evli ama mutsuz

Bekarken en ufak bir boş vaktinde benimle olmak için neler yapardı bi bilseniz. Alkol alırdı evet ama hafta da 1 bilemedim 15 gün de 1. İzin isterdi evet. Ama bende öyle kati kurallar koyacak bir yapıda olmadığım için hep git tabii dedim. sanırım iste burada hata yaptım

Çok ilginç valla bekarım ve boyle şeyleri okudukca evlilikten erkeklerden soguguyorum ya.
Gercekten köprüyü geçene kadar mevzusu dogru demek ki.

3 sene içinde evlendik. ama asla böyle bir insan değildi. Ne zaman evlendik o zamandan sonra değişti.
benim ex eşim de böyleydı
aynennnnn böyle oldu
ben 4 sene sabrettim düzelir diye ama değişen hiçbirsey olmadı.
ayrıldık snr

değer beklemeyecek sizde değer görmeyeceksiniz... o sizi önemsemeyecek sizde onu önemsemeyeceksiniz. göze göz. dişe diş kana kan yani. iyide siz önemsenmek dikkate alınmak değer görmek istemiyormusunuz hayat arkadaşı sıfatını taşıyan kişiden.şu anki eşinizden bahsetmiyorum. genel olarak bekarken düşlediğiniz bumuydu...ona hakettiklerini verirken siz haketmediklerinize evet diyorsunuz.bu çok yanlış. oturup konuşmak olaylar karşısında hissettiklerinizi paylaşmak ve bu hissettiklerinizin devamı neticesinde olacakları anlatın. devam ediyorsa şayet hayatınızı ziyan etmeyin derim ben

onun geldiği saatte evde olmamayı denermisin bakalım tepkisi ne olacak kocanın,

sorarsa sen nasıl yaşıyorsan bende öyle yaşayacagım dersin.

aynen bu dediklerinizi yapacağım. En son çıldırdım. kavga ettik. Söyledim herşeyi, beni yok sayıyorsan sende yoksun artık. Bana değer vermiyorsan değer bekleme artık.
Sen yapsana onun yaptıklarını yemeğini yap ama kendine kadar o çıkmadan sen çok hadi hoscakal de o bişey derse gelmeyeceğini bildiğim için cagirmadim de sen nasil yaşıyorsan bende öyle yaşıyorum de ne yani ya evlenince herşey bitti mi yani imza atınca başkami oluyo yani o kocanı bana yollasana bacım sen ben sopamı hazirladim

Hebuz cocuk yoksa şanslısın bence ayrılmalısın bıcak gıbı kesıp atmalısın akıllı ol kendını bu adam ıcın bıtırme madem byle yapacaktı evlenmeseydı !!!

Benim evliligimde on ay surdu
Bes aydir ayriyim
Yasananlar ayni olmasa da hissettirdigi psikoloji ta kendisi
Sonuc
Bosaniyorum

Çok dikkatli korunun lütfen.
Söyledikleriniz boşanmaya kadar götürecek şeyler.

+1

Boşanin böyle adamdan hayır gelmez niye evlenmiş o zaman hesap vermicekse

Bir

Bir kaç gün, en azından arayıp eve gel diye yalvarana kadar gidin ve arkadaşınızda falan kalın. Yokluğunuzla değerleneceksiniz. Ve eve gelirken de iyice yalvartın ve erkeğinizden bir daha eve geç gelmeme sözünü mutlaka alın derim ve diyorummm.

Evlilik terapistine gidin. Konuşarak çözülecek sorunlar. Seviyosanız keşke diyecek bir şey yapmayın.

Adam kendine çeki düzen verirse bu evlilik kurtulur yok böyle devam ederse seni bitirir bu mutsuzluk .....ailelerle konuş bence onlar bi el atsın yok yine böyle devam ederse yol ver gitsin diycem ama bunu demek kolay yapmak zordur hakkında hayırlısı

Seviyorsanız üstüne gidin nereye gidiyorsa hemen arkasından çıkın bir süre böyle yapın bakalım senden ilgi görünce belki evine bağlanır ama sık dişini böyle yaparsan duzelmiyorsa sakin çocuk yapma bırak gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…