Evli bayanlar düğününüzde eşinize ne taktınız?

Pelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
187
0
96
İstanbul
Kızlar merak ettim düğünde veya nikahınızda eşlerinize ne hediye taktınız? yerimseniben

vallahi ben hiçbirşey takmadım kendimi verdim daha ne vereyim benden güzel hediyemi var aaaaa

Hiçbişey takmadım valla.
Benden güzel hediye olabilirmiydi o gün onun için.yerimseniben

Son düzenleme:
hiç bişeyysırnaşık şey

hediyesini almış daha ne alcak:icecream:

Hiçbişey takmadım.Al,yap ,tak bitmiyorki,zaten o dönemlerde başlıyor maddi zorluklar.Bende bişey istemedim.Takdırmadım da.Takmadıda:)

hemen yanlış anlaşılmasın yaa
erkek tarafı geline birşeyler takıyor kız ailesi yada siz damada birşey takılıyormu?
örneğin saat diye duydum ben ama herkesın durumuna göre değişir herelde...

ben güzel bir saat takmıştım. O saatı alana kadar canım cıkmıştı
Annem ve Babam para takmişti eşime
Abimde öyle
Kardeşimde künye takmıştı

Ne ben ne de ana babam eşime hiç bir şey takmadık..:1no2:
Kocam açıkça dedi; "ben ne künye ne de saat kullanamam,siz Lale'ye takın ne beğenirse,o zaten kokoştur,nasıl olsa takar,takıştırır":dance:
Açıkçası ben de hoşlanmam erkekte takı,işime geldi bu durum yani..:1rolleyes:

ben eşime çok şık bi saat takmıştım nişanımda kendim almıştım iyikide almışım kocişimea.s.

ben hiçbirşey takmadım ne takcam ayol o bana taksın :dilcikar: anneciğim künye taktı beyefendiye....

düğünde annem eşime saat takmıştı onun dışında bir şey takmadık,evlendikten sonra zaten eşler birbirlerine sürekli bir şey alıp hediye ediyor,cep telefonu,yüzük vs. gibi.

Nişanda saat takmıştık, düğünde künye :asigim:

esıme 3 adana burması 1 gerdanlık setı taktım tatlicadiarzu
saka bı yana ben kol saatı taktım annemle babamda bırer altın taktı

babamlar saat almışlardı ben hiç bişey almadım ne alıcam be:icecream:
düğünden sonra el öpmeye gidince takmışlardı.adetleri öyleymiş

ben nisanda kolye
dugunde alyansindan haris yuzuk taktim
sirf adet yerini bulsun diye
kolyeyi bozdurduk
yuzugu hala duruyor

benim ailem eşime saat takmıştı.bence damat için yeterli bir hediye.ama gititğim bazı düğünlerde gördüğüm kimileri saatin yanında altın künyede takıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…