Yok geri cekilme yada herhangi ek bir yöntem kullanmiyorduk sadece kontril hapi kullaniyordum
İste korkum ondan geri cekilme yontem degil. Ama sizan varsa onu da hap yok eder mi diye sordum.doğum kontrol hapına adetinizin 3. günü başlamışınız
3. gün başlayanlar bir hafta ek koruma yöntemi kullanmalı
geri çekilme bana göre de bir korunma yöntemi değil ama neredeyse bir çok kişi bu yöntemle korunduğunu söylüyor , demek ki hamile kalmamışınızdır
Doğum kontrol hapı adetin ilk günü alındığında korunmayı hemen sağlarmış. 2. Günden sonra alındığında ise bir hafta kadar ek korunma yöntemi öneriliyor. Bilgim bu yönde.
İlac kullanma taraftari degildim ani kararla basladim, esim de ilac kullaniyosun zaten diyip kondom takmadiİlk günü başlaman daha iyi olurdu ama.
adetin üçüncü günü aldınız değil mi ? ilişkiye 9. günü girdiniz ? bir hafta olmuş oluyor, sorun yok gibiİste korkum ondan geri cekilme yontem degil. Ama sizan varsa onu da hap yok eder mi diye sordum.
sorun yok gibi görünüyor çünkü uzmanlar adetin üçüncü günü veya beşinci günü başladığınıza bir hafta ek koruma kullanın diyorlar , 7. hapı içtiğinize göre bir hafta dolmuşİste geri cekildi ama sizan olursa onu da ilac yok eder mi yani. O gun 7. İlaci ictim
sorun yok gibi görünüyor çünkü uzmanlar adetin üçüncü günü veya beşinci günü başladığınıza bir hafta ek koruma kullanın diyorlar , 7. hapı içtiğinize göre bir hafta dolmuş
simdi hamile kalmak kolay degil deniyor ama herkes bir degil. iki hamileligim de ilk denedigim ay oldu.
o yuzden risk almayin. prezervatif kullanin 1 ay
valla o kadarını bilemicemİliskiden bi iki saat sonra ictim o da ayni oluyor di mi
valla o kadarını bilemicem
hangi ilacı kullanıyordunuz bu arada ?
ben yasmini kullanıyorum , bir yakınımız var eczacı yaşlı yılların eczacısı , bana yasmin hemen korumaya başlar demişti üçüncü günü içsen bile
bayanlar ben 2 yıllık evliyim. bu zamana kadar eşimin aldığı önlemle korunuyoduk. adetimin 3. günü dogum kontrol hapına başladım adetimin 9. günü eşimle ilişkiye girdik ek koruma yöntemi kullanmadık yöntem sayılmayan geri çekilmeyi kullandık . hap etki eder mi? hamile kalmak istemiyorum henüz
Eder eder stres yapma.bayanlar ben 2 yıllık evliyim. bu zamana kadar eşimin aldığı önlemle korunuyoduk. adetimin 3. günü dogum kontrol hapına başladım adetimin 9. günü eşimle ilişkiye girdik ek koruma yöntemi kullanmadık yöntem sayılmayan geri çekilmeyi kullandık . hap etki eder mi? hamile kalmak istemiyorum henüz
Aynı zamanda antibiyotik veya antidepresan tarzında ilaç kullanmissan doğum k. Hapı etki etmezValla ben 2. Cocuguma doğum kontrol hapi kullanırken kaldim hemde antibiyotik gibi saati saatine icerdim ve yaklaşık 1senedir falanda kullaniyordum yani diyecegim o ki olabilirde olmayabilirde kısmet
Belki antibiyotik kullaniyordum tan hatirlamiyorum ama antidepresan kullanmadigima eminim doktor o donem kontrol haplarininda %100 koruma saglamadigini söylemişti neyse 10 yasinda dünya tatlisi bir oglum olmuş olduda ilk donem böyle pozitif olmuyor insan ne aglamistim :)Aynı zamanda antibiyotik veya antidepresan tarzında ilaç kullanmissan doğum k. Hapı etki etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?