Belki antibiyotik kullaniyordum tan hatirlamiyorum ama antidepresan kullanmadigima eminim doktor o donem kontrol haplarininda %100 koruma saglamadigini söylemişti neyse 10 yasinda dünya tatlisi bir oglum olmuş olduda ilk donem böyle pozitif olmuyor insan ne aglamistim :)
Peki benim su durumuma ne dersiniz sizde tum durum incelendigunde hamile kalma ihtimalim nedirİlaç, regl olduğunuz ilk gün kullanılmaya başlanmalı ve ilk ay etki etmiyor tam olarak.
İce bosalmadi ama , sizanlara etki etmez mi1 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyordu.
Hamile degilsindir umarim
Hiç ihtimalin yok rahat olPeki benim su durumuma ne dersiniz sizde tum durum incelendigunde hamile kalma ihtimalim nedir
Doğum kontrol hapları etkilerini spermi yok ederek degil hormonal olrak gosterirler...Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız Sızma olup olmaması problem degildrir....İste korkum ondan geri cekilme yontem degil. Ama sizan varsa onu da hap yok eder mi diye sordum.
bayanlar ben 2 yıllık evliyim. bu zamana kadar eşimin aldığı önlemle korunuyoduk. adetimin 3. günü dogum kontrol hapına başladım adetimin 9. günü eşimle ilişkiye girdik ek koruma yöntemi kullanmadık yöntem sayılmayan geri çekilmeyi kullandık . hap etki eder mi? hamile kalmak istemiyorum henüz
Yok öyle birşey yanlış yonlenirmeyin lütfen ilk aydanda koruma saglaniyorHaplar ikinci aydan sonra tam koruma sağlıyo. İlk ay ek koruma yöntemi kullanmak lazım.
başka bir üyenin dediği gibi ikinci nesil haplar hemen koruma sağlıyor birinci nesil haplarda bir ay artı korunun der ebeler doktorlar genelde.Yok öyle birşey yanlış yonlenirmeyin lütfen ilk aydanda koruma saglaniyor
başka bir üyenin dediği gibi ikinci nesil haplar hemen koruma sağlıyor birinci nesil haplarda bir ay artı korunun der ebeler doktorlar genelde.
24+4 lük yeni çıkanlardanyazz marka ikinci nesil mi?
kendi başınıza gelse gebelik şüphesi duyar mıydınız peki?24+4 lük yeni çıkanlardan
ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim Rabbim ol derse istersen rahmini aldır bebeğin olur konu sahibi yani benim düşüncem inancına saygı duyarım farklı ise...
%100 korunma diye bir olay yok %1 risk her zaman var
çünkü risk hiçbir zaman 0 olamaz doğanın kanunlarına aykırı...
birde buna bu kadar kafayı takmayın vallahi yalancı gebelik belirtileri gösterirsiniz bu ay ben size söyleyeyim
binlerce kez kaset test alıp eczaneleri zengin etmiş bana mı soruyorsunuzkendi başınıza gelse gebelik şüphesi duyar mıydınız peki?
O haplar ilk alindigi gunden itibaren koruyo 8ay kullandim
Hapla hamile kaldim diyenlere inanmiyorum atlamistir almamistir hapini bisi olmustur kalsam ben kalirdim ama sakin unutmayin
fark etmezAma ben adetin 3. Gununden itibaren kullanmaya basladim
4 eczacıya sordum onlarda ilk ay etkisini göstermez dedi, hele üçüncü günü attıysan boşa kullanırsın dedilerYa bazı saçma yorumlar var ilk 1 ay kullanmadan korumaz falan. Yeni nesil haplar öyle değil ki. Adetin ilk günü başlarsan güvenebilirsiniz ilaca.
Ama prospektüste de yazdığı gibi ilk 5 gün içinde kullanırsanız ilk 7 gün korunmak lazım. Çünkü koruyuculuğu düşüyor. Sizin zaten geri çekilme olmuş hamile falan kalmazsınız paniklemeyin sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?