- 18 Nisan 2013
- 387
- 301
- 103
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
Bence hic yazma etme tehlikeli olur bence karşina cikarsa sert dille cevabini verirsin,zor bir durum gercektenya,benim tanidik arktas var evli firinda calisyor ekmek satiryor kac kisiden teklif aldi evlisi bekari ne cok var pislik insanlar evli oldugunu bile bilee kadinlarin isi zor calisma yerinden bu tur olay cok oluyor ama arktas fazla sertlemiyor anlatiklarina bakarsam ama patronu ask ilani yapmis oda korkusundan pek sertleyememis eee yazismalar devam etmis birgun karisi yakalamis kadin kadincagizda dha yeni eve donmustu kavgaliylidilar bunu ogrenmis birde arktaasimla gorusmus kocan ortaliga yagar diye sustum demis bilemiyorum onun anlatmalri bu,ben dedim hic cevap veya ciksaydin isten kime nasil der cikarim demis patronu tehlikeliymis dedim olsun cevap yamzsaydin ona gunahi boynuna artik halada caliyor orda, adamin karisiylada konusyormus kadin ayrilmasin diye ikna etmeye calismis benden zarar gelmez diye,adamin annesi olmus turkuye gitmis sonra olaylar durulmus arktsim cekici bir yapisi durusu var kapalida ama giyinisi falan dikkat cekici yani,benim bile dikkatimi cekiyor erkekleri dusunemiyorum ,kadin cok agir olmali gercekten erkekler her tavirdan bakiştan birsey cikariyorlarBunu bilmiyorum yazsammi yoksa arasammi?
Tabiki buraya yazarim olanlari
Aramayin ya ne münasebet!! Msj atin geçin yeterBunu bilmiyorum yazsammi yoksa arasammi?
Aynen haklisin simdi konu sahibi de yorumlara cevap vermişin aklima başka şeylerde geli kalbini kirmadan kibarca nasil reddeterim ne demek yani bi kere bu kibarlik niye ki anlamadim yaniKalbini kirmak ne kelime kafasini kirmistim simdiye
Şu yazdiklarina okadar katıliyorumki resmen sizi ayakta alkişliyorumBir kere kibarca soyler, kibarca reddedersin, 2. De ingiliz asilzadesi olsa hakki kötektirkibar adam ikiletmez zaten, ikiletiyorsa hanzodur.
Ya kusura bakmada bilip bilmeden torum yapiyorz ama kibar olman beni biraz kuşkulandıri kibar olma sert emniyet müdürü diye ona köle olcak deilsin ya kibarliği birak ve sert bi dille reddet yoksa hayatndaki sevdiğin kişi duyarsa seni kötü kadin olarak düşünür hatta bu sevdiğin kişiye de herşeyi oldugu gibi kim oldunu bile söylenen ilerde sana sorun olmasinneden kacayim canim ya
oyyle olsa niye konu acayim burda
isteyim ve heran net basinda olamiyorum
Bence senin emniyet genel müdüründe gönlün var canım..evet keske olsaydi dimi ya
Hala yazsammi arasammi diyo ya buzamana kadar cevabini sert bişekilde veremedimizmi yoksa sizin bu emniyet g.müdüru v- komsrin tavirlari özgüveninizi tavan yaptirip hoşunuzami gidiyo bu anlamadimBunu bilmiyorum yazsammi yoksa arasammi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?