EVLI ADAM

yani yanlış anlamayın ama şu tavırlarınız bir insanın hevesini kıracak türden değil, tam tersi kendini naza çekermiş gibi görünüyor karşı tarafa. siz kesin ve sert bir dille reddetseniz bakalım bir daha yaklaşır mı? ayrıca hayatınızda biri olduğunu saklamanız boyle bir durumda hiç doğru değil. nasılsa yalnız diye daha çok ısrarcı olur. niye saklıyosunuz ki? hayatımda biri var ve yakında nişanlanıyorum demek çok mu zor mesela?

Hayatındaki kişinin kim olduğunu bilmesine gerek yok! İsim vermeden hayatımda biri var diyin! evli biri ne cürettle bu rahatlık sizin endişenizi anlayamadım kibar olması edepsizliğine bahane değil.taviz tavizi doğurur sakın yumuşak davranmayın bu olayda kibarlık olmaz....

Ben bastan yazdim canim her yorumu dikkatlice okuyorum zaten
Gerekirse tabiki sert bir dille konusucam

Kırmak istemezken siz fena kırılacaksınız haberiniz yok.
Egm olsun nolacak? Çok yardımı olmuş olsun, nolacak? Reddetmemek için sebep mi bunlar? üstelik evli!
İlişkim var, uygun görmüyorum beni rahatsız etmeyin deyip kestirin atın, daha kibarcası yok yani...

Hayatında biri olsa ne olur olmasa ne olur
Adam evli, yürü git pis zampara dese haktır yani
Hayatımda birinin olup olmaması onu ilgilendirmez
Kimse olmasa bile o kart zamparaya mı kaldım ben, adam olsa önce boşanırdı sonra başkalarının peşinde koşardı

kusura bakma bir ilişkim var olmasa bile dikkate alacağım bir yapınız yok nitekim ayrıda olsanız benim kriterlerime uymuyorsunuz desen peşini bırakır.

kusura bakma bir ilişkim var olmasa bile dikkate alacağım bir yapınız yok nitekim ayrıda olsanız benim kriterlerime uymuyorsunuz desen peşini bırakır.
Benim dediğimin kibarcasını yazmış arkadaş 'kibarsa kibar, mantıklıysa mantıklı' bi açıklama işte
Bunun aynını yaz gönder
Bi dahada görüşmene gerek yok

Hahahaha bu çok güzel di
Hay Allah iyilini versiin emi gulmekten ķırdın gecirdin beni hele şu alobora işine adami alabora etmiş ben seni şimdi ddaha alobora etcem karini aratip dallama deyin yorumu hem bbeni guldürdu hem bu adama uygun bi tersleme tarzi olur mantıkli düşündürücü ve komik bi yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…