- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Üye gerçektir değildir bilemem de, Yaptığı yorumu silemez, düzenleme yapabilir ama mesajlarında başka konularda mesajı görünmüyor, Karıştırmışsınız sanırım.Yalancı olduğun nasıl belli biraz önce yaptığın yorumları silmişsin başka bir konuya, ikizlere hamile olduğunu 20haftalik olduğunu yazmıştın neden şimdi sildin??? Adamsan söyle hadi!!!!
Aynen karıstırmıs ısrarla konuyu sildi diyo hayret birşeyÜye gerçektir değildir bilemem de, Yaptığı yorumu silemez, düzenleme yapabilir ama mesajlarında başka konularda mesajı görünmüyor, Karıştırmışsınız sanırım.
Ee biz napalim ?Valla fake değil durumum bu napcam ben ya boğuluyorum
Bu nasıl bir savunma erkekler herkesi isteyebilirAma benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
Anam hep mi erkekler yapacak:)) diyesim geldi:)) mendil gibi kullanmak guzelmis :))Erkekleri kullanıp bir mendil gibi atıyorsun bacım olay bu.düzelmezsin.önce boşan sonra naparsan yap
dosdoğru git ...taksime çıkıyor bu yol :)Ama benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
bizde bi el atalım kk olarak :)Ee biz napalim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?