evli bayanlar bakar mısınız

jastifay

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
70
24
13
41
bayanlar ben 2 yıllık evliyim. bu zamana kadar eşimin aldığı önlemle korunuyoduk. adetimin 3. günü dogum kontrol hapına başladım adetimin 9. günü eşimle ilişkiye girdik ek koruma yöntemi kullanmadık yöntem sayılmayan geri çekilmeyi kullandık . hap etki eder mi? hamile kalmak istemiyorum henüz

Son düzenleme:
Galiba o haplar hergun kullaniliyor,ama bir defa bile icmezsen etkili olmuyor.
Eger hic aksatmadiysan hamike kalmazsin zaten adetin 9.gunu yumurtlama olmaz

kalabilirsiniz. ok ler bir ay onceden baslaniyor.gerci dokuzuncu gunmus simdi gordum. neyse siz bu ay ilaca guvenmeyin.

Yumurtlama evren değilse hamile kalmazsın merak etme.
Adet döngün kaç gün yumurtlama gününü hesapladın mı hiç?

Bildiğim kadarıyla hap bir ay sürekli kullanımdan önce koruyucu olmuyor yani hamile kalma ihtimaliniz var ama geri çekme yöntemi uygulamışsımız muhtemelen hamile kalmazsınız ama ilk ay hapa güvenmeyin

Bacim yumurtlama donemi degisken olabiliyor bazen..
Ben bazen adetimin 10. Gununde yumurtlarken bazen ise 23. Gunumde yumurtladigimi ve o ayda hamile kaldigimi bilirim...
%50 lik dilimdesin bence ♥

Her gun yaklasik ayni saatte kullandim. Hem afedersin ama esim geri cekildi ice bosalmadi. Ama iste insan korkuyor. Gelirse de Allahtan bagrimiza basariz.

Valla ben 2. Cocuguma doğum kontrol hapi kullanırken kaldim hemde antibiyotik gibi saati saatine icerdim ve yaklaşık 1senedir falanda kullaniyordum yani diyecegim o ki olabilirde olmayabilirde kısmet

Yumurtlama evren değilse hamile kalmazsın merak etme.
Adet döngün kaç gün yumurtlama gününü hesapladın mı hiç?
şöyle ki 28 günde bir görüyodum son adetim 33 gün sonra oldu. hesapladım 11 ile 16. günler arası riskli yazıyor çoğu yerde

Bacim yumurtlama donemi degisken olabiliyor bazen..
Ben bazen adetimin 10. Gununde yumurtlarken bazen ise 23. Gunumde yumurtladigimi ve o ayda hamile kaldigimi bilirim...
%50 lik dilimdesin bence ♥
yumurtlama belirtisi yoktu ilacın etkisinden mi yoksa yumurtlama olmadıgından mı ne kuruluktan dolayı rahimiçi tahriş oldu sanırım çok fena haldeyim

Valla ben 2. Cocuguma doğum kontrol hapi kullanırken kaldim hemde antibiyotik gibi saati saatine icerdim ve yaklaşık 1senedir falanda kullaniyordum yani diyecegim o ki olabilirde olmayabilirde kısmet
eşiniz geri çekildiği halde mi?

Yok geri cekilme yada herhangi ek bir yöntem kullanmiyorduk sadece kontril hapi kullaniyordum

benim bir arkadaşım da reglinin son günü hamile kalmıştı, olmaz diyemiyorum o yüzden, ama geri çekildiği için olacağını düşünmüyorum..

doğum kontrol hapına adetinizin 3. günü başlamışınız
3. gün başlayanlar bir hafta ek koruma yöntemi kullanmalı
geri çekilme bana göre de bir korunma yöntemi değil ama neredeyse bir çok kişi bu yöntemle korunduğunu söylüyor , demek ki hamile kalmamışınızdır

hadi beee ciddimisiniz siz ? şu an çok korktum hangi ilaç tı kullandığınız ?

Doğum kontrol hapı adetin ilk günü alındığında korunmayı hemen sağlarmış. 2. Günden sonra alındığında ise bir hafta kadar ek korunma yöntemi öneriliyor. Bilgim bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…