Doldum ben artık! taşıyorum. Artık sabrım kalmadı ya. Yeter terbiyesiz adamın yaptıkları. Kocam dediğim adamın beni hiçe sayıp hala bekar gibi yaşamasından, 10 aylık evlilikte milyon kez kavga etmekten, çoğu zaman yatağımda tek başıma uykuya dalmaktan, evli bir adam evinde alkol aldıktan sonra bekar arkadaşıyla taksime gidip sabahın 6'sında evine döner mi? bunu sorduğunda insan karısına sen kimsin de bana hesap soruyorsun anam mısın babam mısın der mi? Arkadaş ortamına beni çağırmadan gidip, sorduğunda senin gelmek istemediğini bildiğim çağırmadım deyip kavga eder mi? Arkadaşlar ben mi abartıyorum? Bu evlilik değil! bu beni üzmekten başka bir şey değil. bu sancılar beni öldürecek, biz bitiyoruz farkına varıyorum. Nişanlılıkta böyle değildi. Beni yere göğe sığdıramayan adam şimdi hayatında hiç bi yere sığdıramıyor. En son dün kavga ettik artık tüm içimdekileri kustum. Daha ne kadar nereye kadar dayanırım, sabrederim bilemedim. Allah hepimizi hayırlı bir gelecek nasip etsin. Kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim yardımcımız olsun inşAllah. Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Ve kendinize iyi bakın, çünkü bizi bizden başka düşünen yok maalesef.