Böyle bir arkadaşının olduğunu biliyor eşi, ama telefonda beş kere konuşsa bir tanesini söylüyor esine, bugün xx beni aradı birşey sormak için falan diye mesela. Bu hafta içi goruseceklerini biliyor arkadaşım ama eşi bildiğini bilmiyor ve arkadaşıma demiski bu hafta içi bir gün üst yonetimle toplanti olacak, mesai saatinden sonra haberin olsun demiş. Arkadaşım da çaktırmamis hiç.Normal değil. Ben ciddi sorun çıkartırdım.
Peki gizliyo derken nasıl yani? Arkadaşınız sormuş mu bu kadin kim ya da kimle konusuyosun vs diye?
Hayatim boyunca agzima dul kelimesini almadim , medeni durumuni belirtmek icin bekar diyebilirdiniz yada sadece esi vefat etmis denirdi
Burada konu kadinin evli , dul , bekar olmasi degil adamin badka bir kadinla gizli bulusmasi
Baslik bile o kadar rahatsiz edici ki , insanin tuyleri diken diken oluyor
Böyle bir arkadaşının olduğunu biliyor eşi, ama telefonda beş kere konuşsa bir tanesini söylüyor esine, bugün xx beni aradı birşey sormak için falan diye mesela. Bu hafta içi goruseceklerini biliyor arkadaşım ama eşi bildiğini bilmiyor ve arkadaşıma demiski bu hafta içi bir gün üst yonetimle toplanti olacak, mesai saatinden sonra haberin olsun demiş. Arkadaşım da çaktırmamis hiç.
Dul kadın kesin birşeyler yapar diye birşey demedim ki, yapacak olan bekarsa da yapar farketmez. Arkadaşım eşinin ondan birşeyler gizlemesinden rahatsız. Mesela dul bekar evli olmak değil. Ve tam aksine eşi arkadaşımı erkek kuzenlerinden bile uzak tutmaya çalışır. Bu kafada bir adam .kendi her türlü gizli işi çeviriyor ama.Bişiyi çok merak ediyorum .. dul diyip duruyorsunuz ya hani neden dul olan bayanları tescilli o... gibi görüyorsunuz yani dul kesin yapar bişiler diye bakabiliyorsunuz?? Henüz evli değilim fakat hepimiz farkındaysaniz dul olma adayiyiz bosanabiliriz yada eşimiz Vefaat edebilir ve bizede ilerde dul diye bakılır herseyi yapabilme kapasitesi var sanabilirler..
Evet öyle de denebilirmis, düşünemedim kusura bakmayınhiç hoş değil bence gizli gizli falan ama sizin kadına dul dul dul deyip durmanız daha da hoş değil.
2 çocuğu olan bekar bir kadınla diyebilirdiniz pekala
Dul kadın kesin birşeyler yapar diye birşey demedim ki, yapacak olan bekarsa da yapar farketmez. Arkadaşım eşinin ondan birşeyler gizlemesinden rahatsız. Mesela dul bekar evli olmak değil. Ve tam aksine eşi arkadaşımı erkek kuzenlerinden bile uzak tutmaya çalışır. Bu kafada bir adam .kendi her türlü gizli işi çeviriyor ama.
Hay çok yaşa yaa, boşanana ben de dul demem zaten ben de hiç hoşlanmam o laftan ama eşi vefat ettiği için öyle demek zorunda kaldımeşi ölmüş kişiye dul denir. kadın da bunu belirtmiş. hoş bi ifade değil ama kestirmeden gideyim demiş. evlilik durumunu yazmasaydı bu sefer biz soracaktık. duyar kasılması çok saçma geldi bana.
Böyle bir arkadaşının olduğunu biliyor eşi, ama telefonda beş kere konuşsa bir tanesini söylüyor esine, bugün xx beni aradı birşey sormak için falan diye mesela. Bu hafta içi goruseceklerini biliyor arkadaşım ama eşi bildiğini bilmiyor ve arkadaşıma demiski bu hafta içi bir gün üst yonetimle toplanti olacak, mesai saatinden sonra haberin olsun demiş. Arkadaşım da çaktırmamis hiç.
Esi vefat eden kadin da bekardirHay çok yaşa yaa, boşanana ben de dul demem zaten ben de hiç hoşlanmam o laftan ama eşi vefat ettiği için öyle demek zorunda kaldım
Evet düşerdi tabiki. Eşten gizli yapılan bir şeye şüpheyle yaklasmaz mi insan.dul ! olup kahve içeceği için mi bu şüphe
arkadaşınız o bayan evli olsaydı aynı şüpheye düşermiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?