- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
- Konu Sahibi tubaturem06
-
Kesinlikle oyle
Ne mutlu size daha da huzurlu yıllarınz olur inşallah ya :)
Sevişme sahnesinden ne olacak ki diyen arkadaslarla biraz farklılığımz var. Benim inanışıma göre bu haramdır ve ayrıca kötü olayların sık sık medyada abartili bir şekilde aktarılması sonucu kadin cinayetlerinin cinnet getirenlerin ne kadar arttığının istatistiklerini varın bir de siz araştırın.
Ayrıca hepinizin fikirlerini almak benim için cok cok onemli. Lakin çizgi filmlerde dahi kötü mesajların ne denli çok olduğuna da bi bakın derim
bunlar zaten bize normal gelmeye başlayan şeyler.
Tv si olmayan evleri öğrenmek istedim . O yüzden bunu sordum . Bi arkadas çok güzel demiş en başından almadik diye.benim amacım kesinlikle eşimi kısıtlamak değil zaten o da kahveye gidip maç izleyecek biri olamaz.
Inşallah evinde tv olmayan birileri daha yorum yapar heyecanla bekliyorum
Yorumlar olumsuz gelince konunun dine, inanca bağlanacağını biliyodum. Baştan konuyu inancım gereği şeklinde açsanız yorumlar farklı gelirdi.
Ama açıkcası tv haram diyen insanların evlerinde çatır çatır internet kullanması bana son derece komik geliyo. Misal girdiğin bi'sitede bile alakasız popoya tokat at bilmem ne kazan oyunları kenarda beliriyo. Ee bunu da görmüş oluyosun bu da haram.
Ayrıca tvde sansürlü verilen cinayet görüntülerinin çoğu internette olduğu gibi verilir. Pamir bebeğin kaskatı kesilmiş vücudunu tvde göremediniz ama ben nette haber fotoğraflarında şak diye gördüm.
Biz de evimize eşimle ortak bir karar alip televizyon almadik ama o ortak kararim icinde internet vardi ozellikle interneti de istemedik.sadece benim akilli teledonumda internet var onu da aksamlari ortak kullaniyoruz haber vs icin , ayrica evde ses ararim diyen arkadaslara katiliyorum bu yuzden de mutfagimda radyom var şirin bi tane mutfakta islenirken güzel kanallardan istifade ediyorum ve eşimle çok şükür müthiş bir iletisimimiz var.ayrica calisan bir bayanin tv karsisinda geçirecek oyle luks vakitleri de olmuyor,bu tv yi bilincli kullaniyorum diyenlere de katilmiyorum bir yere kadat bilincli kullanilabiliyor bir yerden sonra mubtelasi olunuyor bi sekilde
Sevişme sahnesinden ne olacak ki diyen arkadaslarla biraz farklılığımz var. Benim inanışıma göre bu haramdır ve ayrıca kötü olayların sık sık medyada abartili bir şekilde aktarılması sonucu kadin cinayetlerinin cinnet getirenlerin ne kadar arttığının istatistiklerini varın bir de siz araştırın.
Ayrıca hepinizin fikirlerini almak benim için cok cok onemli. Lakin çizgi filmlerde dahi kötü mesajların ne denli çok olduğuna da bi bakın derim
bunlar zaten bize normal gelmeye başlayan şeyler.
Tv si olmayan evleri öğrenmek istedim . O yüzden bunu sordum . Bi arkadas çok güzel demiş en başından almadik diye.benim amacım kesinlikle eşimi kısıtlamak değil zaten o da kahveye gidip maç izleyecek biri olamaz.
Inşallah evinde tv olmayan birileri daha yorum yapar heyecanla bekliyorum
Biz de evimize eşimle ortak bir karar alip televizyon almadik ama o ortak kararim icinde internet vardi ozellikle interneti de istemedik.sadece benim akilli teledonumda internet var onu da aksamlari ortak kullaniyoruz haber vs icin , ayrica evde ses ararim diyen arkadaslara katiliyorum bu yuzden de mutfagimda radyom var şirin bi tane mutfakta islenirken güzel kanallardan istifade ediyorum ve eşimle çok şükür müthiş bir iletisimimiz var.ayrica calisan bir bayanin tv karsisinda geçirecek oyle luks vakitleri de olmuyor,bu tv yi bilincli kullaniyorum diyenlere de katilmiyorum bir yere kadat bilincli kullanilabiliyor bir yerden sonra mubtelasi olunuyor bi sekilde
Nasil vakit geciriyor tv si olmayan arkadaslar diye sormus konu sahibesi arkadaş şöyle soyleyeyim evde tv başımda vakit olduren bir esim olmadığı icin herseyi birlikte yapiyoruz ve bundan cok keyif aliyoruz.
Birlikte yemek yapmak ikimiz icin de buyuk keyif sonra birbirimize sarilip butun gunun yorgunlugunu atiyoruz sakin huzurli tv olmayan bir odada.evde oynanabilecek oyunlarimiz var onlari oynadigimiz aksamlar oluyor ya da film alip film izliyoruz disari yuruyuse cikiyoruz ya da ikimizde misafiri cok severiz misafir agirliyoruz biz arkadaslara ziyarete gidiyoruz bu sekilde bol iletisimli bol muhabbetli bol huzurlu bir evim var cok cok şükür
Teknolojiyi bu kadar elinin tersiyle iten bir Amişler var sanırdım...
Kendini yüceltirken başkasını batırma canım, irade meselesi bu... Bilmediğin bir konuda yorum yapma, nerden biliyorsun müptela olup olmadığımı?
Bilmedigim bir konu oldugunu nerden cikardiniz meslegim geregi televizyonun ailelerde ne gibi tahribatlara yol actigini tv nin ailelerin yüzde kacini mubtela ettigini ve yuzde kaclik bir azinligin bilinçli kullanabildigini cok iyi biliyorum ben burdaki yorum yapan arkadaslara itafen demedim ki siz niye direk ustunuze alindiniz genel anlamda tv bilincsiz kullaniliyor bunu gozardi etmeyelim hicbirsey sizin dediginiz gibi tozpembe degil
Bir de sevişme sahnesi görse ne olacak ki sanki:44:
aynen katılıyorum. tv.de zaten öyle aman aman cinsellik pek gösterilmiyor bence de. bence nette bu tür şeylere denk gelmek çok daha olası. ya da netten film-dizi izlerken denk gelmek çok daha olası. (örn game of thrones)
bana göre tv, netten daha zararsız. haber, belgesel kanallarının, tartışma programlarının, müzik kanallarının nesi zararlı olabilir ki? ha mesela türk tv. kanallarındaki dizileri ben çok gereksiz ve saçma buluyorum, hepsi birbirine benziyor, doğru dürüst oyunculuk yeteneği olan yok, senaryo kıt vs. neyse konu başka yere geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?