• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adama aşik olan var mi

ben olmustum..ve ona solemıstımde bunu hıc cekınmeden..ama asla esınden bosatmadım..yda bı bırlıktelıgım olmadı...sdece solemek ıstedım...en dgrusunuda yptm zten..

Heee en dogrusunu yapmissin soyleyerek!! Ne umdun? Karisini bosayip seni almasini?!?! Soyleyerek en dogru seyi yapmis! Sen ve senin gibilere ben soyleyecegimi bilirdim de banlanmak istemiyorum simdi.

Biraz edep yahu!!
Askmis.. Ne aski? Evli adamla birseyler yasamak istemenin adi ask degil, sehvettir!

konuyu okurken midem bulandı resmen!! bitanesi yazmış ben evliyim o da evli evet ya aşırı zor oluyor falan neyin peşindesiniz siz yaa? sevmiyosan ayrıl arkadaşım silah zoruyla mı tutuyolar seni o evde. bi kadın olarak bu rezilliği nasıl yaşıyosun anlamıyorum. he unutmadan o erkek senin için hiç bi zaman karımdan boşanıyım da bununla evleniyim demez deseydi çooooktan yanında olurdu

Konunun yorumlarini simdi okudum tamamen. Pes dogrusu diyorum. Ahlaksizlik diz boyu!!
O kadar sinirlendim ki konudan cikmam gerekiyor. Cok agir laflar edebilecek durumdayim..

konuyu okurken midem bulandı resmen!! bitanesi yazmış ben evliyim o da evli evet ya aşırı zor oluyor falan neyin peşindesiniz siz yaa? sevmiyosan ayrıl arkadaşım silah zoruyla mı tutuyolar seni o evde. bi kadın olarak bu rezilliği nasıl yaşıyosun anlamıyorum. he unutmadan o erkek senin için hiç bi zaman karımdan boşanıyım da bununla evleniyim demez deseydi çooooktan yanında olurdu

o erkeklerden biride benim eşim, ayrılmak istediğimde bana ben senden ayrılmayı bir kez bile düşünmedim, 3 günlük biri için yuvamı yıkarmıyım, senide, çocuklarıda, kendimide öldürürüm ama asla boşanmam demişti, boşa dememişler evliye gönül verme, eve gider unutur diye.

ben evli bir adama aşık olsam da kesinlikle yol açmazdım izin vermezdim kendime ama neden biliyomsunuz..

o adam başkasına ait vs vs değil (bunlar vicdani şeyler herkeste vicdan yok maalesef). diğer kadına ihanet eden bana da eder.. kesin eder yani... kendine saygısı olan kadın yapmaz bunu en başta.

o erkeklerden biride benim eşim, ayrılmak istediğimde bana ben senden ayrılmayı bir kez bile düşünmedim, 3 günlük biri için yuvamı yıkarmıyım, senide, çocuklarıda, kendimide öldürürüm ama asla boşanmam demişti, boşa dememişler evliye gönül verme, eve gider unutur diye.

aynen öyle canım. erkekler işte bi anlık heves ediyolar böyle şeylere ama sonra yakalanınca anlıyolar yaptıkları hatayı o diğer kadınlarda zannediyoki ona ölüyo bitiyo o kadar kolaydı ya sevmek, gönül vermek. inşallah sen bu saatten sonra çok mutlu olursun eşin yapmış bi hata ama eğer şu anda hatasını anladıysa ve pişmansa buda güzel bişey demekki gerçekten bi anlık hevesine yenilmiş

Bende 4 ay önce eşimin telefonunda resimler ve msj'lar yakaldim, pişmanım ayrıldım dedi afettim. Ama bunu kabullenmek çok zordu defalarca tartıştık, boşanalım yapamıyorum dedim hiç yanaşmadı. Gecen hafta hala görüştüklerini öğrendim. Şimdi bosaniyoruz başvuruyu yaptık. Iki yaşında bir kızımız var. Sevgilisi başta evli oldugunu bilmiyormuş, peki öğrendiginde ayrilmasi daha dogru olmazmiydi? Ortada iki yaşında bir cocuk var. Ben evlenince almanyadan kesin dönüş yapmiştim, şimdi geri dönersem kızım babasini senede bir iki kez görecek, normal bir baba-kız ilişkisi olmayacak.

Sizin ve kızınız adına üzüldüm ama unutmayınki Rabbim imtihan eder ihmal etmez, eninde sonunda hakettiklerini bulacaklardır.

aynen öyle canım. erkekler işte bi anlık heves ediyolar böyle şeylere ama sonra yakalanınca anlıyolar yaptıkları hatayı o diğer kadınlarda zannediyoki ona ölüyo bitiyo o kadar kolaydı ya sevmek, gönül vermek. inşallah sen bu saatten sonra çok mutlu olursun eşin yapmış bi hata ama eğer şu anda hatasını anladıysa ve pişmansa buda güzel bişey demekki gerçekten bi anlık hevesine yenilmiş

Eşim hatasını anladı ama karşı taraf arsız olunca kurtulmak kolay olmuyor isimlerini duymak bile beni çileden çıkarmaya yetiyor, psikolojim öyle bozulduki dizilerdeki kötü karakterlere bile tahammülüm kalmadı.

Ne kadar saçma yaa.. Sanki çok normal bir şeymiş gibi evli adama aşık oldum ya zaten adam çok dürst olsa hala evli iken böyle şeylere kalkışmaz kadında normal olsa evli olduğunu bilerek aşık oldum demez neymişte duygular insanın elinde değilmiş lise çağında olsa anlıycam da of of Allah böyle insanlardan korusun

Evli erkeklerle birlikte olan kizlari anlayamiyorum.:19: Sanirim bu da benim anlayissizligim. Bu kisilerin empatiden yoksun , kendi ayaklari uzerinde duramayan, baska bir kadinin acilarindan zevk alan tipler olduklarini dusunuyorum. Kinama basina gelmez diyen de olacaktir ama demeyin hele bana demeyin cunku bir erkegin bosanma asamasinda oldugunu ogrendigimde dahi ben o iliskiye baslamadim, baslamam da.

Aşık olmak, duygu meselesi,kalp meselesi diyelim.. Bence değil ama.. Diyelim..
Görüşmek, ilişki içerisinde bulunmak, haysiyet meselesi..

Ancak şereften yoksun insanlar evli biriyle ilişki yaşarlar bile bile.. Aşk meşk ayakları yapmayın lütfen alıntılayıp..
Değil mi ki bile bile yaşıyor.. Ben o kadının da o adamın da insanlığının,merhametinin, şerefinin,haysiyetinin herneyse bi sürü şeyinin
olmadığını düşünürüm..
Buraya gelip evet evet yaşıyoruz.. Hı hı bende evliyim, evett o da demek dürütstlük değil; yüzsüzlüktür, pişkinliktir..

Son düzenleme:
Evli adama aşık olunsa bile görüşülmemeli o kişiyle. Uzaktan yaşa hissini ve bitirmeye çalış duygularını . Doğru değil çünkü.
Ayrıca tepki alacaksın diyenler var da biz onlara aşık diye mi tepki verdik yoksa evli adamla ilişki içinde diye mi? Resmen yuva yıkmak denir buna. Aldatmak denir . Aldatmak ne zamandan beri masum bir şey oldu ki tepki görmesin ? Allah allah ya... Bravo deyip plaket mi verilmeli yuva yıkanlara ?:19:

Lütfen uzak durun o adamdan konu sahibi.

Konuyu okuyunca valla migdem kalktı bu nasil bicfan bu nasıl rahatlik ya birakin su evli adamlari yuvalarini yikmayin yazık gunah ya siz zannediyor musunuz yuva yikinlarin yuvası olmazzzz bu kadar diyelimm evlendinizzz mutlu olamazsinn odam evliyken sizle birlikte oldu evlendiniz o adam baskasina aşık olmucaginı nerden biliyorsunuzzz bi kere yapan gens yapar cok görüyoruz affedipte tekrar aldatanlari
K.bakmauin boyle insanlardan nefret ediyorum size insan bile demsk istemiyorum neyse ya en iyisi cikiyim yoksa ban yicemm

Eşim hatasını anladı ama karşı taraf arsız olunca kurtulmak kolay olmuyor isimlerini duymak bile beni çileden çıkarmaya yetiyor, psikolojim öyle bozulduki dizilerdeki kötü karakterlere bile tahammülüm kalmadı.

hiç takma canım bak eğerki affetmekle yanlış yapmış olsaydın eşin devam ederdi iyi yönden bakmaya çalış

Yaptıkları rezilliği aşk gibi güzel bir duyguya benzetmelerine ve onlara destek verenlere PESSSSSSSSS.....bunun nesi aşk ?? Bunun bana aşk olduğunu söylemesin kimse ..Allah öyle insanlara fırsat vermesin ve ıslah etsin..evli adamlarda olan her neyse bekarlarda yok sanırım..tecrübe arıyor bazı bayanlar herhalde..!!

Evli bi adama niye asik olunur onu hic anlayabilirmiyiz
Haberin olmaz o zaman neyse ney ama bile bile olanlar ahlaksizdir ve gurursuzdur ayyyyyyyy ALLAH oyle cani insanlardan uzak tutsunnnnnnnnn!!!!!!!!!

o kadar doğru söylüyosun ki eminim bende öle olucam :(

3 yıl oldu

senin durumun daha kolaymış..en azından durumun eşit..(osslem in yaşadıkları tecrübesizliğinden kaynaklı olarak çok daha zor geçmiştir)...
ve bir tezi çürütmesi bakımından da iyi senin durumun..çünkü esas durum burdaki konu başlığının tam tersi olur;

yani evli adamların bekar ve genç kız saplantısıdır konu..

ama bu durumda kalan bayanlar buna şiddetle karşı çıkar çünkü tek suçlu karşıdaki bayandır;nedenmi çünkü gücü ona yeter çünkü kocasını seviyordur çünkü erkektir yapar döner evine gelir der çünkü düzenini bozmak istemez çünkü çocuk vardır çünkü vs ..

hiçbir bayan evli bir erkek bulsam da onunla ilişki yaşasam diye aranmaz ...kendine denk genç,bekar,yakışıklı biri dururken kendinden yaşlı ve evli birine bakması için hiçbir neden yok...aranan kişi ise o koca denen sütten çıkmış ak kaşık olan şahıslardır...

Maşallah size kimse büyük konuşmasın bende neler neler diyordum ama bi baktim ki artik olayin icindeyim ayrica kadinlara laf söylcgnezr birazda eslerinize ya da eslere söylemelisiniz 😃

burda büyük konuşmayın diyenler yazık kendinizi kandırıyosunuz eşlere kızcakmışız siz sanıyosunuzki adam mutsuz karısı çirkin huysuz tatmin olmuyo aşık değil vs. halbuki evdeki eşiyle herşeyin alasını yaşıyo ve kendini böyle kandıranlarla gönül eğlendiriyo erkeklere aferin diyen yok zaten ama kadınlara yakıştıramıyoruz

Back
X