evlerimizde televizyon olmasa..

Yanliz, sunu unutma, adam ilgilenmiyecekse zaten ilgilenmez sizle.

Kesinlikle doğru ama çalışan bir cift olarak düşün bi saatlerce tv dinlenme derken bişeyler paylaşmaya ne kadar zaman kalıyo ?
Tv bu durumda elbette ekmege yağ sürmüş oluyo nice cift var ilgisizlikten boşanan.

haramlar normal gelmeye başlıyor.. siz de bunların farkında olduğunuza göre almazsınız. biz ben 6.sınıftan 12. sınıfa kadar ki sürede tv siz durduk. bozulmuştu bir daha almadık ben üniyi kazanıncaya kadar..
eksikliğini hissetmedim sadece arkadaşlarım asmalı konaktan bahsederken ben susuyordum. buda büyük bi eksiklik olmasa gerek

bu dönem için de şiddet sahnelerinden, subliminal mesajlardan uzak durmuş olduk..

tv insanlarda dikkat eksikliği, unutkanlık yapıyor. beyni yavaşlatıyor. hatta bazı çocuklarda otizme sebep olduğunu bile duymuştum..

madem böyle bir niyetiniz var, hiç düşünmeyin bile bu konu üzerine...

bende tv yok evde tek başımayım
insanlar sen kendine ne kadar zaman ayırıyorsundur evde kitap falan okuyorsundur diyorlar da öyle olmuyor pek
çünkü internet var bu defa tv izlemiyorum ama netten diziyi, filmi izliyorsun, face giriyorsun,en başta kk ya giriyorsun yine zamanın gidiyor yani evde internet olduktan sonra tv varmış yokmuş pek önemli olmuyor
ayrıca zararları konusunda da internetin tvden daha zararlı olabildiği gerçeği var örneğin artı 13 yaş oyun siteler falan 18 den önce giremediğin malum sitede şiddet videoları vs. var bir hesap alıp girebiliyorsun çocuğun izlemede zararlı olduğu şeyleri görebiliyor sonuçta internet mail adresleri alırken nüfus kağıdı istemiyor senden
kısacası evde tv olup olmaması pek fark etmiyor benim için tek farkı bilgisayar başında film izlerken başın boynun ağrıyabiliyorken tv de onun olmaması

Benimde evimde tv yok ve biz eşimle çok memnunuz. Beraber oturup Sohpet ediyoruz. Beraber pcden film izliyoruz. Beraber kitap okuyoruz. Çok güzel vakit geciyo. Yeni evleneceklere tavsiyem tv siz bi hayat. Eşim netten haberlere bakar bende o sıra telden viber face kk takilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu yanlış anlaşılmalar çok doğal aslinda. Sanal ortam neticede ve düşünce ve inançta farklar olabilir aramızda ben dogal karşılıyorm huzurluyumben :) takma sende

Ben dogal karsilamiyorum malesef. Hosgoruyse herkese karsi hosgoru olmasi lazim. Sevismeli sahneleri cok seviyorum diye konu acilsa, ona aaa, olurmu diyen olsa topa tutuyoruz burda, hosgoru hayat tarzina saygi diye.

O zaman farkli hayat tarzina da ayni sekilde davranmaliyiz. Fikrin belirtilmesi tabi ki de lazim, ve saygisizlik yok kimse de ama, defalarca soylemesi bir kisinin bir seyi bana mahalle baskisi izlenimi uyariyor. Uzgunum kimseyi kirmak istemem ama ama gorunen bana burdan o.

canım tv olmaması için çok çabaladım ama eşimi ikna edemedim..ilk başlarda eşim 7- 24 tv izliyodu ve ben çok üzülüyodum, sadece bedenen yanında eşlik ediyodum ama aklım başka yerdeydi..ve mutsuz olduğumu anladı sonunda beyfendi...bi de tv.nin olduğu odaya yaklaşık bi yıldır en fazla 20 kez girmişimdir...protesto ettim ve kazandım..şuan eşimle tv yerine tabletten yatağımızda izliyoruz, onun dışında tv karşısında saatlerce zaplamıyoruz, sadece belli başlı sevdiğimiz şeyleri izliyoruz..hem zamandan tasarruf hem de zihnimizi doldurmuyoruz herşeyle :))

Benim evimde söylediğiniz nedenlerden dolayı evlendiğimden beri tv yok çok şükür.. Uzak olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hah işte :)
sormak istiyorum daha rahat degil mi.
insanlar tv nin bu kadar muptelasi iken doğal karşılanmıyorsunuzdur muhakkak ama çok daaha huzurlu olduğunuza eminim

Ne deyim Haklısın düşüncelerime tercüman oldun kk da çok olan bişey bu

Ne mutlu size inşallah hep böyle devam edersiniz . Inşallah huzurunuz her geçen gün artarr hiç eksilmez :)

Ne güzel ya çok özendim :) inşallah sevdicegmle ben de böyle huzurlu oluruz

size katılmıyorum desem ki bende tv izleyen biri değilim.gündüzeleri iş güç geceleri internet.tv yi sadece haftada birkez açıyorum oda dizim olduğu için.dizi sezon finaline girdiği için eylülde açıcam tvyi ama tv evde bulunmalı mutlaka.sonuçta insanın öyle bir dönemi oluyor ki internetten sıkılıyor,evden sıkılıyor kafa dağıtması lazım ve tv"yi açıp izlemek istiyorsun.mesela evlenince cicim ayları bittikten sonra hayat monotanlaşmaya başladıktan sonra evde sıkılmalar başlıyor (çalışmayan bay ve bayanlar için) çalışan bayanlar zaten bütün gün işde oluyorlar eve geliyorlar yemek falan derken uyumaya gidiyorlar.tv izlemek akıllarından bile geçmiyor.
demem o ki tv evde olmalı.evinizi maç,öpüşme,sevişmeden falan korumak istiyorsunuz ama internette bunların alası var.aksine ben olsam tv yerine interneti sokmazdım evime (eğer sizin gibi düşünseydim) en azından tv"de abartılı olmayan şeyler gösteriliyor ama internette beter şeyler var.hem maç izlemek istesem gider kanalın sitesinden canlı yayın bölümünden izlerim veya o tür şeylere video sitelerinden bakarım.kısacası internet,tv hayatımızın parçası haline gelmiş.
evlenmeden önce eşinizle bunu konuşmalısınız,anlaşmalısınız.belki o sizin fikrinize razı gelmeyecektir.tv"siz ev ona sıkıcı gelecektir belki.:44:

Bence bu olay biraz niyet meselesi. Herkes izliyo televizyon ama herkes aynı oranda etkilenmiyor izlediklerinden. Ama dediğim gibi bu niyet meselesi. İnsanın içinde yoksa isterse önünde yaşansın o olaylar, yine etkilenmez.

Ayrıca internet kullanırken televizyona tü kaka muamelesi yapmak da oldukça saçma bana göre.

Çok fazla gıpta eden de oluyor helal olsun falan diyen de evinde tv si olanlardan. Ben ailemin evinden biliyorum babam sağolsun işten geldikten sonra haberlerle bi başlardı uyuyana kadar belgesel film tartışma programı ne varsa izler yatardı. Bizler de o arada büyüdük..

Velhasıl eşimle aynı fikirdeydik evlenmeden evvel. Şu an çok mutluyum tv siz. Bi bebeğim var şu an düşünün: akşam işten gelince yemekte başlıyosunuz izlemeye. Bebiş zaten bütün gün görmemiş sizi siz de onu. Ve eşler birbirini. Yemek bitiyo çocuk bi kenarda oynarken ebeveyn tv izliyo (herkes böyle olmayabilir genel profilden bahsediyorum veya gördüklerimden) Zaten çok az bi vakit var tv çalıyor resmen dk larımızı.

İşten gelince ekran yerine birbirimize bakıyoruz bol bol.
Bu benim kanaatim biz böyle gayet huzurluyuz..

Tv yi bilinçli kullananlar vardır mutlaka.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle oyle
Ne mutlu size daha da huzurlu yıllarınz olur inşallah ya :)

Yorumları tek tek okuyup öyle yorum yapmıyoruz ki. Normal değil mi aynı tarzda düşünenlerin aynı çizgide yorum yapması. Niye bu kadar takıldınız bu konuya?

Ben de almak istememistim bize hediye! geldi tv sagolsunlar.kocam isten gelir acar ahaberi.sonra acun un hangi programi varsa.olmadi mac bulur.simdi de almis dizi paketi artik reklam aralarinda konusuruz.nisanlin da istemiyorsa almayin bence.baktiniz olmuyor sessizlikten bunalirsiniz falan alirsiniz o zaman.tv ler bir yere kacmiyor nasilsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumları tek tek okuyup öyle yorum yapmıyoruz ki. Normal değil mi aynı tarzda düşünenlerin aynı çizgide yorum yapması. Niye bu kadar takıldınız bu konuya?

Üst üste çok ayni yorumdan geldi canım ondandr arkadaşın garipsemesi :)

Yorumlar olumsuz gelince konunun dine, inanca bağlanacağını biliyodum. Baştan konuyu inancım gereği şeklinde açsanız yorumlar farklı gelirdi.
Ama açıkcası tv haram diyen insanların evlerinde çatır çatır internet kullanması bana son derece komik geliyo. Misal girdiğin bi'sitede bile alakasız popoya tokat at bilmem ne kazan oyunları kenarda beliriyo. Ee bunu da görmüş oluyosun bu da haram.

Ayrıca tvde sansürlü verilen cinayet görüntülerinin çoğu internette olduğu gibi verilir. Pamir bebeğin kaskatı kesilmiş vücudunu tvde göremediniz ama ben nette haber fotoğraflarında şak diye gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…