Evli adam dul bayan...

Normal değil. Ben ciddi sorun çıkartırdım.

Peki gizliyo derken nasıl yani? Arkadaşınız sormuş mu bu kadin kim ya da kimle konusuyosun vs diye?
Böyle bir arkadaşının olduğunu biliyor eşi, ama telefonda beş kere konuşsa bir tanesini söylüyor esine, bugün xx beni aradı birşey sormak için falan diye mesela. Bu hafta içi goruseceklerini biliyor arkadaşım ama eşi bildiğini bilmiyor ve arkadaşıma demiski bu hafta içi bir gün üst yonetimle toplanti olacak, mesai saatinden sonra haberin olsun demiş. Arkadaşım da çaktırmamis hiç.

aynen katılıyorum.

adama ‘adam. kadına ‘bayan’...

adam kadın falan filan. dul mul gereksiz detay.

Flört ediyolar, fırsatını bulursa da yatacaklar. Sinsi bi adam dikkatli olsun arkadasiniz. Ben olsam gider basardım onları nerdelerse

Dul kadın kesin birşeyler yapar diye birşey demedim ki, yapacak olan bekarsa da yapar farketmez. Arkadaşım eşinin ondan birşeyler gizlemesinden rahatsız. Mesela dul bekar evli olmak değil. Ve tam aksine eşi arkadaşımı erkek kuzenlerinden bile uzak tutmaya çalışır. Bu kafada bir adam .kendi her türlü gizli işi çeviriyor ama.

tamamda o zaman kadının medeni halini yazmaya hiç gerek yoktu.
‘arkadaşımın kocası gizli saklı eski işyernde kadın arkadaşıyla buluşacak’ deseydiniz

eşi ölmüş kişiye dul denir. kadın da bunu belirtmiş. hoş bi ifade değil ama kestirmeden gideyim demiş. evlilik durumunu yazmasaydı bu sefer biz soracaktık. duyar kasılması çok saçma geldi bana.
Hay çok yaşa yaa, boşanana ben de dul demem zaten ben de hiç hoşlanmam o laftan ama eşi vefat ettiği için öyle demek zorunda kaldım

e ne güzel fırsat yakalasın ikisini, çarpsın adamın suratına. adam adi biri bence

Hay çok yaşa yaa, boşanana ben de dul demem zaten ben de hiç hoşlanmam o laftan ama eşi vefat ettiği için öyle demek zorunda kaldım
Esi vefat eden kadin da bekardir
Eskiler kocasi olene de , bosanan da dul dermis ama bu lafi toplumdan kazimak yok etmek icin ugrasip duruyoruz
Bir kadinin medeni durumu ya evlidir yada bekardir , unutun su lafi rica ediyorum

Neresi normal Allah aşkına?
Çocukluk arkadaşı mı sanki değil, 20 günlük arkadaşlık bu.
Kadın da yalnız diye boşluktadır vs vs.
Normal arkadaşlık olsa hayatım şöyle bi arkadaş var eşi vefat etmiş 2 çocuğuyla hayata tutunma çabasında, bi akşam yemeğe alalım mı derdi normal olan budur.
Öyle gizli saklı kahve içmeler falan masumane değildir kesinlikle.

dul ! olup kahve içeceği için mi bu şüphe

arkadaşınız o bayan evli olsaydı aynı şüpheye düşermiydi

İnsanların medeni hallerine o kadar takilmissiniz ki yazınızın ilk paragrafında açıklama gereği duymussunuz.
Bir gün hepimizin eşi ölebilir "dul" kalabiliriz. Çevreden böyle bir tanimlamayı kabul edemezdim ben olsam.
Konuya gelecek olursak, eşlerden gizli yapılan işleri tehlikeli bulmusumdur.
Ancak bu bahsettiğiniz gayet masumane bir arkadaşlık da olabilir.
Taraflardan biri sizin tabirinizle "dul" diye o işin içinde illa ki flörtöz bir durum olacak değil.

Gizli saklı yapılan işlerden hep şüphe duymusumdur. Ama esinin kiskanacagini bildiğinden saklamak zorunda da kalmış olabilir. Bazen karşı tarafın aşırı kıskançlığı buna zorluyor. Sadece arkadaşça içilen kahve bile saklanmak zorunda kalabiliyor.

Hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim. Bu dul kelimesine bu kadar takılmak tuhaf geldi. Sanki dulluk hakaretmis gibi. Evli olsa da bekar olsa da arkadaşımın sorunu gizli yapılıyor olması. Yoksa başka arkadaşları da var eşinin bayan evli veya bekar. Ama bu bayanın bir kaç kez de mesajlarını görmüş bana kahve ismarla falan diye msj atmış eşine. Eşine göre çok dostane bunlar ama arkadaşım bu kadar yeni bir tanisikiliktan bu kadar derin bir dostluk çıkmasından rahatsız. Yada arkadasimi da davet edebilirlerdi, eşimle de tanış diyebilirdi eşi o hanımefendiye . Ya da o bayan eşini de al gel tanışalım yanlış anlaşılmasın bizim başbaşa kahve icmemiz normal değil diyebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…