- 3 Şubat 2017
- 7
- 12
- 1
- 39
- Konu Sahibi yase_miner
-
Bekarken en ufak bir boş vaktinde benimle olmak için neler yapardı bi bilseniz. Alkol alırdı evet ama hafta da 1 bilemedim 15 gün de 1. İzin isterdi evet. Ama bende öyle kati kurallar koyacak bir yapıda olmadığım için hep git tabii dedim. sanırım iste burada hata yaptımAslan böyle bir insan değildi derken?
Mesela bekarken yaptııgı davranışlarla suan yaptıkları arasındaki fark ne?
Bekarken sizinle vakit geçirmekten hoslanırmıydı içkisi varmıydı size gittiği yerleri hep söyler miydi izin iser miydi?
Bekarken en ufak bir boş vaktinde benimle olmak için neler yapardı bi bilseniz. Alkol alırdı evet ama hafta da 1 bilemedim 15 gün de 1. İzin isterdi evet. Ama bende öyle kati kurallar koyacak bir yapıda olmadığım için hep git tabii dedim. sanırım iste burada hata yaptım
benim ex eşim de böyleydı3 sene içinde evlendik. ama asla böyle bir insan değildi. Ne zaman evlendik o zamandan sonra değişti.
Sen yapsana onun yaptıklarını yemeğini yap ama kendine kadar o çıkmadan sen çok hadi hoscakal de o bişey derse gelmeyeceğini bildiğim için cagirmadim de sen nasil yaşıyorsan bende öyle yaşıyorum de ne yani ya evlenince herşey bitti mi yani imza atınca başkami oluyo yani o kocanı bana yollasana bacım sen ben sopamı hazirladimaynen bu dediklerinizi yapacağım. En son çıldırdım. kavga ettik. Söyledim herşeyi, beni yok sayıyorsan sende yoksun artık. Bana değer vermiyorsan değer bekleme artık.
+1olduğunuz yerde mutlu değilseniz, olduğunuz yeri değiştirin.
Bu adamdan şimdilik çocuk yapmayın
sizde kendi hayatınıza bakın arkadaşlarınızla takılın edin
herkese hakettiği gibi davranın
o size koca gibi davranmıyorsa sizde o da karısı gibi davranmayın
size ayrılın demeyi çok isterdim ama bekara boşanmak kolay gelir derler o yüzden kimseye boşan dememeyi tercih ediyorum
Doldum ben artık! taşıyorum. Artık sabrım kalmadı ya. Yeter terbiyesiz adamın yaptıkları. Kocam dediğim adamın beni hiçe sayıp hala bekar gibi yaşamasından, 10 aylık evlilikte milyon kez kavga etmekten, çoğu zaman yatağımda tek başıma uykuya dalmaktan, evli bir adam evinde alkol aldıktan sonra bekar arkadaşıyla taksime gidip sabahın 6'sında evine döner mi? bunu sorduğunda insan karısına sen kimsin de bana hesap soruyorsun anam mısın babam mısın der mi? Arkadaş ortamına beni çağırmadan gidip, sorduğunda senin gelmek istemediğini bildiğim çağırmadım deyip kavga eder mi? Arkadaşlar ben mi abartıyorum? Bu evlilik değil! bu beni üzmekten başka bir şey değil. bu sancılar beni öldürecek, biz bitiyoruz farkına varıyorum. Nişanlılıkta böyle değildi. Beni yere göğe sığdıramayan adam şimdi hayatında hiç bi yere sığdıramıyor. En son dün kavga ettik artık tüm içimdekileri kustum. Daha ne kadar nereye kadar dayanırım, sabrederim bilemedim. Allah hepimizi hayırlı bir gelecek nasip etsin. Kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim yardımcımız olsun inşAllah. Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Ve kendinize iyi bakın, çünkü bizi bizden başka düşünen yok maalesef.
Evlilik terapistine gidin. Konuşarak çözülecek sorunlar. Seviyosanız keşke diyecek bir şey yapmayın.Doldum ben artık! taşıyorum. Artık sabrım kalmadı ya. Yeter terbiyesiz adamın yaptıkları. Kocam dediğim adamın beni hiçe sayıp hala bekar gibi yaşamasından, 10 aylık evlilikte milyon kez kavga etmekten, çoğu zaman yatağımda tek başıma uykuya dalmaktan, evli bir adam evinde alkol aldıktan sonra bekar arkadaşıyla taksime gidip sabahın 6'sında evine döner mi? bunu sorduğunda insan karısına sen kimsin de bana hesap soruyorsun anam mısın babam mısın der mi? Arkadaş ortamına beni çağırmadan gidip, sorduğunda senin gelmek istemediğini bildiğim çağırmadım deyip kavga eder mi? Arkadaşlar ben mi abartıyorum? Bu evlilik değil! bu beni üzmekten başka bir şey değil. bu sancılar beni öldürecek, biz bitiyoruz farkına varıyorum. Nişanlılıkta böyle değildi. Beni yere göğe sığdıramayan adam şimdi hayatında hiç bi yere sığdıramıyor. En son dün kavga ettik artık tüm içimdekileri kustum. Daha ne kadar nereye kadar dayanırım, sabrederim bilemedim. Allah hepimizi hayırlı bir gelecek nasip etsin. Kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim yardımcımız olsun inşAllah. Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Ve kendinize iyi bakın, çünkü bizi bizden başka düşünen yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?