evli bayanlar bakar mısınız

İste korkum ondan geri cekilme yontem degil. Ama sizan varsa onu da hap yok eder mi diye sordum.

Doğum kontrol hapı adetin ilk günü alındığında korunmayı hemen sağlarmış. 2. Günden sonra alındığında ise bir hafta kadar ek korunma yöntemi öneriliyor. Bilgim bu yönde.

İste geri cekildi ama sizan olursa onu da ilac yok eder mi yani. O gun 7. İlaci ictim

İste korkum ondan geri cekilme yontem degil. Ama sizan varsa onu da hap yok eder mi diye sordum.
adetin üçüncü günü aldınız değil mi ? ilişkiye 9. günü girdiniz ? bir hafta olmuş oluyor, sorun yok gibi

simdi hamile kalmak kolay degil deniyor ama herkes bir degil. iki hamileligim de ilk denedigim ay oldu.
o yuzden risk almayin. prezervatif kullanin 1 ay

İste geri cekildi ama sizan olursa onu da ilac yok eder mi yani. O gun 7. İlaci ictim
sorun yok gibi görünüyor çünkü uzmanlar adetin üçüncü günü veya beşinci günü başladığınıza bir hafta ek koruma kullanın diyorlar , 7. hapı içtiğinize göre bir hafta dolmuş

sorun yok gibi görünüyor çünkü uzmanlar adetin üçüncü günü veya beşinci günü başladığınıza bir hafta ek koruma kullanın diyorlar , 7. hapı içtiğinize göre bir hafta dolmuş

İliskiden bi iki saat sonra ictim o da ayni oluyor di mi

İliskiden bi iki saat sonra ictim o da ayni oluyor di mi
valla o kadarını bilemicem
hangi ilacı kullanıyordunuz bu arada ?
ben yasmini kullanıyorum , bir yakınımız var eczacı yaşlı yılların eczacısı , bana yasmin hemen korumaya başlar demişti üçüncü günü içsen bile

İlaç, regl olduğunuz ilk gün kullanılmaya başlanmalı ve ilk ay etki etmiyor tam olarak.

Adetin ilk gününden almaya baslasaydin ilk günden beri ek yöntem kullanmadan korunmuş olurdun
3 cu gün basladigin için 7 gün boyunca ek yöntemle korunman lazımdı.
Hamile kalma ihtimalin yok

Son düzenleme:
Eder eder stres yapma.

Valla ben 2. Cocuguma doğum kontrol hapi kullanırken kaldim hemde antibiyotik gibi saati saatine icerdim ve yaklaşık 1senedir falanda kullaniyordum yani diyecegim o ki olabilirde olmayabilirde kısmet
Aynı zamanda antibiyotik veya antidepresan tarzında ilaç kullanmissan doğum k. Hapı etki etmez

Eşiniz ile ilişkiye girdiğiniz gün , bugüne göre ne zaman ? Kaç gün önce yani ?

Aynı zamanda antibiyotik veya antidepresan tarzında ilaç kullanmissan doğum k. Hapı etki etmez
Belki antibiyotik kullaniyordum tan hatirlamiyorum ama antidepresan kullanmadigima eminim doktor o donem kontrol haplarininda %100 koruma saglamadigini söylemişti neyse 10 yasinda dünya tatlisi bir oglum olmuş olduda ilk donem böyle pozitif olmuyor insan ne aglamistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…