Evli adamlara bulaşmayın yeter

Bizde diyoruz ki sizin kacalariniz uckuruna sahip ciktigi surece isterse baksinlar isterse laf atsinlar... is adamda bitiyor anlayabildin mi canimmmm
he oldu esim orali olmadigi halde bakmadigi halde umrunda olmadigi halde...
kadin laf atsin esime ve ben de unursamayim ha....
bu ne genislik...
laf atarsa bende okkali bi laf atarim ....
o kadar genislemedik cok sukur...

Bizde diyoruz ki sizin kacalariniz uckuruna sahip ciktigi surece isterse baksinlar isterse laf atsinlar... is adamda bitiyor anlayabildin mi canimmmm

Tabiki anladım benim anlamazdan gelme gibi bi huyum yok ki
Iş zaten adamda bitiyor ben aldatilirsam kadini mi suclycam kocamimi mesela? Tabiki kocami! Evli olan o dikkat etmesi gereken de o. Ama karşı taraf bazen hiiiçte masum olmuyor, konudada örnekleri geçiyor, Allah boylelerinden (kadinindan da erkeginden de) korusun hepimizi.. Umarim anlasilabilmisimdir.

aynen cnm haklisin o acidan soyledim
ama burdaki bo cok kadin ben artik inaniyorum ki mahsus bizi cildirmak icin boyle yaziyorlar
ve emin ol ki bu amaaaanci cagdas kadinlar bizden cok kiskaniyo kocalarini

cnm bosver anlatma artik
mahsus yapiyolar galiba boşver
anladilar ama anlamazdan geliyolar
cagdaslarya ondan cnm

Bazı evli kadınlarda sanki Brad Pittle evliymiş gibi ay şu baktı ay bu göz süzdü deyip paronoyaklık yapıyor ..arkadasım senin psikolojini iyi görmüyorum ..aldatma karşılıklı olur adam istemezse birsey olmaz sen korkma ..

ya işte burda o bakıştan ayşenin çıkaracağı anlamla fatmanın çıkaracağı anlam öyle farklı ki.
senin için gözleriyle yemek kristen stewart bakışıdır, ama başka biri için bu bizim terzi ömere e mi benziyor diye attığın bakışla adamı yemiş oluyorsundur.
kaldı ki yine diyorum, baksa, dudağını yalasa, öpücük atıp göz kırpsa ne olur, benim yanımdaki ona bakmadıktan sonra görmez bile, e bi zahmet de adam olsun bakmasın yanımdaki, adam değilse zaten yere bakana da yürür, dil atana da, millerin gözüne perde çekecek halimiz yok ya.

he oldu esim orali olmadigi halde bakmadigi halde umrunda olmadigi halde...
kadin laf atsin esime ve ben de unursamayim ha....
bu ne genislik...
laf atarsa bende okkali bi laf atarim ....
o kadar genislemedik cok sukur...
Alintilanmaz misiniz mesajlarimi!? Hem alinti yapmayin diyorsunuz hem de alinti yapiyorsunuz. Evet evet biz genisiz uckuruna sahip cikamaz diye kocasini pamuklara saran sizler modernsiniz. Evet aynen oyle... yazmayin bana böyle modern insanlarla konusamiyorum ben seviyem yetmiyor...

evet nefis
evet atesle barut
ve evet bekar kizi evime almam esim varken
nokta...
artik benim yorumlarimi alintilayip alintilayip yorum yazmayin
biseyleri anlatmaktan gina geldi dilimde tuy bitti
yoruldum...
bu benim fikrim siz onlem almayin banane
Evli kadını alır mısın malum evli oluncada kadın evli erkeklerle olamıyor mu ??senin ciddi bir hayat tecrübesine ihtiyacın var bence ..

ben sadece şunu anladım, diyorsunuz ya kadınla erkek ateşle barut, yanyana durmasın, kimseye güven olmaz, her şeyi yaparlar, o kadar ateşlisiniz ki yanınıza erkek yaklaşmasın sizin, maazallah, demek ki gerçekten bazı kadınlardan korumak gerekiyormuş kocişkoları...

arkadaslar bakin
biz kocalarimizi eve zincirlemiyoruz...
pamuklara sarmiyoruz...
kocam yapmaz demiyoruz...
kocam bradd pit demiyoruz...
kocam 1 numara demiyoruz...
ama biz kocasi evdeyken tek basimiza arkadasimizin evine gitmiyoruz
ve bekar ya da evli arkadasimiz da kocamiz evdeylken bize gelmiyor...
gelme demiyoruz bizim arkadaslarimiz zaten gelmez ona gore seciyoruz..
bu bizim seçimimiz..
biz boyle gorduk ..
buna ragmen adam aldatirsa defolsun kahrolsun diyoruz.....
artik yeter :)

Kızlar neler olmuş buralarda. Tartışmaya ne gerek var herkesin kendi düşüncesi. Benim yazdığım olayın kıskançlıkla hiçbir ilgisi yok. Artık haddimi aştığı için tepki gösterdim.gelişmeler şöyle: kız aradı açmadım. Aradı açmadım. Bu arada watsa giriyorum görüyor. Watsdan yazmış canım napıyosun diye. Bende oturuyorum yazdım. Yalnız mısın dedi. Hayır kocam yanımda dedim. Hayırdır ne oldu ne için soruyorsun yani. Sonra yalnızsan sana geleyim diyordum eşin için sorun olmazsa geleyim oturalım sohbet vs yazmış. Bende özel bir programımız var dedim. Ya cidden eşime sardı. Ya da can sıkıntısı. Gayet soğuk yazdım. Şimdi kızlar bir daha yazarsa ben bu kişiyle tamamen bağlarını koparmak adına nasıl cevap verebilirim sizce. Bu arada benim birçok dostum var eşimle kanka dır. Şakalaşıp gülerler. Hatta bizde kalan dostlarım bile oldu. Bu olay farklı. Ben insanın suratından anlarım. Daha öncede böyle vukuatlı olunca. Bilmem anlatabiliyor muyum bayanlar. Bunun kıskanmış çağdaşlık vs vs ile alakası yok. Biz zaten erkek kız karışık ortamlarda bulunuyoruz.

Allah islah etsin ne diyim cikara cikara bunu mu cikardin yazdiklarimdan ...
Allah akil fikir versin
ne fesatsiniz...
akliniz oraya calsiiyo galiba siz oylesiniz demekki

Koptum buna .Kraliçe el verirse tokalaşıyor biriyle.ya siz niye insanlarla görüşüyorsunuz ki ben olsam kimseyle konuşmam milletin de canını sıkmam paronoyak düşüncelerimle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…