- Konu Sahibi meliSSAnil
-
neden kacayim canim ya
Ben bekar olana bile kızıyodum bi kerede anlamazlarsaKalbini kirmak ne kelime kafasini kirmistim simdiye
Tmm kolay gelsin sana. Bizi bilgilendir ama adama cvp yazacak misin tersleyecek misin ?neden kacayim canim ya
oyyle olsa niye konu acayim burda
isteyim ve heran net basinda olamiyorum
Ben bastan yazdim canim her yorumu dikkatlice okuyorum zatenİlginç bir tavrınız var. Şurada kaç kişi size sert olun dedi birine bile yorum yapmadınız.
Evet sert olmalıyım demekki demediniz.
Bu durumda benim gözümde amacınızı aştınız yani, neden kibarlıkta bu ısrar?
Hayatında biri olsa ne olur olmasa ne olurHayatındaki kişinin kim olduğunu bilmesine gerek yok! İsim vermeden hayatımda biri var diyin! evli biri ne cürettle bu rahatlık sizin endişenizi anlayamadım kibar olması edepsizliğine bahane değil.taviz tavizi doğurur sakın yumuşak davranmayın bu olayda kibarlık olmaz....
Bunu bilmiyorum yazsammi yoksa arasammi?Tmm kolay gelsin sana. Bizi bilgilendir ama adama cvp yazacak misin tersleyecek misin ?
Kibar olmana gerek yok
Senin agzina yuzune dalarim be dallama de
Karini da ararim gorursun o zaman alabora olmayi de gitsin
Terbiyesize bak!
Bunu bilmiyorum yazsammi yoksa arasammi?
Tabiki buraya yazarim olanlari
Ben bekar olana bile kızıyodum bi kerede anlamazlarsa
Ey gidi
Kırmak istemiyorum işin hikayesi bence
Bi kere mesaj attida numaramı değiştirdiniz ?cevap vermedim nomu degistim
Aklın yolu birBir kere kibarca soyler, kibarca reddedersin, 2. De ingiliz asilzadesi olsa hakki kötektirkibar adam ikiletmez zaten, ikiletiyorsa hanzodur.
Benim dediğimin kibarcasını yazmış arkadaş 'kibarsa kibar, mantıklıysa mantıklı' bi açıklama iştekusura bakma bir ilişkim var olmasa bile dikkate alacağım bir yapınız yok nitekim ayrıda olsanız benim kriterlerime uymuyorsunuz desen peşini bırakır.
Hay Allah iyilini versiin emi gulmekten ķırdın gecirdin beni hele şu alobora işine adami alabora etmiş ben seni şimdi ddaha alobora etcem karini aratip dallama deyin yorumu hem bbeni guldürdu hem bu adama uygun bi tersleme tarzi olur mantıkli düşündürücü ve komik bi yorumHahahaha bu çok güzel di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?