Evli ayrı ama sevgilim var ustelik bu 2. Sevgili

Ama boşanma davası acarsam eşimle birleşme ihtimalimiz sıfır olcak

Bu devirde kızı erkeği kalmadı ki taciz tecavüz olaylarında pedofili olanlar kiz erkek gözetmez.

Ama benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
İstendiğini görünce mi??? Kimsede olmayan bir cazibenizin olduğunu mu düşünüyorsunuz? Erkek milletinin damacanayı bile seksi bulduğunu hatırlatmak isterim!!!

Ama boşanma davası acarsam eşimle birleşme ihtimalimiz sıfır olcak
Adami kac kere aldarmissinz birlesmeyi mi dusunuyorsunz hala 2 yildir ayri yasiyorsunz ustelik. Ben dalga gecmek icin konu actiginizi dusunuyorumm bayan minik beyinn ayyy pardon Beyinciķkk

Böyle geçip geçmemesi size bağlı.
Boşanmalısın. Ayrı evde yaşasan bile farklı bir adamın nikahındasın unutma. 2-3 ayda her şeyi yaşadığınız için de bitebilir.

Şakaysa iğrenç,gerçekse daha da iğrenç.
Kınamak istemiyorum ama çoluğun çocuğun var,önce boşansan da zina yapmış olmasan? Kocan bir öğrenirse mahkemede olabilecekleri düşünebiliyor musun? Paran pulun gider tazminat alır çocuklarını da alırlar aenden. Boşan ne yaparsan yap sana kimse karışmaz ama şuan yaptığın hiç hoş birşey değil. Neden boşanıyorsunuz merak ettim?

Senin gibiler de çocuk yetistirip topluma salacaklar sonra bu cocuk niye ahlaksiz al sana ahlak abidesi anne evli sevgilisi var her naneyi yemis...nasil bir toplum olduk biz şaka gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…