evli bayanlar bakar mısınız

Antibiyotikten olmuştur o zaman
allah bağışlasin

Peki benim su durumuma ne dersiniz sizde tum durum incelendigunde hamile kalma ihtimalim nedir
Hiç ihtimalin yok rahat ol
Senin kullandığın doğum kontrol hapı ilk aydan etki ediyor
prospektusunede bak ordada yazıyor
yada ismini yaz ben bulup gostereyim sana

İste korkum ondan geri cekilme yontem degil. Ama sizan varsa onu da hap yok eder mi diye sordum.
Doğum kontrol hapları etkilerini spermi yok ederek degil hormonal olrak gosterirler...Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız Sızma olup olmaması problem degildrir....

ilk ay doğum kontrol hapıyla korunma olmaz.Haplar 2. ayda etkisini gösteriyor.İlk ay siz hap kullanırken eşinizinde korunması gerekir.

valla kalabilirsin istemeyene hemen bitiveriyor melek biz isteyenlerede pek uğramıyo

Ya bazı saçma yorumlar var ilk 1 ay kullanmadan korumaz falan. Yeni nesil haplar öyle değil ki. Adetin ilk günü başlarsan güvenebilirsiniz ilaca.
Ama prospektüste de yazdığı gibi ilk 5 gün içinde kullanırsanız ilk 7 gün korunmak lazım. Çünkü koruyuculuğu düşüyor. Sizin zaten geri çekilme olmuş hamile falan kalmazsınız paniklemeyin sakın.

yazz marka ikinci nesil mi?
24+4 lük yeni çıkanlardan
ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim Rabbim ol derse istersen rahmini aldır bebeğin olur konu sahibi yani benim düşüncem inancına saygı duyarım farklı ise...
%100 korunma diye bir olay yok %1 risk her zaman var
çünkü risk hiçbir zaman 0 olamaz doğanın kanunlarına aykırı...
birde buna bu kadar kafayı takmayın vallahi yalancı gebelik belirtileri gösterirsiniz bu ay ben size söyleyeyim

kendi başınıza gelse gebelik şüphesi duyar mıydınız peki?

Valla hamile kaldıysan eğer bende intihar ederim o kadar uğraşıoruz tık yok bugün yine hamile olmadığımı öğrendim

O haplar ilk alindigi gunden itibaren koruyo 8ay kullandim

Hapla hamile kaldim diyenlere inanmiyorum atlamistir almamistir hapini bisi olmustur kalsam ben kalirdim ama sakin unutmayin

O haplar ilk alindigi gunden itibaren koruyo 8ay kullandim

Hapla hamile kaldim diyenlere inanmiyorum atlamistir almamistir hapini bisi olmustur kalsam ben kalirdim ama sakin unutmayin

Ama ben adetin 3. Gununden itibaren kullanmaya basladim

Ama ben adetin 3. Gununden itibaren kullanmaya basladim
fark etmez
3. gün alsanız bile korumaya başlar tabi bazı haplar , bir hafta ek yöntem kullanın diyorlar ama bu da kesin ve net anlamında değil sadece tedbir amaçlı
hamile kalmamışınızdır rahat olun

4 eczacıya sordum onlarda ilk ay etkisini göstermez dedi, hele üçüncü günü attıysan boşa kullanırsın dediler
eczacılar bile böyle söylerken insanların burda ilk ay korumaz yorumlarına bir şey dememek gerek
çünkü her kafadan bir ses çıkıyor bu konudA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…