Evli arkadaşlar buraya bakarmısınız...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi ki evlenmişim değil de iyi ki kocamla evlenmişim diyebilirim...
Ondan başkası benim çocuksu kaprislerimi,gıcık hareketlerimi çekemezdi sanırım..
O kadar yılışıktır ki hiç küs duramam kendisiyle..:asigim:
Allahıma çok şükür ki beni seviyor,sayıyor,anlıyor..

evlen demissiniz iyi guzel ben de kat,liyorum amaaa

memlekette petrol vardi da biz mi ictik :)

evlen demissiniz iyi guzel ben de kat,liyorum amaaa

memlekette petrol vardi da biz mi ictik :)

Gelecekkorkusu önemli olan karar vermektir.

Karar verdikten sonra inanmak.Ben inanıyorum çok güzel bir evlilik yapacam yakında...(Bu arada aday adayımda yok bilesin)

Gelecekkorkusu önemli olan karar vermektir.

Karar verdikten sonra inanmak.Ben inanıyorum çok güzel bir evlilik yapacam yakında...(Bu arada aday adayımda yok bilesin)

ben de inaniyorum ama inanmakla olsa keske

a.s.bende iyiki evlenmişim eşimle diyorum çok şükür.6yıl flort dönemi 1,5yıl nişanlılıktan sonra evlendik 1,5 yıllıkda evliyiz.eve çiçeklerle gelir sevgisini her defasında belirtir.ilk başlarda kaynanamlardan çektik ama şuan çok uzakta olduğumuz için kafamız rahat huzurumuz iyi ALLAH herkese gönlüne göre versin

boşwer öyle güzel konu açmışın ki ilaç gibi geldi

teşekürler canım

bekar arkadaşlar korkmanıza gerek yok çünkü korkunun ecele faydası yok.kendi değerinizde bi insanla evlenirseniz tabikide mutlu olursunuz ama mükkeme lbi insanla da hayat paylaşsanız muhakaki uzlaşamadığınız konular oluyo.bu yüzden korkmanıza gerek yok siz kendinizi hazır hisettiniz anda evlilğe evlenebilirsiniz.hayatınız boyunca korkularla yaşıyacak haliniz yok.hiç bi şeyde kolay elde edilmiyo malesef bende 10 aylık evli biri olarak herşeyi öğrendim taşlar yerine samanla giriyo

Bende iyiki evlenmisim diyenlerdenim.3 ay sonra 9 yillik evli olucaz insallah.Ben zaten hayatta bekar kalamazdim.A$k kadiniyim ben.Vallahi a$k yasamadan yasayamazdim ben.E bekarkende rahat rahat a$kini yasayamiyorsun örf adet namahrem olaylari falan yüzünden.Böyle cok mutluyum ben.Allah'a sükür kaynananamda cok sever beni,hatta esimin ailesi.Bu yüzden bir sorun yok.

Ne olursa olsun evliligin korkulacak birsey olduguna inanmiyorum. Insanin mutlu olup olmiyacagi evlendigi insana bagli. Burda okuduklariniz gözünü korkutmasin, aksine yasanmis olaylardan ders cikarin. Evleneceginiz insani iyi tanimaya bakin, ailesinin iyi olmasina dikkat edin.

Cogu zaman insan ailesiyle degil onunla evlenecegim diye düsünüyor ama aileside en az evleneceginiz kisi kadar önemliymis.

çook doğru ailesi ile kontak kurmak ama bazı yapılan haksızlıklardan dolayı eşinizin baş etini yememek lazım öyle olunca işler sarpa sarar

bende iyiki evlenmişim diyorum.evleneli 10yıl oldu.iki kızımız var ve çok mutluyuz.arada sorunlar oluyo olmuyo değil,ama olsun okadarcık.Şeniz

aynen bende iyiki evlemişim diyenlerdenim 2yıl bitti 3.yıla girdik,çok şükür çok güzel giden bir evliliğim var.Allah hepimizin ağız tadını bozmasın,bizde eşimle severek vede 5 yıllık bir arkadaşlık sonrasında evlendik yani sevince insan arada kavgada etse çok mutlu oluyo tuzu biberi bencee kocacığımı çok seviyorummmm

arkadaşlar size aynen katılıyoru hele birde dünya tatlısı bir bebiş olursa tadından yenmez bir hale gelir evlilik

canım her şeyin bi kötü yanı vardır ama seni sevecek birini bulursan bu çok iyi ben buldum ve iyiki evlenmişim allah hepimizin karşısına değer verecek ve değer verebileceğimiz insanları çıkarsın

evlenemk hayatımda yaptığım en güzel şeydi doğrusu

Ne yalan söylim bende eevlenmekten cok korkuyorum. yani hic düsünemiyorum evlenmeyi.:sm_confused: Erkeklere karsi güvenim hic dicek kadar az. cok hayal kirikligina ugradimbenneyaptımki. Nasil ve kimle evlenecegimi gercekten merak ediyorum , hatta bazen diyorumki hic evlenmicem banane. üfffff ne zor bi durumKötü Kazen. nasil güvencem ben erkeklere ? bu zamanda nerdeyse hepsi kiz gibi nazlilarr???klava::a015:

evliliği yaşarken zaten acı ve tatlı günün muhakkak olacak önemli olan bu durumu içinden çıkılmaz hale gelmemesi için uğraşmak.
evlilik o kadar güzel birşeyki bilemezsiniz. ben iyikide evlenmişim diyorum.
evlilik bir piyangodur ne çıkarsa bahtına artık. ben öyle zor günler geçirdimki şimdi allahamı binlerce şükürler olsun çok rahatım ve çok ama çok mutluyum. önemli olan zoru başarmak kolayı herkez başarır bunu unutmayın olurmu canlarım. kocaman öpüyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…