Şimdi özetliyim..
Sevgilimin kuzeni, aynı zamanda iyi anlaştığı sık görüştüğü en yakın arkadaşı diyebilirim.
Adam evli, karısı boşanmıyor. Aslında adam da çok zorlamıyor sanırım (çok saçma ama bulunduğu çevre dolayısıyla ticari kariyerini etkiler, tepki alır diye düşünüyormuş)
Evine doğru düzgün gitmiyormuş bile adam, ya kızda kalıyor ya da eşiyle aynı odada bile uyumuyormuş, yani eş de sevgiliden haberdar. Bir şekilde evlilik bitmiş ama çevreye evli rolü oynuyolar.
Kızla adam bilmiyorum ama 3-4 senedir falan beraberler, ben sevgilimle tanıştığım zamanlar bizi evlerine davet ettiler, tanışmak görüşmek istediler. Açık açık söylemedim nedenini o zaman ama kestirip attım, sonuçta kuzeniyle tanışacaksam eşiyle tanışmalıyım metresiyle değil diye düşündüm. Sevgilim evlerine yanlız gitmiş artık onları kırmamak için, işle ilgili falan da görüşüyorlar sevgilimle.
Bu kişilerden çok da bahsetmedik o zamanlardan beri, geçen gün sevgilim daha ayrıntılı anlattı. Adam eşinden boşanıp bu kızla evlenmek istiyormuş, biz buna da karşıyız tabii, yuva üstüne yuva kurulmaz diye düşünüyoruz. Ayrıca kız benim yaşımda aslında kariyer sahibi de bir kız (bu noktaya da şaşıyorum), adam da baya olgun fisfisfis
Ben normalde kendime yakıştıramıyorum bu kızla tanışmayı ama acaba tanışıp ona göre mi karar versem diye düşünmeye başladım.
Sonuçta sevgilimin kuzeni ve birlikte zaman geçiriyorlar. Bilmiyorum işte kafam karıştı, siz neler düşünüyosunuz, benim yerimde olsanız tanışırmıydınız v.s..