Canım bu soruna 28 gün sonra cevap vereceğim... :asigim: Ama benim düşüncem korkmaya gerek yok... Başına gelecekse kötü şeyler eğer bekarken de gelir... Hem evliliğin çok avantajlı yanları var benim gözümde... Allah herkese mutlu huzurlu yuvalar nasip eder inşallah Şeniz
HİS öncelikle mutluluklar dilerim sana çok mutlu olursun inşallah
Doğru insanı bulursanız saygıyı ve sevgiyi yitirmezseniz o evlilik kalıcı olur
Çoğunlukla eşinden sıkıntı çekenler dertlerini anlatıyor.Biz bekarlarda ister istemez evlilikten soğuyoruz hatta korkuyoruz..
Acaba bende aldatılırmıyım.Şiddet görürmüyüm v.s.
Birde kayınvalide olayları var...
İyiki evlenmişim diyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
birsey diycem
kadınların evlendikten sonra tum hayatı evlilik etrafinda donuyor, sizce de oyle degil mi? yani tum hayatlari esleri, cocuklari ve evlilikle beraber hayatlarina giren diger insanlar (kaynana, gorumce vs) oluyor...
yani evlilik butun bir yasami kapliyor ve evlilikle, cocuklarla vs ugrasmaktan kendine vakit kaliyor mu? oturup kendi gelecegini dusunuyor mu? yapmak istediklerini kocasina ragmen cocuklara ragmen gerceklestirebiliyor mu? cogu icin hayir bence
hele ki cocuk olduktan sonra tum hayati o cocugu buyutmek uzerine geciyor gibi geliyor bana oysa ki bir kadının dunyaya getirilmekteki tek amaci evlenmek ve anne olmak degil, birsuru yapmasi gereken seyler var gorev olarak...kadin ve erkek bu konuda esit...erkekler kendileriyle ilgili seylere daha cok zaman ayiriyorlar sanki
ama kadınlar evlendikten sonra kendi ozel hayatlarini bitiriyorlar
yanlis mi dusunuyorum?
Çoğunlukla eşinden sıkıntı çekenler dertlerini anlatıyor.Biz bekarlarda ister istemez evlilikten soğuyoruz hatta korkuyoruz..
Acaba bende aldatılırmıyım.Şiddet görürmüyüm v.s.
Birde kayınvalide olayları var...
İyiki evlenmişim diyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
valla ben tosunumu çok seviyorum
arada beni çileden çıkarsada çocuk gibidir dayanamazsın
iyiki evlenmişim iyiki onun olmuşum:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?