evli bayanlar eşlerinizle ilk görüşmede elektrik aldınız mı?

İlk gözlerini gördüğümde "bu adam benim kocam olacak" demiştim aynı şeyi oda hissetmiş, zaten tanıştıktan bir hafta sonra evlenme teklifi almıştım :2:
vay be böyle olaylar oluyomuş harbiden

ben hiç ihtimal vermezdim. beğenmedim de. 2 sene peşimden koştu. arkadaş olduk, sohbet muhabbet derken, ben çok aşık oldum. kaç kere ayrılma kararı aldım, kaç ay görmedim ama son kez görüşelim, yüz yüze bir konuşmadan ayrılmak istemiyorum dedi. buluştuk ve anladım vazgeçemiyeceğimi.

geçen arabayı park ediyordum, karşıdan yürüyor bana doğru, heyecandan park etmeyi unuttum, öyle kaldım sokağın ortasında ben ne yapıyordum diye. 8 sene oldu evleneli. hala çok seviyorum elhamdülillah. çok çok kızdığım noktaları da var ama o ayrı konu

ha ha ilk gördüğümde kaç yaşındaydım acaba, 11 mu 12 mi.
tahmin edersin ki, yıllarca hiç o gözle bakmadım.
ama meğer keratanın niyeti kötüymüş :)

ha ha sanırım bu konu belli yaş üzeri tanışanları kapsıyor.

eşim benim sinif arkadaşimdi ilkokul yıllarda..
Bİ anda elektirk çarptım kalbim hızlı atıyordu ben bunu anlamamişim hiç ne bu kalp atışı niye atiyo dedim nerden bilcem aşk meşki
13 yıl sora Allah onu yine tekrar karşıma çikardi.. demekki onunla evlencekmişim..:)
çok mutluyum çok şükür iyiki onunla evlendim. 1,5 yıldır evliyim hala ilk günkü gibi aşk

Ne önemi var ki herkes için farklı bir durumdur bu?
Bu istatistiğin verileri seni neye ulaştıracak?

Üniden sınıf arkadaşımdı nişanlım.. hiç bir şey hissetmemiştim.
O kadar güzel sevip saydı ki beni.. önce hayran oldum kişiliğine duruşuna 5 ay sonra da aşık oldum :))
Şimdi 5. yılımızdayız hala aynı aşkla, saygıyla ve heyecanla birlikteyiz. :)

Evet iste ayni senin gibiyim benimde topuklu giymemem gerekiyo aramizda 3 4 cm bisey var ben senin kadar cok giymem ama giyecegim yer de olur surekli duz mu dolasacagim. Gorusme konusunda her hafta gorustuk zaten onceden ayni is yerinde calisiyorduk her gun goruyorduk birbirimizi. Sonra ben ciktim isten evlerimiz yakin her hafta sonu gorusmeye basladik. Elele tutusma sarilma oldu ama bilmiyorum ya ben anlayamiyorum ya bisey hissetmiyorum. Burda 5 sene hala asigim diyenlere masallah cok imrendim bende oyle olmak istiyorum hayatta eş secimi kesinlikle cok onemli. Sanirim ben takintilarimi aklima getirip itiyorum kendimdem cocugu. Aslinda birlikteyken cok guzel vakit geciriyoruz. Isinma da hic olmadi diyemem tabi öyle olsa bi daha asla gitmezdim yanina.

Kizlar bence boy konusuna cok takilmayin. Benim boyum ortalamanin uzerinde ve cok onemliydi benim icin. Hatta temel sartti boy uzunlugu. Ama esimi tanidiktan sonra aklima bile gelmedi. Esim benden 1-2 cm uzun. Onun yaninda her zaman duz giyiyorum. Eger tek basim arkadaslarimla bir programim varsa veya okula giderken topuklu giyiyorum hevesimi almis oluyorum. Asil muhim olan hayata bakis acilarinin, karakterlerin uyumlu olmasi

Tipini begenmistim ama espirileri cok kötüydü, muhabbet ilerledikce de öff bu gerzekle ömür gecmez uzak dur demistim kendi kendime.

Evlendikten sonra itiraf etmisti o gün cok heycanliydim sacmalamistim diye. Ara sira o günki espirilerini yeniden gündeme getiririm hemen susturmaya calisiyor utancindan :)
4.5 yildir evliyiz bu arada.

2010 da bu siteye üye oldum
Yıl olmuş 2016
Ne çarpışmalar olmuş yav sizdede
Ne çarpma ne elektrik ne kıvılcım

Bence erkek sorun etmezse arada bir dışarı çıkınca giyilebilir topuklu.
Kadının kendinden uzun görünmesini sorun etmeyen erkekler var sonuçta.
Ama sen hiçbi şekilde oluru olmaz gibi anlatıyorsun. O yüzden çok da düşme o zaman bu işin üstüne.
İstediğin tipte birinin karşına çıkmasını bekle.
Ben de normalde çok takarım ama başka iyi özellikleri ağır bastığı için takmamaya başladım. Böyle olabileceğimi düşünmezdim. Bi şeylerden etkilenince sevmeyeceğin şeyler sivriliğini yitiriyor.
Ama sende böyle bi durum da yok.
O yüzden sıkıntı.

özellikle şuan emin değilim ama ileride aşık olur muyum acaba diyen arkadaşlar için yazıyorum.
tabiki bu kişiden kişiye değişen bir durumdur, herkese göre farklılık gösterir ama tavsiyem gerçekten değer verildiğinizi düşünüyorsanız zaman verin ona.
sevgilimle ilk görüşmemizden önce aylarca sadece telefonda konuştuk ve whatsap da yazıştık. bana çok saçma gelir öyle sadece telefon üzerinden birine birşeyler hissedebilmek. o hissettiğini söyledi diye de ciddiye almadım çocuğu aylarca ama kalkıp gelmesin diye de türlü bahaneler bulup durdum. en son konuştuk ve bir daha asla görüşmemeye karar aldk (tabiki benim isteğimle )
üstünden 1 ay geçtikten sonra başka bir sebeple bulunduğum şehre gelmişti, görüşelim dedi, tamam dedim gittim. ilk 1 saati hatırlamıyorum bile ne heyecan bendeki
ona ne zaman aşık olduğumu hatırlamıyorum ama ilk görüş değildi bunu biliyorum. ama şuan gerçekten her görüşmemizde artıyor ona olan aşkım ve sevgim.
Rabbim hayırlısını versin inşallah hiçbirşeyin garantisi yok, ama nasipse 2-3 ay içinde nişanı yapıp eylül ayında da evlenmeyi planlıyoruz.
o yüzden bence bir şans verin size ilgi gösteren insana, belki sizde seversiniz o iş hiç belli olmaz

Aynı sokakta çalııyorduk , onun iş yerinin önünden geçerken kaıda gördüm ama benim kalbim halay çekiodu , karnımda kelebekler uçuşuodu onu görünce
Gelip geçerken beni süzerdi , ben yürümeyi unutur ecüş bücüş yürürdüm baktım bu adım atmıo , hadi len sen yaparsın dedim gaza getirdim aracıyla numaramı verdim, aynı şeyleri hissedioduk, aşık olduk , sonra bir gün ayrıldık ve o başkasıyla evlendi... Çünkü aramızda 10yaş vardı ben evlenmeyi düşünmediğim için o da zaman kaybetmek istemediği için yollarımız ayrıldı mantık evliliği yaptı , günün birinde de pişman olduğunu söyledi O gün bugündür mutsuzum, kimseyi sevemiyorum da o treni kaçırdım 4yıl önce . Bende bunu yazmak istedim

Evet . Çok heyecanlı olduğum için arkadaşımı da almıştım yanıma. Daha doğrusu ona "beni ara, bir bahane bul yanıma gel" demiştim. Rezil olacakmışım gibi geliyordu , tek başıma sacmalayacakmisim gibi geliyordu. O gelince kısmen rahatlamistim
Ne gunlerdi

İlk gördüğümde etkilendim, tavırları, konuşması hoşuma gitti, onunla vakit geçirmek güzel oluyodu.
Ama 4 ay sonra bir anda aşık oldum, öyle böyle değil, ateşlere düşmüş gibi.
Neyseki karşılığı kat kat vardı

Ben valla bırak ilk görüşte aşkı,bildiğin nefret ediyordum. O işler ilk görüşte nasıl oluyor hiç anlamam,kafa yapısını bilmek gerekmez mi?

Bana ilk görüşte çocuk gibi gelmişti :) Ama o beni ilk gördüğünden beri ilgileniyordu. Objektif davranamadım o yüzden. Ben zamanla ısınanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…