vay beİlk gözlerini gördüğümde "bu adam benim kocam olacak" demiştim aynı şeyi oda hissetmiş, zaten tanıştıktan bir hafta sonra evlenme teklifi almıştım :2:
Evet iste ayni senin gibiyim benimde topuklu giymemem gerekiyo aramizda 3 4 cm bisey var ben senin kadar cok giymem ama giyecegim yer de olur surekli duz mu dolasacagim. Gorusme konusunda her hafta gorustuk zaten onceden ayni is yerinde calisiyorduk her gun goruyorduk birbirimizi. Sonra ben ciktim isten evlerimiz yakin her hafta sonu gorusmeye basladik. Elele tutusma sarilma oldu ama bilmiyorum ya ben anlayamiyorum ya bisey hissetmiyorum. Burda 5 sene hala asigim diyenlere masallah cok imrendim bende oyle olmak istiyorum hayatta eş secimi kesinlikle cok onemli. Sanirim ben takintilarimi aklima getirip itiyorum kendimdem cocugu. Aslinda birlikteyken cok guzel vakit geciriyoruz. Isinma da hic olmadi diyemem tabi öyle olsa bi daha asla gitmezdim yanina.Benim de vardı takıntılarım. Boy konusu çok önemliydi. Ben görüştüğüm kişiyle beraberken topuklu giymemeliyim mesela.
Ki ben yüksek topuk çok severim. Bana da çok yakışır. Ama aklıyla beni çok etkiledi. O yüzden tipini görmezden gelebiliyorum.
Dış görünüş olarak hitap etmedi bana ama sohbet edince sempatik bulabildim.
O yüzden gerisini getirebilirim diye düşündüm. Evliliği düşündürebildi bana.
Sende hiç ısınma olmadıysa kötü tabii ama benim bi arkadaşım 2 yıl görüştüm sonra aşık olduğumu anladım demişti.
Böyle enteresan örnekler de olunca umutlanıyorum ben.
Cinsel açıdan da ısınabilmek çok önemli. Ten uyumu vs. Bunları görmek için zaman lazım. Ben o aşamayı da merak ediyorum kendim için.
Hiç sarılma, el ele tutuşma olmadı mı sizde? O olsa belki daha farklı hissedeceksindir.
Bu sitede biri yazmıştı; biriyle tanışmış, buluştuğunda çocuktan hiç etkilenmemiş, yüzüne bile bakmamış çocuğun doğru düzgün. O kadar beğenmemiş sen düşün artkk.
Sonra buluşma bitince sarılmış çocuk veda için. Sarılış o sarılış. Kız bi daha bırakamadım diyo. Bi kıvılcım gerek işte. Ben de önceden hiç uğraşmak istemezdim şurası böyle şurası şöyle diye ama reddetmekten sıkıldım resmen.
Karşıma da iyi yerden biri çıkınca artkk öyle yapmama kararı aldım.
Sen sık sık mı görüştün yüz yüze 2 ay içinde? Yoksa genelde telefonla mı sürdürdünüz? Yakın olup olmamak önemli ısınabilme konusunda. Alışmak için yanında vakit geçirmek mühim bence.
7 sene miiiHic begenmemistim, 7 sene israr etti, sevgili olmadik hic, okul arkadasimdi, okul bittikten sonra birgun kameradan gorustuk, gorus o gorus, 6 ay icinde evlendik.
Evet iste ayni senin gibiyim benimde topuklu giymemem gerekiyo aramizda 3 4 cm bisey var ben senin kadar cok giymem ama giyecegim yer de olur surekli duz mu dolasacagim. Gorusme konusunda her hafta gorustuk zaten onceden ayni is yerinde calisiyorduk her gun goruyorduk birbirimizi. Sonra ben ciktim isten evlerimiz yakin her hafta sonu gorusmeye basladik. Elele tutusma sarilma oldu ama bilmiyorum ya ben anlayamiyorum ya bisey hissetmiyorum. Burda 5 sene hala asigim diyenlere masallah cok imrendim bende oyle olmak istiyorum hayatta eş secimi kesinlikle cok onemli. Sanirim ben takintilarimi aklima getirip itiyorum kendimdem cocugu. Aslinda birlikteyken cok guzel vakit geciriyoruz. Isinma da hic olmadi diyemem tabi öyle olsa bi daha asla gitmezdim yanina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?