evli bayanlar eşlerinizle ilk görüşmede elektrik aldınız mı?

konu hortlamış diyenler biraz mantıklı olun ya.
hayata dair genelgeçer bir soru var ortada.
deneyimler paylaşılıyor.
eskiyecek bir konu değil ki bu. biraz düşünüp konuşun.
genel bir mevzu.

daha fazla şey paylaşılmalı bu hususta.
ben de şu anda birine fırsat veriyorum ve aşık olmak istiyorum.
kadınların sonradan aşık oldum demeleri ilham veriyor.

Ilk goruste asik olmustum bundan yillar once.. pesinden kosa kosa adami kendime siriksiklam asik etmistim.. ve olmadi yurumedi, aileler biliyordu, ama kader iste evlenemedik.. sonra eski esimle tanistim zor sevdim kendisini, istemiyordum ne onu nede evliligi, elektrik alamadim ilk basta.. sonra ne olduysa iliskimiz ilerledi ve evlendim.. benimkisi farkli evlenmez olaydim.. :)

İlk buluşmada elektrik çarpmış gibi oldum...

evli degilim gerci ama yazmak istedim. Ne yalan söyleyim o ani hatirlamayi seviyorum. Ilk göz göze geldigimiz an bana cok ama cok uzun gelmisti :) O an bana olan oldu :)

Evet bu konu devam edilebilen bir konu orasi dogru fakat konu hortlatani yakalamak hemde bu ifadeyle ya da 2013 yilindaki bir konuya yanlislikla tavsiyede bulunmak(ki genelde mevzu coktaan cozulmus olur diye dusunuyorum) komik oluyor Eglenmek iyidir

Evet ilk görüşte elektrik aldım ikinci görüşte zaten nikah masasındaydık hemi de internette tanıştık. Sonra evimizi tuttuk bi süre öyle takıldık dört beş ay sonra da bi düğün patlattık oldu bitti

ben bekarım ancak kuzenimin yorumu şu "ilk konuşmada bile sanki ezelden beri berabermişiz gibi hissettim. sanki doğdum ve o vardı hep" demişti.

Ben hiç hatırlamıyorum ne hissettiğimi ya. Eşim beni çok sevdi,ben çok onemsemiyordum. 2 senenin sonunda evlendik. Sonra eşimle rolleri değiştik. Çok ilginç ya.

Ne elektrigi yavv bildigin uzerime yildirim dustu

Dedim ki "uuu beybi bu parca benim olmali"

Ben ilk gördüğümde bu benim hayatimin bir yerinde olacak demistim. Sonra gercekten hayatimda oldu. Ama ilk basta ne sevgili ne evlilik gibi bir his degildi. Sadece etkilenmistim degisik gelmisti. Simdi 8 yıllık bir ilişkinin ardinda soz arefesindeyiz. Allah tamamina erdirsin inşallah..

O zaman şöyle söylim sonradan aşık olmak zor gibi aşk bi anda olan bişey sonradan sevebilirsin tabi

İlk kez gördüğümde eşim olabileceği aklımın ucundan geçmezdi.Hiç etkilenmemiştim o yönden.Zamanla oluştu.

Bizim biraz farklı oldu, nette tanıştıktan 4 yıl sonra yüzyüze geldik ve o kadar heyecanlıydım ki abuk subuk tebessüm edip duruyordum, mimiklerimi durduramadım adeta elektriğin alasını aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…