Evli ayrı ama sevgilim var ustelik bu 2. Sevgili

Hayir canim hep böyle olmucak. Sen önce bi bosan. Sonrada kendine biraz deger vermeyi ögren. Kendini sevmeyi ögren. Kendine yetmeyi ögren. Sonra anlarsin zaten kimin sana deger verdigini kimin vermedigini. Cinsel ihtiyaclariniz icinde Dildo kullana bilirsin.

Hahaha ay geberdim yaa :))

Beyin(ciğ)i kullan,çözersin sorununu bence,kurgu üzerine braz daha çalış,yeninden yakasından sırıtıyor çünki

Yazık kı o iki çocuga yazık umarım bır gun o eve aldıgın adamlardan bırı o çocuklarına bişey yapmaz.
Bune rahatlıktır ya .

Bravooo BEYİNCİK ....

Kadın olduğunuza inanasım gelmedi bir kadın sırf cinsel ihtiyacı var diye nasıl boşanmadan birliktelik yaşar neden boşanmıyorsunuz.Valla siz benimde cinselliğe ihtiyacım var istenmek hoşuma gidiyor diyorsanuz karşınızdaki de sadece birlikte olmak için görüşür sizinle.Adamakıllı boşanın ve ciddi ilişki düşünün bir de çocuklarınız var onlara saygınızda mı yok

Saol oneri icin sanırım sen kullanmıssın ben gerçeğini tercih ediyorum demekki

Sadece cinsellik degil elbette tlfnda konusmak msjlasmak arada gezmek beraber birseyler paylasmak sevmek sevilmek de var bide eşim beni aldattı kac kez belki ondan hınç alıyorum

Ben sizin eşinizden ayrı yaşadığınıza bile inammıyorum o kadar zaman eşinden ayrı yaşayan adam neden boşanmasın sizden ya da sizin boşanmama nedeniniz ne zaten ayrı yaşıyorsunuz.

Bir de sevgilinizde resm olarak evliymiş de ayrı yaşıyormuş hayırdır mahkemeler boşamıyor mu artık sevgiliniz neden ayrı yaşadığı halde boşamıyor çünkü hal aynı evdeler değil mi? yazık sizin büyüteceğiniz evlatlara eve alıp almamak değil konu resmi olarak evli olan birinin yine evli olan bir adamla ilişki yaşaması ahlaksızlık hem de duygusal birşeyde yok o bitince başkası girer yatağınıza ne iğrenç ilişkiler..

arada gezip mesajlaşıyormuşsunuz ayy evet çok yeterli sizi sevdiğini göstermesi için.Eşiniz sizi aldattıysa aynı karaktersizliği yapmak zorunda değilsiniz.hem benimde cinsel ihtiyaçlarım var dediniz hem hınç alıyorum diyorsunuz bizi mi kandırıyorsunuz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…