Evli arkadaşlar buraya bakarmısınız...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Çoğunlukla eşinden sıkıntı çekenler dertlerini anlatıyor.Biz bekarlarda ister istemez evlilikten soğuyoruz hatta korkuyoruz..

Acaba bende aldatılırmıyım.Şiddet görürmüyüm v.s.

Birde kayınvalide olayları var...

İyiki evlenmişim diyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..

Yettim gayrıı:))Etrafımdaki bütün evlilikler beni korkutuyordu ve evlenmeye hiç niyetim yoktu.27 yaşına kadar bekledim.karşıma beyaz atlı prensim çıkınca evlendim:))

Yani aslında eşimle 25 yaşındayken tanıştım,çok yakın arkadaşımdı.dertlerimi paylaştığım ,birlikte çok eğlendiğim ...güvendiğim...ve şimdi çooook mutluyum onunla.Yalnız dimdik durmak lazım sana saygı duyması ve seni kaybetmekten korkması lazım.:))

valla ben çok erken evlendim hatta üniversiteyide evlendikten sonra okudum ha dersenki kavga gürültü yokmu hiç tabi arada oluyor ama sonra karşılıklı anlayışla herşey tatlıya bağlanıyor yani aslında önemli olan doğru kişi doğru kişiyi bulunsa hiç korkma evlen derim tüm mutluluklar senin olsun:))))))))))))

Ben varım benn.
İyiki evlenmişim. Yok kaynana dırdırıymış, yok karı koca kavgasıymış hepsi oluyor ama hiç biri umrumda değil. İYİ Kİ EVLENMİŞİİİİİMM. KOCİŞİMİ ÇOOOKK SEVİYORUMMM.

valla ben tosunumu çok seviyorum
arada beni çileden çıkarsada çocuk gibidir dayanamazsın
iyiki evlenmişim iyiki onun olmuşum:asigim:

canım ben bir buçuk yıllık evliyim iyiki evlenmişim diyorum. Evlilik eğer eşin anlayışlıysa ve severek evlendiyseniiz çok güzel bişey. Hergün gözünü açtığın zaman ilk sevdiğin insanı görüyosun bu çok güzel bişey bence evlilikten hiç korkma. Ama evleneceğin insanı evlenmeden önce tanımaya çalış. bence evliliğin tek kötü yanı çok büyük sorumluluk altına girmen onun haricinde korkulacak bişey deil.

Korkmayın korkunun ecele faydası var mı??Allah hepinizi doğru kişilerle karşılaştırsın:asigim:

Zeki bir kadın bir çok olayı yaşar atlatır,düşünsenize evlilikte birbirlerini hiç tanımayan koca bir aile çocuklarının mutluluğu için bir araya geliyor.Elbetteki kişilik çatışmaları vs olacaktır.Ama üstesinden de gelinmeyecek bir durum değil bu..Kendimizi doğru ifade edebilmek çok önemli ve inat olmaması..

Size evli ve mutlu bir abla olarak önerim konuşun eşlerinizle ve ilk noktada kendi yuvanızda halledin sorunlarınızı.Aldatılma konusunda yapılacak şeyler çok azdır ya herru ya merru ya kalırsın ya gidersin...Evlenince erkekler nedense tamam artık benim ne yaparsam yapayım kalır düşüncesini taşırlar..Onlara gidebileceğinizi ,gücünüzü ispatlayın....Çok şükür böyle durumlarla karşılaşmadım karşılaşmakta istemem Allah korusun derim fazlada düşünmem bu konuları..
Düşünsenize eşimin elemanları hep bayan yaklaşık kadro 1800 kişi civarlarında,teli elime alsam hep bayan numaraları sürekli bu konuyu düşünsem kıskançlık yapsam huzurum kalırmı.. Gereksiz!!Hayat insana bir çok şey öğretiyor..Lütfen korkmayın Saygı çerçevesinde ilerleyen her evlilik devam ediyor:1hug:​

korkulacak bir şey yok aslında her evlilikte ufak tefek sıkıntılar oluyor
çıkarken erkek arkadaşınla nasıl problem yaşıyorsan evliykende oluyor
iyiki evliyim diyorum bende ne giyime ne gezmeme hiç birşeye karışmaz kocam
yani herkes için geçerli değil :))

Teşekkür ederim canım...Evliliğin daim olsun...Şeniz

Ben sorumluluk almaktan korkmam.Ruhumda var zaten sorumluluk...

Teşekkür ederim canom..Şeniz

Bence anlayışlı, sabırlı,seven ve değer veren bir koca bulduktan sonra mutlu olan çokkkkkkkkkkkk

şekercim,

sakın korkma..beni çok korkutmaya çalışltılar ama nafile..çok sevdikten sonra kimse kesemiyo önünü bunu bil için rahatlasın..ikinci olarak da şunu söyleyebilirim tamam ben çok yeniyim 1,5 aylık evliyim ama inan iyi ki evlenmişim diyorum inşallah hep böyle derim.. bir de sevgi saygıyı muhafaza edersen var ya evlilik hiçbişey değil aksine zevkli..fazlasıyla emek ve fedakarlık isteyen bir kurum..ben bunları veririm diyosan olayı bitirmişsin zaten canıma.s

kayınvalide olayından da korkma sen saygılı olmaktan güler yüzlü olmaktan vazgeçme..rüyadaymışsın gibi olur hayatın:1hug:

her evlilikte ufak tefek tartışmalar da olur elbet ama idare edip kurtarmak lazım..

adam evine bağlı sadık hatun da az çeneli olursa herşey süper olur sakın korkma..a.s.

sevgiler:1hug:

canım ben de yeni evlendim.Ama eşimle 8 yıllık bir geçmişim var.İyiki de evlenmişim.Eğer anlayış,saygı varsa her şey hal olur.Sorunlar muhakkak ki olur önemli olan o sorunları konuşarak ve üçüncü şahıslara mahal vermeden halletmek.

bak gördün mü mutlu olanalrda çok :))
hanımlar allah ağız tadımızı hiç bozmasın işallah

canımcım hiç korkma bende hiiiiiiiçççççç düşünmüyodum hatta etrafımdakiler hala inanamıyo evlendiğime :) ama elektrikler geldimi bitmiştir nasip allah doğru insanla karşılaştırsın herkesi.ama evlilik çok güzelmiş ya kocamı çok seviyorum yeni hayatımı çok seviyorum hayatım başka bi boyut kazandı.şiddetle tavsiye ediyorum.evlenin evleniiiiiiiinnnnnnn

Hepiciğinizin evliliği daim olur inşllaah arkadaşlar...

Allah mutluluğunuzu bozmasın...

ben daha yeni evlendim belki erken bu söylediklerim ama çok mutluyum :asigim:hı hiçmi kavgalar olmuyor oluyo tabi ama biz birbirimizi deliler gibi seviyoruz.:1hug:
benim annemle babam boşandı. bu yüzden evlilikten nefret ediyordum ama eşimin sabrı ve benim butun kaprıslerıme katlanması yaaaa eşim benimle çok bütük bi savaş verdi biz 10 yıl konuştuk kocamla adam beni ikna etmek için 10 yıl uğraştı ya şimdi düşün değmezmi herşeye CADIARZU
yemek miş
çamaşır mış
ütüy müş
temizlik miş
bazen zor geliyor ama benim gibi bi insana ben bekarken yumurta kıramazdım okadar vahımdım ama şimdi sevdiğine hazırlarken bunları acayıp haz alıyorum
önemli olan deliler gibi sevmek:asigim:Şeniz:1hug:

bekarlar evlenin,evliler üreyinn:roflol::roflol:

konuya dönersek:1closedeyes:
iyi ki evlenmişim diyenlerdenimz bende çok şükür...:asigim:

ben de iyiki evlendim diyenlerdenim 10 yılık evliyim elbetteki sorunlarımız oluyor ama ben kayınvalide ve görümcelerimle ilgili konuları eşimle konuşmuyorum bile(5 tane görümcem var )kimsenin aramıza girmesine izin vermiyorum eşimi çok seviyorum onun için bazı şeylere katlanmaya değer diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…