- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
Benimkini yönlendirmek lazım :) hadi hayatım evi toplayalım, hadi sen yemek yap ben bulaşık yıkayayım gibi. Hiç olmazsa elektrik süpürgesini getirir ben süpürürüm ( beceremiyor bunu) mesela yarın pencerelerimizi silecek. Ben de mutfağı toplar çamaşır yerleştiririm falan. Öyle iş paylaşımı yapıp söylüyorum yapıyor :) kendi çamaşırları için de sağa sola atma lüksü yok. Bi ton laf duyar yoksa, ve laf duymaktansa sepete atar :) hatta çorapları top yapıp sepete koyması bile yasak, çamaşırları makineye atarken bir de o topu mu açayım
Evliliğin başından adamın tepesine binince yapıyor
Şaka bir yana, eşimi annesi böyle yetiştirmiş, hep yardım edermiş ev işlerine. Sadece bulaşık yıkamayı sevmez ama ben yorgun olunca yada canım yapmak istemezse yıkar. Çok güzel yemekleri de vardır
Ayh benim canım kocam, gurur duydum birden![]()
valla maşallah daha ne denir ki çalışıo musun eşin yoğun mu işi...bende yönlendiriyorum ama bnmki beklio yatıo örn. buz doabınıını dışını sil dedim eline yağ çöz bez verdim bi tarafını yapıo yatıo beklio üst tarafını yapıo yatıooo keyfi hep yanii sonra bnde bazen sinir olup yapıorum elnden alıp bazende bekliorumki nasıl olsa özlem alır die beklemesşn die ....ben bide bunaltmaktanda korkuyorum benden bu yuzden sıkılır mı die yai daha dün kirli çamaşır sepet kvgas yptık ama genede dayanamıom bi sarılıom yumuşuom