Evli adamlara bulaşmayın yeter

simdi dini seyler konusmak yasak derler cnm bunlar
anliyolar da dalga geçiyorlar iste :)))
hadi iyi dalgalar :))
aman siz el sıkışın lutfen bizi bize birakin :)

ahhh şu şeytan islam coğrafyasını neden rahat bırakmıyor

e yalan mi hic mi haber izlemiyosun sen..
adam oz cocuguna tecavuz ediyor
yasli basli 60 yadinda adam 18 yasinda kizla evleniyor...
ne alaka bunlari herkes soyluyor
herkes atesle barut yan yana gelmez diyor
hepimiz atesliyiz o zmn :)

hımm haklısın ensar mesela? kadın erkek haremlik selamlık hani...

dalga geçilmeyecek gibi değil madem erkekler nefsi bu kadar gevşek her el sıkıştığı kadına nefsi uyanıyor
kadın gördüğü zaman gözleri dönüyor
Yusuf güzeller güzeli züleyhayı da gördüğünde nasıl kendini tuttu

vallahi sizler de kocalarınızı belirtmek ve gözlerini korumak için kese kağıdına sarın da hem siz mutlu olun hem biz sizlerden kurtulalım

Bak dinine sıkı sıkı bağlı ortodoguyu b*k götürüyor...

ben ateşli falan değilim, yanımdaki adam istediği kadar barut olsun ben ateşlenmedikten sonra alev almaz.
siz yanınıza bir erkek yaklaşınca hemen kıvılcım mı hissediyorsunuz ki her kadınla erkeği ateşle barut olarak görüyorsunuz? ben görmüyorum çünkü onlarca erkekle birarada kalıyorum ve hiçbiriyle ateş barut olmadık şimdiye kadar. kendimden yola çıkarak demek ki olmayabilir diyebiliyorum.
burda konu tecavüz değil, baştan çıkarma aldatma vs. zaten eşinizin potansiyel tecavüzcü olduğunu düşünüyorsanız ve buna rağmen evliliğinizi sürdürüyorsanız söyleyecek kelime yok.

Erkeğinde namusu vardı o yüzden nefsini tuttu İşte bunu kastediyorum bende herkes kendi nefsinden sorumlu

simdi dini seyler konusmak yasak derler cnm bunlar
anliyolar da dalga geçiyorlar iste :)))
hadi iyi dalgalar :))
aman siz el sıkışın lutfen bizi bize birakin :)

Doğru diyosun gerçekten yazmadim varsayin yapmadim öyle bsey :))

Ay ne olur konu dine gelmesin yine. sonra çıkmaza giriyor. Kabe'yi kadın erkek birlikte tavaf ediyor.. Ama çıkışta burger king'de aynı kadını arka masaya atıyorlar.
Siz kocalarınızın ellerini sıktırmayın kimseye. Biz arkadaşlık, dostluk, sevgiye önem verelim. Olsun bitsin

mune damlar şimdi

Kızlar Allah bize çok güzel bir din seçmiş yaşayan var yaşamayan var. Yaşayan hem dünyasını kurtarır hem ahiretini yaşamayan yasayanlarla dalga geçen hem bu dünyasını karartir hem ahiretini. Seçim insanlara ait herkes istediğini yapmakta özgür sonucunu da göze almakta özet ve son

ıspatla

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…