evli bayanlar ailelere uzak olmakmı yakın olmakmı güzel

sfii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
473
1
0
İzmir
eşinizin ailesi ve sizin aileniz aynı şehirde, ayrı şehirdemi yani uzak olmayımı tercih ederdiniz yoksa yakınmı

Her iki tarafta bana çok uzakk gurbetteyiz bazen insan öyle çok arıyor ki ailesini bunu anlatmam imkansızz...Hiç kimsecikler yok ne anne ne baba ne akraba oda zor oluyor kapanıyorsun evine eşinle sürekli birliktesin işte.

kesinlikle uzak olmak iyi aile hayatınız süper karışn girişen yok. vallaha kayınvalidem memleketinden bize geldi 1 haftada kan çıkacaktı vallaha . birde aynı yerde otursak ya boşanırdık. yada.....

bence ikisinede eşit uzaklık en güzeli.ama çalışan biriysen ailelere yakın olsun ki çocuğu bırakmak kolay olur.bizde ailelerimizle aynı şehirdeyiz.ikisinede eşit uzaklıktayız.tavsiye ederim.

her ikisi de zor ne uzak olmak nede cok yakin olmak lazim bence...hersey kararinda...ilk basta esinle bir aile oldugunu tamamen anlayip her iki aileye de gostermek gerekiyor...her ne olursa olsun karari esimle ben veririm diyen bir esin varligi gercekten cok guzel bir duygu(tabiki buyuklerin fikirlerine danisarak)...dengeyi tutturabilmek cok onemli.kendinize ayirdiginiz vakit mutlaka olmal.iki aileye de esit davranabilmek cok buyuk marifet...

bencede en iisi uzak olmak. hatta biz 5 saat uzaklıktayız. tayin isticek olursak daha uzaklara gideceğiz. eşimde benle aynı fikirde

ama bu konuda bi genelleme yapılamaz ki kişiden kişiye değişir bu durum. kimisi çok memnundur iyi anlaşıyodur her iki tarafla da kimiside anlaşamıyordur. bu seninle alakalı birazda ilk önce kendine sor bakalım sen ister miydin yakında olmak ya da ben uzak olayım karışan görüşen olmasın mı dersin senin kişiliğinde önemli burda canım

tamam o zaman şöyle diyelim anneye yakın kayınvalideye uzak olmak en iyisi..

bence kesinlikle yakın olunmalı.özellikle de kendi ailene.arkadaş falan bir yere kadar.zaten evlilikler olunca herkes kendi dünyasına çekiliyor,bekar gibi arkadaşlarla takılamıyorsun.hergün Allaha şükrediyorum ailem yakınımda diye.bana bir dayanak bir güvence.ne olsa annem,abim,babam yanımda yardımımda.k.validem bile işe yarıyor arada acil bir işim olunca çocuğu bırakıyorum,eşim de annesini görünce kafası dağılıyor mutlu oluyor.ben bekarken ailemle hiç sıkıfıkı değildim.evlenince oldum kuzu.bence bir bayan için evlenince ailesi bitmiyor asıl evlenince önem kazanıyor aile.

evet bencede anneye yakın kayınvalideye uzak olmak en iisi

bizde pek anlaşamıyoruz 7 saat uzaktayız her tatilde gittiyimizde tartışıyoruz oyüzden onların olduğu şehire hiç gitmek istemiyorum ama annemlerde orda işte bazen düşünüyorum burda tek başımayım oraya gidersem arada sıkılırsam anemlere giderim ablama giderim abimlere giderim birde doğup büyüdüyüm şehir arkadaşlaım çevrem hepsi orda ama kaynanam eltilerim akrabaları çok dedikoducular tatile gittiyimde çok üzülüyorum sıkılıyorum haliyle eşimede yansıtıyorum eşimde sessiz mulayim biridir ama ailesi söz konusu olunca yani tartıştımızda annesi herzaman haklıdır büyümüzdür susalım der bende nasıl olsa evimiz var çok şükür uzaktayız deyip teselli veriyorum kendime içimden evimi asla buraya getirmem deyip dönüyorum evime ama işte benim kendi ailemde orda olduğu için ikilemde kalıyorum işte bazen herşeye rağmen gideyim diyorum bazende rahatımı huzurumu bozmim tek başımayım ama huzurluyum diyorum birde biz eşimle orda hiç anlaşamayız sürekli kavgalıyız kendi evimizdede iki yeni sevgili gibiyiz. bilmiyorum ne yapsam burasımı orasımı bilemedim oyüzden sizden fikir almak istedim

bende aynı senin durumundayım işte,yinede herşeye rağmen uzak olmakmı yoksa yakın olmakmı güzel bunu yaşayıp bilenler vardır mutlaka cvb bekliyorum

Ebeveynlerinden kilometrelerce uzakta olup,sınır çizemeyip,telefonla kumanda edilenleri/müdahalelere dur diyemeyenleride gördüm,

Aynı apartmanda oturup,herseyi kıvamında yaşayanlarıda...

O nedenle yakınlık ya da uzaklık kavramı,olması gerekenler için tek başına çıkar yol değil.

Çiftin tutumu önemli,sınırların çizibilmesi önemli,herkesin yerini,haddini bilmesi önemli...

kayınvalideyle altlı üstlüyüz. 6 ay olacak evleneli. eşimle problemim yok aslında ailesiyle de ama çok mutsuzum. kendi planlarımı yapamamaktan başakasına göre yaşamaktan hayattan nefret eder hale geldim. aşağı biri gelir ayıp olmasın biz de ineriz. haftada kaç gün böyle. kendi ailemi haftada bir anca görürüm. bu aralar sürekli ağlıyorum. sadece bu nedenden ayrılmayı bile düşünüyorum
evimde sakin sakin oturmak istiyorum belki kimin umrunda... evlendiğime bin pişmanım. keşke annemin babmın dizinin dibinde olsaydım. aşığım ama mutlu olamadıktan sonra aşk maşk hikaye.........................................................

Böyle olması üzücü gerçekten...

Eşiniz ne diyor peki bu duruma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…