Ben cocuga bakiyorumsen ne yapıyon bu arada cnm
evde olsalar yardım ederler illaki. ama oda bende çalışınca illaki yoruluyoruz paylaşmak lazım tabiki.Ben cocuga bakiyorumoglan hic memeden ayrilmak istemiyordu simdilerde biraz biraz birakmaya basladi
Ama yapiyor derken her gun esim yemegi yapar her camasiri esim asar demek istememistim,yani bu isler olsun evde mutlaka yapar anlaminda. Surekli ona bakan gorevler degil yani
maşallah :))Günaydın.
Benim kocam temizlik ve ütü hariç her işi yapar.
O işler için yardımcı alıyoruz.
Ben evde hiç bir şey yapmıyorum desem yalan olmaz. Ama benim isteğimle olan bir durum değil bu,kocam sever ev işlerini...
Ben cocuga bakiyorumoglan hic memeden ayrilmak istemiyordu simdilerde biraz biraz birakmaya basladi
Ama yapiyor derken her gun esim yemegi yapar her camasiri esim asar demek istememistim,yani bu isler olsun evde mutlaka yapar anlaminda. Surekli ona bakan gorevler degil yani
Elbette, ben calisirken esim benden cok is yapardi. Oglan dogunca bakti ki benim yakami birakmiyor cocuk,isleri buyuk cogunlukla kendisi yapmaya devam etti.evde olsalar yardım ederler illaki. ama oda bende çalışınca illaki yoruluyoruz paylaşmak lazım tabiki.
birde bebek varken özellikle
Ya gene mukemmel erkek sayilabilir deBİZDE BİRDEN MÜKEMMEL ERKEĞİ KEŞFEDEN KADIN İLAN ETMİŞTİK SENİ TATLIMMMM
aynen öyle cnmElbette, ben calisirken esim benden cok is yapardi. Oglan dogunca bakti ki benim yakami birakmiyor cocuk,isleri buyuk cogunlukla kendisi yapmaya devam etti.
Onun da donemsel yogunluklari var o zamanlarda da ben ona birsey yaptirmam. Dediginiz gibi hayat musterek,insan birbirinin halinden anlamali ve ona gore davranmali
Her hafta yardımcı geliyor temizliğe, bir hafta tek gün geliyor, bir hafta 2 gün geliyor....Ama buna rağmen eşim çok titiz olduğundan akşamları evi süpürür mutlaka, bende bir toz alırım arkasından....Yemek konusunda yardımı pek istemem lakin mutfakta yalnız olmayı seviyorum. Salata yapar, çamaşır asar-toplar, süpürür,siler...Tek sevmediği iş ütü ve bulaşık makinesi boşaltmak....Bunun dışında her işte yardımcıdır.
çamasır makinesinin ve fırını daha 6 aydır çalışştırmayı öğrenemedş demicem öğrenmedi
YARDIMCI ÇALIŞAN KADININ KURTARICISI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?