- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bence bu üye erkek,evli ama sürekli kadınlarla birlikte oluyor,bizden de fikir almaya gelmiş.Kadın olduğunuza inanasım gelmedi bir kadın sırf cinsel ihtiyacı var diye nasıl boşanmadan birliktelik yaşar neden boşanmıyorsunuz.Valla siz benimde cinselliğe ihtiyacım var istenmek hoşuma gidiyor diyorsanuz karşınızdaki de sadece birlikte olmak için görüşür sizinle.Adamakıllı boşanın ve ciddi ilişki düşünün bir de çocuklarınız var onlara saygınızda mı yok
Ayyy cok guldum yorumlaraSiz ne yiyip icidinizde sizde bu beyinciği yaptı acaba
Ben seni bide ciddiye alip tafsiyede bulundumSaol oneri icin sanırım sen kullanmıssın ben gerçeğini tercih ediyorum demekki
Ah be beyincik ..........Dinen evli değiliz dinen bitik
Sen once tavsiye nasıl yazılır onu ogrenBen seni bide ciddiye alip tafsiyede bulundumevliyken baska erkeklerle yatmaktan cok daha iyi bir yöntem
Yuhh kac kisiyle daha birlijte olup birleseceksinizGeri birleşiriz belki eşimle ihtimalinden dolayı boşanma davası açmadım eşimde açmadı
Oha yani ne diyeyim ya.Şöyle bir durum daha var suan birlikte oldugum kişi de evli ayrı cocukları var
senın dediğin gibi yazılmadıgı kesinSen once tavsiye nasıl yazılır onu ogren
Sizde kim boşanmıcam diyo Beyıncık ..Ama sevgilim boşanma surecinde bilmem kacıncı dava görülmüş çekişmeli cunku karısı boşanmıcam diyo davalarda
Abla senin libidooo tavan napcan bu isiEşimle şuan bitik hersey yani ayrıldıgımızdan beri benden oyle bi talebi olmadı ben beraber olalım diye ima ettim eşime bitti artık olmaz senle dedi
Mutlaka o da oluyodur birileriyle benim haberim olmasada vardır birileri hayatındaYuhh kac kisiyle daha birlijte olup birleseceksiniz
bi gece de onla takıl o zaman ne diyelim yani. tövbest.Geri birleşiriz belki eşimle ihtimalinden dolayı boşanma davası açmadım eşimde açmadı
Napıyım hemen evlenelimmi hos istesekte evlenemeyiz cunku ikimizde evliyiz halenEvet hep böyle devam eder bu rezillik bir anlayış meselesi çünkü. ...bi bosanin be haliniz varsa görün. ..sevgi ihtiyacı 8cin illa yatıp kalkmak gerekmez. ..bir annesiniz siz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?