söylediğiniz nedenlerden dolayı evlendiğimden beri tv yok çok şükür.. Uzak olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben dogal karsilamiyorum malesef. Hosgoruyse herkese karsi hosgoru olmasi lazim. Sevismeli sahneleri cok seviyorum diye konu acilsa, ona aaa, olurmu diyen olsa topa tutuyoruz burda, hosgoru hayat tarzina saygi diye.
O zaman farkli hayat tarzina da ayni sekilde davranmaliyiz. Fikrin belirtilmesi tabi ki de lazim, ve saygisizlik yok kimse de ama, defalarca soylemesi bir kisinin bir seyi bana mahalle baskisi izlenimi uyariyor. Uzgunum kimseyi kirmak istemem ama ama gorunen bana burdan o.
canım tv olmaması için çok çabaladım ama eşimi ikna edemedim..ilk başlarda eşim 7- 24 tv izliyodu ve ben çok üzülüyodum, sadece bedenen yanında eşlik ediyodum ama aklım başka yerdeydi..ve mutsuz olduğumu anladı sonunda beyfendi...bi de tv.nin olduğu odaya yaklaşık bi yıldır en fazla 20 kez girmişimdir...protesto ettim ve kazandım..şuan eşimle tv yerine tabletten yatağımızda izliyoruz, onun dışında tv karşısında saatlerce zaplamıyoruz, sadece belli başlı sevdiğimiz şeyleri izliyoruz..hem zamandan tasarruf hem de zihnimizi doldurmuyoruz herşeyle :))
Benimde evimde tv yok ve biz eşimle çok memnunuz. Beraber oturup Sohpet ediyoruz. Beraber pcden film izliyoruz. Beraber kitap okuyoruz. Çok güzel vakit geciyo. Yeni evleneceklere tavsiyem tv siz bi hayat. Eşim netten haberlere bakar bende o sıra telden viber face kk takilirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne mutlu size inşallah hep böyle devam edersiniz . Inşallah huzurunuz her geçen gün artarr hiç eksilmez :)
Çok fazla gıpta eden de oluyor helal olsun falan diyen de evinde tv si olanlardan. Ben ailemin evinden biliyorum babam sağolsun işten geldikten sonra haberlerle bi başlardı uyuyana kadar belgesel film tartışma programı ne varsa izler yatardı. Bizler de o arada büyüdük..
Velhasıl eşimle aynı fikirdeydik evlenmeden evvel. Şu an çok mutluyum tv siz. Bi bebeğim var şu an düşünün: akşam işten gelince yemekte başlıyosunuz izlemeye. Bebiş zaten bütün gün görmemiş sizi siz de onu. Ve eşler birbirini. Yemek bitiyo çocuk bi kenarda oynarken ebeveyn tv izliyo (herkes böyle olmayabilir genel profilden bahsediyorum veya gördüklerimden) Zaten çok az bi vakit var tv çalıyor resmen dk larımızı.
İşten gelince ekran yerine birbirimize bakıyoruz bol bol.
Bu benim kanaatim biz böyle gayet huzurluyuz..
Tv yi bilinçli kullananlar vardır mutlaka.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben dogal karsilamiyorum malesef. Hosgoruyse herkese karsi hosgoru olmasi lazim. Sevismeli sahneleri cok seviyorum diye konu acilsa, ona aaa, olurmu diyen olsa topa tutuyoruz burda, hosgoru hayat tarzina saygi diye.
O zaman farkli hayat tarzina da ayni sekilde davranmaliyiz. Fikrin belirtilmesi tabi ki de lazim, ve saygisizlik yok kimse de ama, defalarca soylemesi bir kisinin bir seyi bana mahalle baskisi izlenimi uyariyor. Uzgunum kimseyi kirmak istemem ama ama gorunen bana burdan o.
Yorumları tek tek okuyup öyle yorum yapmıyoruz ki. Normal değil mi aynı tarzda düşünenlerin aynı çizgide yorum yapması. Niye bu kadar takıldınız bu konuya?
Sevişme sahnesinden ne olacak ki diyen arkadaslarla biraz farklılığımz var. Benim inanışıma göre bu haramdır ve ayrıca kötü olayların sık sık medyada abartili bir şekilde aktarılması sonucu kadin cinayetlerinin cinnet getirenlerin ne kadar arttığının istatistiklerini varın bir de siz araştırın.
Ayrıca hepinizin fikirlerini almak benim için cok cok onemli. Lakin çizgi filmlerde dahi kötü mesajların ne denli çok olduğuna da bi bakın derim
bunlar zaten bize normal gelmeye başlayan şeyler.
Tv si olmayan evleri öğrenmek istedim . O yüzden bunu sordum . Bi arkadas çok güzel demiş en başından almadik diye.benim amacım kesinlikle eşimi kısıtlamak değil zaten o da kahveye gidip maç izleyecek biri olamaz.
Inşallah evinde tv olmayan birileri daha yorum yapar heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?