- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hahaha ay geberdim yaa :))Hayir canim hep böyle olmucak. Sen önce bi bosan. Sonrada kendine biraz deger vermeyi ögren. Kendini sevmeyi ögren. Kendine yetmeyi ögren. Sonra anlarsin zaten kimin sana deger verdigini kimin vermedigini. Cinsel ihtiyaclariniz icinde Dildo kullana bilirsin.
Şöyle bir durum daha var suan birlikte oldugum kişi de evli ayrı cocukları var
Beyin(ciğ)i kullan,çözersin sorununu bence,kurgu üzerine braz daha çalış,yeninden yakasından sırıtıyor çünkiSlmlar kk
Ben 2 senedir eşimden ayrı yaşıyorum. Ikızlerim var benimle kalıyorlar.
Simdi bir sorum var 2,5 ay kadar bir sevgilim oldu gecenlerde.
Onunla herseyi yasadık sonra ben bana uygun olmadıgını anladım ve bıraktım onu.
Şimdi başkasıyla birlikteyim onunla da beraber olduk. Ya onla da biterse benim hayatım hep boylemi gececek napmalıyım?
Aferin adama iEşimle şuan bitik hersey yani ayrıldıgımızdan beri benden oyle bi talebi olmadı ben beraber olalım diye ima ettim eşime bitti artık olmaz senle dedi
Eve aldığımı kim soylediYazık kı o iki çocuga yazık umarım bır gun o eve aldıgın adamlardan bırı o çocuklarına bişey yapmaz.
Bune rahatlıktır ya .
Bravooo BEYİNCİK ....
Yanı böyle davranışlar sergileyen bır kişiden gelecek bir cevaptı. Teşekkürler.Eve aldığımı kim soyledi
Sen cok kullandın galiba kıkır kıkır guldugune gore
Saol oneri icin sanırım sen kullanmıssın ben gerçeğini tercih ediyorum demekkiHayir canim hep böyle olmucak. Sen önce bi bosan. Sonrada kendine biraz deger vermeyi ögren. Kendini sevmeyi ögren. Kendine yetmeyi ögren. Sonra anlarsin zaten kimin sana deger verdigini kimin vermedigini. Cinsel ihtiyaclariniz icinde Dildo kullana bilirsin.
Sadece cinsellik degil elbette tlfnda konusmak msjlasmak arada gezmek beraber birseyler paylasmak sevmek sevilmek de var bide eşim beni aldattı kac kez belki ondan hınç alıyorumKadın olduğunuza inanasım gelmedi bir kadın sırf cinsel ihtiyacı var diye nasıl boşanmadan birliktelik yaşar neden boşanmıyorsunuz.Valla siz benimde cinselliğe ihtiyacım var istenmek hoşuma gidiyor diyorsanuz karşınızdaki de sadece birlikte olmak için görüşür sizinle.Adamakıllı boşanın ve ciddi ilişki düşünün bir de çocuklarınız var onlara saygınızda mı yok
Her önüme gelenle yatmaktan daha iyiSen cok kullandın galiba kıkır kıkır guldugune gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?