Evli adamlara bulaşmayın yeter

he kadınlar yapıyor kendinizi ne güzel kandırıyorsunuz ama sizde haklısınız yoksa başka nasıl yaşanır ki bu hayat kocasız :)
hay ağzına sağlık
bütün mesajlarını tek tek beğendim

benim bir arkadaşım da bekarken hem sevgilisiyle hem kendisiyle çok güzel sohbet ediyorduk
kız evlenince 180 derece değişti
kocası bana nasılsın diye sorarsa kızın yüzü düşüyor ne yapacağımı şaşırdım diken üstündeyim sayelerinde
şu an ikisiyle de konuşmak istemiyorum

Evli kadını alır mısın malum evli oluncada kadın evli erkeklerle olamıyor mu ??senin ciddi bir hayat tecrübesine ihtiyacın var bence ..
hadi ya oyle de mi oluyomus
ben tek bekar bi kizla evli erkek yasak iliski yasar saniyodum
evli kadin evli erkek yasak iliski yasamaz diye biliyordum :))))
sağol ya ...

Evli kadını alır mısın malum evli oluncada kadın evli erkeklerle olamıyor mu ??senin ciddi bir hayat tecrübesine ihtiyacın var bence ..
en çok birbirini evli insanlar aldatıyor halbuki
ne de olsa adam bununla evlenmek zorunda değilim o saklar ben saklarım
bekar kız gibi başıma iş almam diyorlar genelde
hadi bakalım evli bayanlar buradan yakın

Birkaç defa daha reddedersen hatta "eşimle başbaşa vakit geçirmeyi planladik kimseye söz vermeyelim dedik" tarzında bence samimiyet in kalmaz zaten

en çok birbirini evli insanlar aldatıyor halbuki
ne de olsa adam bununla evlenmek zorunda değilim o saklar ben saklarım
bekar kız gibi başıma iş almam diyorlar genelde
hadi bakalım evli bayanlar buradan yakın
Evet öyle zaten .bence bunlar kaçamağa göz yumarım yeter ki kocam bırakmasın mantığında kız bekar olsa boşanıp onla evlenebilir ama evli olursa o iş zor kısa bir macera olarak kalır uzun vadede düşünüyorlar..

vallahi öyle düşünüyorsa yanılıyorlar
biri karısını diğeri kocasını boşayıp evlenen dünya kadar insan var

Ben senin yerinde olsam açık açık derdim madem böyle düşünüyorsun kardesim senin bakışını beğenmedim senle görüşmek istemiyorum der engellerim çokmu zor anlamadım yok ne diyeyim yok bilmem ne .,dürüst olun madem ..

Valla ben nefis falan bilmem..
Kocamla arkadaşım bir olup, beni aldatacaksa zaten gebersinler mümkünse.
kim kimi ayartmış, kimin nefsi yenikmiş oraları beni bağlamaz.
Birinin evine gitsek, kadın-erkek diye ayrı odalara oturtsalar bizi garibime gider açıkçası
Erkek ve kadın sadece çiftleşmek için yaratılmış, sadece seks düşünen, el sıkışınca azan bireyler değil.
Dünyada da seksten başka şeyler de var. Bir araya gelince beyin sadece "seks seks seks" düşünüyorsa büyük ihtimalle kısıtlanmalar yüzünden diye düşünüyorum.

Bende bunu kastediyorum iste sabah beri (!) Böyle rahatsz oluyosan baş ağrısı yapmana değmez anlaminda arkadaşlığını bitirmelisin

Ya zincirle bize ne ki ..

Aslında iyi dalga geçtim ama bi kere benimde başıma geldi bu ..yakın bir kız arkadasım sevgilimle ilgili bir cümle kurdu ki ne bileyim hoşuma gitmedi .,ve arkadaşıma güvenim kırıldı biraz ..o ilişki bitti gitti ama önemlide değil artık ama o laf içimde kaldı ...neyse üstünü kapadım unuttum bende ..zaten benim sevdiğim beni aldatıyorsa kim olduğu önemli değil..

El sıkarsanız üstünüze atlar tabi o adam sakın el sıkışmayın aldatmaya davetiye çıkarmayın.
böyle bekar bir kadınla evli erkek el sıkışırsa iki dakika sonra ne olduklarını anlamadıkları biçimde kendini yatakta buluyorlar
o yüzden el sıkışılmamalı

al iste bak...

böyle bekar bir kadınla evli erkek el sıkışırsa iki dakika sonra ne olduklarını anlamadıkları biçimde kendini yatakta buluyorlar
o yüzden el sıkışılmamalı

Valla istediğiniz kadar dalga geçin.. Işın o kısmını kastetmedğimiz gün gibi ortada.
Aslında işin özü islâm bizden bunu istiyor, yani özetle karşı cinsle mesafenizi her daim mesafinizi koruyun ki şeytan araya fesatlık sokamasın diyor.
Hem kadina hem erkeğe diyor bunu.

Allah islah etsin ne diyim cikara cikara bunu mu cikardin yazdiklarimdan ...
Allah akil fikir versin
ne fesatsiniz...
akliniz oraya calsiiyo galiba siz oylesiniz demekki

sizin aklınız çok masum çalıştığı için mi ateşle barut yanyana durmaz, evde eşim varken kadın arkadaş gelemez, kimseye güvenmem, millet çocuğuna bile tecavüz ediyor diyorsunuz?
bunlar benim fikirlerim değil ki sizin fikirleriniz...
ben güvenirim insanlara, eşim bir kadın arkadaşıyla vakit geçirdiğinde aklıma kötü bir şey gelmez. hiç kadınla erkeği ateşle barut olarak görmem, ben ateş değilim ki elin herifi istediği kadar barut olsun yanyana gelirsek alev almayız, o yüzden bilirim ki bir kadınla bir erkek yanyana gelebilir, iş yatakta bitmez.
annemden kızkardeşimden kıskanmam (siz herkese dediğinize göre bunlara da güvenmiyorsunuz)
çocuğumu sakınmam kocamdan, sakınacağım adamın çocuğunu doğurmazdım zaten.
aklımdan fesatlık geçmez o yüzden aman kocamı yiyecekler diye bakmam kimseye.
sadece ve sadece, ateşle barut yanyana gelmez, bir kadınla erkek biraraya gelirse aldatmaya meydan oluşur diyen bir kadından uzak tutarım eşimi. nedeni de gayet açık değil mi? 1 kadın 1 erkek yanyana gelirse iş başka yere gider diyen kadına nasıl güveneyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…