- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
HahahhahahhhhhhBeyincik hasar gormus anlasilannn
pardonnnn?????Geri birleşiriz belki eşimle ihtimalinden dolayı boşanma davası açmadım eşimde açmadı
Kullanıcı adınıza bayıldım konunuzla müthiş örtüşüyor
Ama boşanma davası acarsam eşimle birleşme ihtimalimiz sıfır olcakYa senin kafan güzel mi kimse seni kınamıyo. Boşan ne halt yiyosan ye bize ne. Hem bosanmiyosun hemde başka adamlarla ... yapiyosun. Ne dememizi bekliyon zaten Allahin dan bulmuşsun!!! Ben çocuklara üzüldüm insallah kız degillerdir.
eeeee yuuuhhhhhhhh artıkEşimle şuan bitik hersey yani ayrıldıgımızdan beri benden oyle bi talebi olmadı ben beraber olalım diye ima ettim eşime bitti artık olmaz senle dedi
Bu devirde kızı erkeği kalmadı ki taciz tecavüz olaylarında pedofili olanlar kiz erkek gözetmez.Ya senin kafan güzel mi kimse seni kınamıyo. Boşan ne halt yiyosan ye bize ne. Hem bosanmiyosun hemde başka adamlarla ... yapiyosun. Ne dememizi bekliyon zaten Allahin dan bulmuşsun!!! Ben çocuklara üzüldüm insallah kız degillerdir.
Hadi canım ciddi misinAma boşanma davası acarsam eşimle birleşme ihtimalimiz sıfır olcak
En azından annelerine çekme ihtimalleri olmaz diye düşündüm. Ama sende haklısınBu devirde kızı erkeği kalmadı ki taciz tecavüz olaylarında pedofili olanlar kiz erkek gözetmez.
Süperrr yorummBence milletle dalga gecmek icin acmissin konuyu.gercekse eğer.nick ini cik yerine siz olarak değiştir sonunu
İstendiğini görünce mi??? Kimsede olmayan bir cazibenizin olduğunu mu düşünüyorsunuz? Erkek milletinin damacanayı bile seksi bulduğunu hatırlatmak isterim!!!Ama benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
Adami kac kere aldarmissinz birlesmeyi mi dusunuyorsunz hala 2 yildir ayri yasiyorsunz ustelik. Ben dalga gecmek icin konu actiginizi dusunuyorumm bayan minik beyinn ayyy pardon BeyinciķkkAma boşanma davası acarsam eşimle birleşme ihtimalimiz sıfır olcak
Barışırsan yediğin nanelerde yanına kâr kalırAma boşanma davası acarsam eşimle birleşme ihtimalimiz sıfır olcak
Slmlar kk
Ben 2 senedir eşimden ayrı yaşıyorum. Ikızlerim var benimle kalıyorlar.
Simdi bir sorum var 2,5 ay kadar bir sevgilim oldu gecenlerde.
Onunla herseyi yasadık sonra ben bana uygun olmadıgını anladım ve bıraktım onu.
Şimdi başkasıyla birlikteyim onunla da beraber olduk. Ya onla da biterse benim hayatım hep boylemi gececek napmalıyım?
Evliliği bir tanımlar mısın kardeş???Ama boşanma davası acarsam eşimle birleşme ihtimalimiz sıfır olcak
Ama benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?