Esinin mesaideki kadın arkadasini bekar-dul diye etiketlemek ne tuhaf bu devirde...Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım için açıyorum bu konuyu. Evli bir erkeğin dul (eşi vefat etmiş) ve iki çocuklu bir bayanla arkadaşlık etmesi normal mi acaba? Çok eskiye dayalı değil arkadaşlıkları, en fazla 5-6 ay önce tanışmışlar, kısa bir süre aynı işyerinde calismislar 20-30 gün kadar falan .sonra eşi çıkmış o işten başka bir yere girmek icin. Ama o bayanla görüşmeye devam ediyor. Hatta bu hafta içinde dışarda buluşup bir kahve falan içeceklerini duymuş arkadaşım. Ve eşi bunları arkadaşımdan gizli yapıyor, daha doğrusu gizli olduğunu sanıyor. Bana sordu sence normal mi bu arkadaşlık diye. Valla bence normal değil ama bir de bdv deki arkadaşların yorumlarını okuyalım diyerek sizinle paylaşmak istedim. Siz ne diyorsunuz bu duruma? İhanet olduğunu düşünmüyor arkadaşım ama yine de içim kabul etmiyor böyle bir arkadaşlığı diyor.
Eşinin başka bayan arkadaşları da var onları sorun etmiyor benim arkadaşım ama bu bayanın bir kaç kez eşine tatlım diye hitap ettiğini duymuş o yüzden sorun ediyor.Demek kadin dul ve arkadasi var oyle mi. Aman tanrim. Keske su dullarin hepsi olsede kurtulsaniz...
Sakamisiniz yahu ha dul ha bekar ya evli nr fark eder arkadaslar diyorsunuz. Boyle basit bir kahve icme olayini bile ici almiyorsa arkadasinizin eside saklar tabi ben olsam bende saklarim..
Bayan arkadaşı evli mi bekar mi diye sorulacakti bunu bildiğim için eşi vefat etmiş diye belirttim ozellikle.Neden dul diye belirttiniz?
Dul mu kaldı bu devirde?
Bu kadar ironi yapmanıza gerek yoktu. Bir bayanla görüşüyor deseydim o bayan evlimi bekar mı diye sorular gelecekti, bunu önlemek için eşi vefat etmiş yazdım. Dul bayanları yermek için değil. Ben kendim de eşimden boşanmak üzereyim, niye böyle bir aşağılama yapayım hemcinslerimeKesinlikle normal degil cunku dul kadinlar seks delisidir , gordukleri her erkegin uzerine atlarlar
Onlar icin erkegin bekar , evli olmasi onemli degil , yeter ki erkek olsun
Evlerden uzakkkk , bence dul kadinlari toplum kabul etmemeli
Keske sehir dislarinda toplama kampi gibi kamplarda yasasalar da biz de evli kadinlar olarak rahat rahat yasasak kocislerimizle
Hayatim boyunca agzima dul kelimesini almadim , medeni durumuni belirtmek icin bekar diyebilirdiniz yada sadece esi vefat etmis denirdiBu kadar ironi yapmanıza gerek yoktu. Bir bayanla görüşüyor deseydim o bayan evlimi bekar mı diye sorular gelecekti, bunu önlemek için eşi vefat etmiş yazdım. Dul bayanları yermek için değil. Ben kendim de eşimden boşanmak üzereyim, niye böyle bir aşağılama yapayım hemcinslerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?