kalabilirsiniz. ok ler bir ay onceden baslaniyor.gerci dokuzuncu gunmus simdi gordum. neyse siz bu ay ilaca guvenmeyin.bayanlar ben 2 yıllık evliyim. bu zamana kadar eşimin aldığı önlemle korunuyoduk. adetimin 3. günü dogum kontrol hapına başladım adetimin 9. günü eşimle ilişkiye girdik ek koruma yöntemi kullanmadık yöntem sayılmayan geri çekilmeyi kullandık . hap etki eder mi? hamile kalmak istemiyorum henüz
şöyle ki 28 günde bir görüyodum son adetim 33 gün sonra oldu. hesapladım 11 ile 16. günler arası riskli yazıyor çoğu yerdeYumurtlama evren değilse hamile kalmazsın merak etme.
Adet döngün kaç gün yumurtlama gününü hesapladın mı hiç?
yumurtlama belirtisi yoktu ilacın etkisinden mi yoksa yumurtlama olmadıgından mı ne kuruluktan dolayı rahimiçi tahriş oldu sanırım çok fena haldeyimBacim yumurtlama donemi degisken olabiliyor bazen..
Ben bazen adetimin 10. Gununde yumurtlarken bazen ise 23. Gunumde yumurtladigimi ve o ayda hamile kaldigimi bilirim...
%50 lik dilimdesin bence ♥
eşiniz geri çekildiği halde mi?Valla ben 2. Cocuguma doğum kontrol hapi kullanırken kaldim hemde antibiyotik gibi saati saatine icerdim ve yaklaşık 1senedir falanda kullaniyordum yani diyecegim o ki olabilirde olmayabilirde kısmet
hadi beee ciddimisiniz siz ? şu an çok korktum hangi ilaç tı kullandığınız ?Valla ben 2. Cocuguma doğum kontrol hapi kullanırken kaldim hemde antibiyotik gibi saati saatine icerdim ve yaklaşık 1senedir falanda kullaniyordum yani diyecegim o ki olabilirde olmayabilirde kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?