evlen demissiniz iyi guzel ben de kat,liyorum amaaa
memlekette petrol vardi da biz mi ictik :)
Gelecekkorkusu önemli olan karar vermektir.
Karar verdikten sonra inanmak.Ben inanıyorum çok güzel bir evlilik yapacam yakında...(Bu arada aday adayımda yok bilesin)
ben de inaniyorum ama inanmakla olsa keske
Çoğunlukla eşinden sıkıntı çekenler dertlerini anlatıyor.Biz bekarlarda ister istemez evlilikten soğuyoruz hatta korkuyoruz..
Acaba bende aldatılırmıyım.Şiddet görürmüyüm v.s.
Birde kayınvalide olayları var...
İyiki evlenmişim diyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
Çoğunlukla eşinden sıkıntı çekenler dertlerini anlatıyor.Biz bekarlarda ister istemez evlilikten soğuyoruz hatta korkuyoruz..
Acaba bende aldatılırmıyım.Şiddet görürmüyüm v.s.
Birde kayınvalide olayları var...
İyiki evlenmişim diyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..[/QUOT
eşimle severek evlendim hemde çok şimdide seviyorum eşimde beni amaCADIARZU evlilik çok büyük bişey çok değişik bişey insanı her yöne çekiyor 2 dakikada dünyanın en mutlu insanıda olabiliyorsun 2 dakikada dünyanın en mutsuz insanıda olabiliyorsun eşinle konuşabiliyosan bazı şeyleri hallediyorsan unutuluyor eğer konuşamıyorsan bir taraf daima üzülüyor saygı sevgi çok önemli saygının olduğu yerde sevgi hiç bitmez derler o da doğru ben sana söyliyim arkadaşım hiç bir evlilik mükemmel değildir olamaz bunu unutma her evlilikte daima sorun paroblem vardır:uhm:bu benim düşüncem ..evlilikten kaçılmaz insan tecrübeleriyle yaşar sana iyi derim kötü olur kötü derim iyi olur kimsenin evlen, evlenme demeye kimseye hakkı yoktur saygılarımla...ALLAH HERKESİ YUVASINDA MUTLU ETSİN .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?