E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Çoğunlukla eşinden sıkıntı çekenler dertlerini anlatıyor.Biz bekarlarda ister istemez evlilikten soğuyoruz hatta korkuyoruz..
Acaba bende aldatılırmıyım.Şiddet görürmüyüm v.s.
Birde kayınvalide olayları var...
İyiki evlenmişim diyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
valla ben çok erken evlendim hatta üniversiteyide evlendikten sonra okudum ha dersenki kavga gürültü yokmu hiç tabi arada oluyor ama sonra karşılıklı anlayışla herşey tatlıya bağlanıyor yani aslında önemli olan doğru kişi doğru kişiyi bulunsa hiç korkma evlen derim tüm mutluluklar senin olsun:))))))))))))
canım ben bir buçuk yıllık evliyim iyiki evlenmişim diyorum. Evlilik eğer eşin anlayışlıysa ve severek evlendiyseniiz çok güzel bişey. Hergün gözünü açtığın zaman ilk sevdiğin insanı görüyosun bu çok güzel bişey bence evlilikten hiç korkma. Ama evleneceğin insanı evlenmeden önce tanımaya çalış. bence evliliğin tek kötü yanı çok büyük sorumluluk altına girmen onun haricinde korkulacak bişey deil.
Allhım herseyın hayırlısını versın canım...
Allah korusun ınsallah kötü şeyler hic yasamassın (AMIN):
Allahıma şükür BEN İYİKİ EVLEMİŞİM inşallah böyle sürer (AMİN)ÇOK MUTLUYUM kaynanamla Allaha sukur fazla sorunum yok inşallahda olmaz... darısı basına kız(AMİN)tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?