evli ama mutsuz

yaaa bazi erkekler de var evine zamanla baglanan .Esimi sevmiyorum ama mutluyum,huzurluyum diyen erkekler..biliyorum cok yakindan hem de baska kadinlarla gezip sonra ne oluyorsa akillanan...var ama ne bileyim iste ...adamin akillanacagi varsa ,kadinda sabirliysa yürüyor evlilik..yoksa cekemem dersen ,gelecegi göremiyorum dersen sen daha iyi bilirsin.

Net kendine bir gel derim. Adam daha 10 aylık evli sana kullandığı ve seni düşürdüğü duruma bak. Ev arkadaşımı arıyormuş kendine beyim. E sende iç çık kız arkadaşlarınla dışarı ozaman göreyim o kabadayiyi.

Allah rızası için değecek insanlara kıymet verin. Bunu adam edemezsin. Carede sadece sensin

Bu tip eşler öbür dünyada nasıl hesap verecekler ya. Anlamıyorum bir insanın hayatını bu hale getirmek yalanlar ikiyüzlülük bosanmak hoş değil tabi de bu adam duzelir mi. Sanmıyorum....

Ya kendiniz duzeltecek en kisa zamanda. Ya da bosanacaksiniz.

Yani bize soruyorsunuz ya destek icinmi teyit icin mi vmbence evlilik degil 1 gun de surdurmem

Ben olsam resti çekerim. Blöf sanıp gevşemesin diye dediğimi yaparım. Ya düzelirsin ya seni terkederim. Veya gidemezsin, gidersen döndüğünde beni bulamazsın... Ha gitti mi, toplandığım gibi ailemin veya arkadaşımın evine giderim. Barışmak isterse şartlarımı kabul etmeden dönmem.

allah yardımcımız olsun bizim gibilerin

Kandırılarak evlenenler topluluğu na hoşgeldin. Ah kuzum, ne sandın ya, çoğu böyle bunların... Köprüden geçene kadar bütün işleri... Sonra gözlerini bir açmışsın rüyaymış, kendini prenses sanman rüya... Masaldaki gibi külkedisi olmuşsun...
Yeni evlisin, ALLAH mutluluk versin. Diyeceğim cnm. İnşallah değişir...
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…