- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
he oldu esim orali olmadigi halde bakmadigi halde umrunda olmadigi halde...Bizde diyoruz ki sizin kacalariniz uckuruna sahip ciktigi surece isterse baksinlar isterse laf atsinlar... is adamda bitiyor anlayabildin mi canimmmm
Ben olsam utanirim. Sen de kocama bakarsin evime gelmed diyen arkadastan ben utanirim yahu.
Bizde diyoruz ki sizin kacalariniz uckuruna sahip ciktigi surece isterse baksinlar isterse laf atsinlar... is adamda bitiyor anlayabildin mi canimmmm
aynen cnm haklisin o acidan soyledimArkadaş böyle demiş bence;
Çevrede kimseye güven kalmamış, konu sahibesi gibi bile bile böyleleryle arkadaşlık etmem, kendimce önlemimi alırım, ama içinde olan yinede yapar hemde heryerde yapar! Yanlışsam söylesin arkadasm?
cnm bosver anlatma artikTabiki anladım benim anlamazdan gelme gibi bi huyum yok ki
Iş zaten adamda bitiyor ben aldatilirsam kadini mi suclycam kocamimi mesela? Tabiki kocami! Evli olan o dikkat etmesi gereken de o. Ama karşı taraf bazen hiiiçte masum olmuyor, konudada örnekleri geçiyor, Allah boylelerinden (kadinindan da erkeginden de) korusun hepimizi.. Umarim anlasilabilmisimdir.
aynen cnm haklisin o acidan soyledim
ama burdaki bo cok kadin ben artik inaniyorum ki mahsus bizi cildirmak icin boyle yaziyorlar
ve emin ol ki bu amaaaanci cagdas kadinlar bizden cok kiskaniyo kocalarini
yapma Allah aşkına kasettiğim şeyi anlamamış olamazsın asansörde vs selam verdiğin insanlar sana kedinin ciğere baktığı bakıyor mu yoksa sadece içten gülümseme mi? Kur yapanla sempatik olan insanı ayırt etmesi bu kadar zor olmamalı sandığınız gibi gözler yere çakılı kalsın dediğimiz yok ama herşeyde olduğu gibi bakmanın da bir üslubu var bende muhatabı olduğum insanın gozlerinşn içine bakarım kadın erkek farketmez karşımdakinden bunu görsem yadırgamam ama tutup gözleriyle yerse orada arıza var demektir
sen guven kocana tmmHala onlem diyor yaazcik kendine ve kocana guven yaw
Alintilanmaz misiniz mesajlarimi!? Hem alinti yapmayin diyorsunuz hem de alinti yapiyorsunuz. Evet evet biz genisiz uckuruna sahip cikamaz diye kocasini pamuklara saran sizler modernsiniz. Evet aynen oyle... yazmayin bana böyle modern insanlarla konusamiyorum ben seviyem yetmiyor...he oldu esim orali olmadigi halde bakmadigi halde umrunda olmadigi halde...
kadin laf atsin esime ve ben de unursamayim ha....
bu ne genislik...
laf atarsa bende okkali bi laf atarim ....
o kadar genislemedik cok sukur...
Evli kadını alır mısın malum evli oluncada kadın evli erkeklerle olamıyor mu ??senin ciddi bir hayat tecrübesine ihtiyacın var bence ..evet nefis
evet atesle barut
ve evet bekar kizi evime almam esim varken
nokta...
artik benim yorumlarimi alintilayip alintilayip yorum yazmayin
biseyleri anlatmaktan gina geldi dilimde tuy bitti
yoruldum...
bu benim fikrim siz onlem almayin banane
neyse bem anlatamiyorum gercekten
ben diyorum ki ben elimden geleni yapiyim esimin basini sisirmeden sıkmadan sessizce onemimi aliyim kendim sebebiyet vermeyim.
ha buna ragmen aldatirsa Allah korkusu yok bana saygisi yok defolsun derm
bu kadar basit anlamicak bisey yok ortada
ben daha fazla anlatmak istemiyorum
cunku insanlar ne anlatirsan anlat yine de kendi anladigini anliyor...
Allah islah etsin ne diyim cikara cikara bunu mu cikardin yazdiklarimdan ...ben sadece şunu anladım, diyorsunuz ya kadınla erkek ateşle barut, yanyana durmasın, kimseye güven olmaz, her şeyi yaparlar, o kadar ateşlisiniz ki yanınıza erkek yaklaşmasın sizin, maazallah, demek ki gerçekten bazı kadınlardan korumak gerekiyormuş kocişkoları...
cidden yoruldum ya
Koptum buna .Kraliçe el verirse tokalaşıyor biriyle.ya siz niye insanlarla görüşüyorsunuz ki ben olsam kimseyle konuşmam milletin de canını sıkmam paronoyak düşüncelerimle ..Bi hikaye gibi bişey vardı resim olarak paylasicaktim da bulamadim kisaca anlatmaya calisayim;
Adamin biri bir Türk müslümana diyor ki sizin ülkenizde kadinlar neden erkeklerle el skşmıyor sebebi nedir?
Karşı taraf anlatıyor;
Sizin ülkenizde kraliçe'nizle her önüne gelen el skışabilirmi? Hayır. Çünkü ona saygı duyulur her önüne gelen insan dokunamaz, yüzünü dahi gereksiz hiç kimse göremez. Bizim hanimlarimiz da bizim için birer kraliçedir.
Niye yazdım bilmiyorum sadece anlatmak istedim
Demek istediğim konuyu aşağılara çekmenin âlemi yok eşlerin birbirine kıymet vermesi önemli bişey bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?