Evli arkadaşlar buraya bakarmısınız...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bu soruna 28 gün sonra cevap vereceğim... :asigim: Ama benim düşüncem korkmaya gerek yok... Başına gelecekse kötü şeyler eğer bekarken de gelir... Hem evliliğin çok avantajlı yanları var benim gözümde... Allah herkese mutlu huzurlu yuvalar nasip eder inşallah Şeniz

HİS öncelikle mutluluklar dilerim sana çok mutlu olursun inşallah

Doğru insanı bulursanız saygıyı ve sevgiyi yitirmezseniz o evlilik kalıcı olur

HİS öncelikle mutluluklar dilerim sana çok mutlu olursun inşallah

Doğru insanı bulursanız saygıyı ve sevgiyi yitirmezseniz o evlilik kalıcı olur

Teşekkür ederim canem hepimiz mutlu oluruz inşallah

Evlilikten korkmayın arkadaşlar ben de iyiki evlenmişim diyenlerdenim. Allah karşınıza sizi seven,size değer veren eşler çıkarsın inşallah.:1hug:

Son düzenleme:
:asigim:kociskomu cok seviyorummmmm iyiki evlenmisimmmm hala ilk günki gibi asigim ona Allah herkese benim evliligimde mutlu oldugum gibi mutluluk versin AMiN

a.s.ben 14 yıllık evliyim iki kızım var.bazen evet bende diyorum keşke evlenmeseydim diyorum bazende iyki evlenmişim diyorum.canım eğer seviyorsan vede seviliyorsan her güzel şeyde ufak tefek tatsızlıklar oluyor ama şuda bir gerçek bunlar evliliğin tuzu biberi bunlarsız olmuyor.hiç korkmana gerek yok zamanı geldiğinde seninde karşına hiç bunları düşünmeden evliliği istiye bileceğin biri çıkacaktır.bekar hanımlar sizlere mutluluklar dilerim.:asigim:aşkların ve sevgilerin en güzelleri sizlerin olsun.

iyiki evlenmişim diyorum ben.
ama bu yinede bir şans işi canım.kader kısmet.
eşimle mutluyum beni gözünden sakınır.
kaynanamlar iyidir bir problem olmadı
şimdiye kadar.allah senide benim gibi
iyilerle karşılaştırsın inşallah.

birsey diycem
kadınların evlendikten sonra tum hayatı evlilik etrafinda donuyor, sizce de oyle degil mi? yani tum hayatlari esleri, cocuklari ve evlilikle beraber hayatlarina giren diger insanlar (kaynana, gorumce vs) oluyor...

yani evlilik butun bir yasami kapliyor ve evlilikle, cocuklarla vs ugrasmaktan kendine vakit kaliyor mu? oturup kendi gelecegini dusunuyor mu? yapmak istediklerini kocasina ragmen cocuklara ragmen gerceklestirebiliyor mu? cogu icin hayir bence

hele ki cocuk olduktan sonra tum hayati o cocugu buyutmek uzerine geciyor gibi geliyor bana oysa ki bir kadının dunyaya getirilmekteki tek amaci evlenmek ve anne olmak degil, birsuru yapmasi gereken seyler var gorev olarak...kadin ve erkek bu konuda esit...erkekler kendileriyle ilgili seylere daha cok zaman ayiriyorlar sanki

ama kadınlar evlendikten sonra kendi ozel hayatlarini bitiriyorlar

yanlis mi dusunuyorum?

çok şükür ki koişimle evliyim canım benim ben de tavsiye edenlerdenim evliliği gerçi daha 1 yıl oldu ama olsun kayınvalidemle de problemimiz yok çok şükür gerçi uzağız belki ondan yoktur yerimseniben

aslında haklısın canım ama bu kadınına göre değişir çocuk olunca durumlar gerçekten daha farklı olur herhalde çünkü herşeyini ona göre ayarlamalısın onun için bişey diyemiem ama ben evlenmeden önce yapmaya başladığım herşeye aynen devam ediyorum yani y.lisans yapıyodum devam ediyorum , işimle ilgili de devam ediyorum herşeye kaldığı yerden eşim de benimle aynı durumda ne yaparsak birlikte yapıyoruz çünkü o benim en yakın arkadaşım yani ben evle deli gibi uğraşırken o çıkıp gezmeye gitmez arkadaşlarıyla mesela onun da özel hayatı bitik yani yerimseniben bence evlilik aşık olduğun insanla aynı evi ve de tabi hayatı paylaşmak benim özel hayatım o zaten yani özel hayatım yok diye birşeyi kabul edemem.

Son düzenleme:
................................................................................................

Merhabalar,bende bekarken herkez evlenipte ne yapacaksın yok şöyle dert çekersin yok özgürlüğün kısıtlanır bla bla gibilerinden dert yanarlardı ama kendileri evliliklerinden vazgeçmezlerdi.
Herşeyi insan kendi yaşar ve öğrenir,evliyim sadece evlenmek için evlenmedim hayatımı eşimle paylaşmak istedim.Benim bir yarım,aynam olsun istedim.Vede bu kararımdan dolayı çok mutluyum.
Gerçi benim kaynana görümce gibi problemlerim hiç olmadı,çünkü bu tür ailevi konuları problem etmeyecek kadar tanıyoruz eşimle birbirimizi.Yeri geliyor anlaşamıyoruz bazı konularda buda bizim ayrı birer birey olduğumuzun göstergesidir deyip saygı duymayı ve bundan ötürü birbirimizi sevdiğimizi hatırlıyoruz.
Hayatınızda destekleyeceğiniz,samimiyetine güvendiğiniz bir kişi karşınıza çıktığında zaten bu başlığı açmayacağına hemen evleneceğine emin olabilirsin:))))
Umarım hayat arkadaşın istediğin vasıflarda olur,bu soruların cevabını yaşayarak çözersin:)))

Canım 29 yaşındayım bırı ağustosta 12 olacak bırıde 5 aylık ıkı tosunum var 13 yıllık evlıyım iyikıde evlenmışım valla halen daha cok mutluyum onu hergun kapının önunde karşılarım beraber cıkarız eve sabah mutlaka kahvaltısını hazırlarım beraber yaparız camdan bakarım ona oda dönup göz kırpar bana üs katımızda kuşlarımız cıcıeklerımız akvaryumlarımız var yaz akşamları hep terastayızdır sohbet gırla gıder ama tabı bu mesafeye gelene kadar bızde cok badıreler atlatık herşeyden önce ınatlaşmayacasın esınle tabı oda senle bıde araya sızınkıler bızımkıler muhabbetı sokmıcaksın herıkı taraf ıcınde önce sız önemlısınız asla esın kendı tarafına senı sende kendı tarafına eşını ezdırmıceksın söz söletmıceksın eşımın aılesı benım için bişi dese ben karışmıyorum eşım halledıyo bende kendı tarafıma aynı şekılde herşeyden önce ben buyuklerımden şunu öğrendım kavgada etsen asla yatağınıza küs gırmeyın işte o zaman evlılık bıter derler bıde eşimi cok yüceltırım ben her ortamda oda benı ama dedığım gıbı bız burala gelene kadfar cok köpruler gectık bazen boşanmalra kadar gıttı ama hıç bırbırımızden vazgecmedık bıde bırbırımıze karşı saygımızı yıtırmedık şimdi evımızden gülüğcük ve neşe kahkaları dışında ses yukselmez çünki bundan 4 5 sene önce oturduk ve dedıkkı bız ne yapıyoruz bızım bırbırımızden başka neyımız var ve o gunden sonra sırt sırta burala geldık cenem gene duştu yanı kısaca ıyı evlenmışım ben bu şişkocuğula ona halendaha cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk aşığım ben yazarken bıel ıcım kıpırdadı bırazdan işten gelecek önce bana kocaman bır öpucuk sonra buyuk oğluna sonrada kucuk sıpaya öpucuk bende yemeğını yedıkten sonrada herzamankı gıbı yemek konusunda üstune kımseyı tanımam kuşuuuuuuuuuuuuuu dıcek yanı bırazda şans ışı bıde bırınızden bırı olgun olmalı anlatacak daha cok şey var ma baya ğı uzattım zatem hadı kafanızı şışırmıyeyım eşımın her akşamkı sözuyle nokta koyayım evdekı huzur zengınlık burdur

kızlar ben 3 aylık evliyim ve yurtdısından türkiyeye yerleştim eşimin yanına.
herkes çook sorunlar yaşicamı düşündü ama beni şuan görenler hayretlerde..
diyecek birtek şey var, eş diye sectiginiz insan eger dogruysa aslaaa mutsuz olamassınız..
bekarlar korkmayın :)))

herkesin yaşadığı ayrı herkesin deneyimi ayrı.... ne kadar ortak noktalar olsa da hiçkimsenin ilşkisi bir diğerinin tıpatıp benzeri olmaz... o nedenle bu konuya öyle bir önyargıyla bakmayın bence... evlilik zor tabii kolay değil... ama bu sizin gözünüzü korkutmasın... eğer değer verdiğiniz ve seviyorum dediğiniz bir insanla beraberseniz hiçbirşey zul gelmiyor.... tabii karşıdan da emeğinizin ve iyiniyetinizin karşılığını görmek çok önemli... klasik bir laf ama evlilik fedakkarlık istiyor.. her ilişkide olduğu gibi.... ama bu fedakarlık sürekli tek taraf tarafından yapılırsa olmaz tabi... evlilikte herşeyi cetvelle çizmişsin gibi çok idealist ve mantık arayıp çoğunun "eşitlik" dediği noktalara da fazla takmamak lazım... yok ben bulaşığı 10 kere yıkadım o bi kere yıkadı falan gibi... evlilikte böyle hesaplar olmaz.... sen bunu 10 kere yaparsın ama karşındaki bir başka şey yapıp onu dengeler... bir de huzur çok önemli akadaşlar.... bir evde huzur yoksa richard gere ile de evli olsan herşey çene suyu çorba a.s

eşimin bi lafı vardır 1kadın kocasını kötülemeye başlasın sanırsın ki o ortamda bulunan kadınların kocası hepsi çok kötüdür hiç bi iyilikeri yoktur biride iyilk anlatmaya başlasın biri der yok benim ki şöle iyidir öbürü der yok benimki böle iyidir sanki demin kötüleyen o değil başkasıdır der hep yani kadınlar iyiliktede kötülükdede kimsenin altında kalmazder hepfisfisfis haksızda değil hani burasıda bi kadın formu olduğuna göre iyilikte herkesin iyi kötülükde hepimiz kötü diyoruz çok uzattım ama korkma yani demek istediğim a.s
önemlü olan doğru adamı bulmak sonrası güzel ve mutlu bir evlilik :lepi:arada kavgalar olsada saygı ve sevgiyle herşey yoluna girer eminol

valla ben tosunumu çok seviyorum
arada beni çileden çıkarsada çocuk gibidir dayanamazsın
iyiki evlenmişim iyiki onun olmuşum:asigim:

eyylül'e katılmamak elde değil...sorunsuz hayat mı var.. evli olupta biz hiç kavga etmiyoruz..hiç tartışmıyoz.. hiç üzülmedik diyen yalan söyleyenin alasıdır arkadaşlar.. insanlar birbirini seviyor diye bütün huyları aynı olacak ruh ikizi olacak diye birşey yok....

uygun olmayan yönlerimizi törpüleye törpüleye yaşıyacağız...zaten yaşamın tadı burda zevki burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…