- 16 Kasım 2021
- 1.409
- 3.863
- 83
- Konu Sahibi zilleritakti
-
Yıllarca bağırsak hastalığıyla uğraştım. Nedeni neydi biliyor musunuz? Utanmak. Çocukluktan beri o koku yüzünden okul çağlarımdan beri tuvalete giremedim. Anneannemin, en yakın dostumun, teyzemin, komşunun evinde yapamadığım zamanlar oldu sürekli lavmanlarda acillerde dolaştım. Bu çok zor bir şey yaşamayan bilmez.Kk yine iki ayrı kutba ayrılmış. Ama çoğunluk benim gibi düşünüyor buna sevindim. Hamileyken de yapmadım eşimin yaninda, en zor durumda bile yapmadım çünkü ona da aynı hakkı verecektim o zaman.
Ben tuvalete giderken bile musluğu açıyorum yav, başka ses olursa bastırsın diye.
Tuvaletimde banyo parfümüm var, onu mutlaka sikiyorum çıkarken.
Millet "osurugunu yerim" diyor.
: )
Ay of nolur gitme yanımda osur kurban olayım da dio musunYıllarca bağırsak hastalığıyla uğraştım. Nedeni neydi biliyor musunuz? Utanmak. Çocukluktan beri o koku yüzünden okul çağlarımdan beri tuvalete giremedim. Anneannemin, en yakın dostumun, teyzemin, komşunun evinde yapamadığım zamanlar oldu sürekli lavmanlarda acillerde dolaştım. Bu çok zor bir şey yaşamayan bilmez.
Kendimi yeni yeni kırdığım zamanlarda, ki hayatımda en çok sevdiğim insan benden utana sıkıla odadan kaçıp gaz çıkarmaya gidiyorsa buna üzülüyorum. evet osuruğunu bile yerim sevdiğim adamın. onun için onunla evleniyorum. aynı şekilde o da benim için aynı şeyi diyor. ben kendi evimizde rahat rahat gaz çıkaramayacaksam evlenmezdim ciddiyim. bunun saygıyla alakası yok.
Yok ahahahahah kötü kokulu olunca zaten gidiyor başka odaya gaz çıkarmaya. kokusuz ama sesli gelince duruyoruz. yoksa beni de götürüyor başka odaya gidelim kaç kaç diye. ahahahahhahaAy of nolur gitme yanımda osur kurban olayım da dio musunkokunca napiosun? Immm ne değişik kokuyo yerim ki falan mi? Bu sevmek değil ya osuruk fetişi gibi bisey.
ya özür dilerim ama gerçekten iğrenç muhabbetler ya.Yok ahahahahah kötü kokulu olunca zaten gidiyor başka odaya gaz çıkarmaya. kokusuz ama sesli gelince duruyoruz. yoksa beni de götürüyor başka odaya gidelim kaç kaç diye. ahahahahhaha
yani ben bu durumu hayatın akışında normal bir şey olarak görüyorum.
Yaa zasgahsgajan offff. Kokusuz olduğunu birlikte anlamış olmak icin bile en az bir kere sizin yanınızda osurmus olmasi lazim o gün o zaman diliminde. Test edip onaylayana kadar bile osurmak eylemi gerceklesmis oluo bu benim gibi osuruktan nem kapanlar için dünyanın sonu zaten ahahahha.Yok ahahahahah kötü kokulu olunca zaten gidiyor başka odaya gaz çıkarmaya. kokusuz ama sesli gelince duruyoruz. yoksa beni de götürüyor başka odaya gidelim kaç kaç diye. ahahahahhaha
Bilemiyorum, ben gazlı bir insan değilim genel olarak sanırım.Yıllarca bağırsak hastalığıyla uğraştım. Nedeni neydi biliyor musunuz? Utanmak. Çocukluktan beri o koku yüzünden okul çağlarımdan beri tuvalete giremedim. Anneannemin, en yakın dostumun, teyzemin, komşunun evinde yapamadığım zamanlar oldu sürekli lavmanlarda acillerde dolaştım. Bu çok zor bir şey yaşamayan bilmez.
Kendimi yeni yeni kırdığım zamanlarda, ki hayatımda en çok sevdiğim insan benden utana sıkıla odadan kaçıp gaz çıkarmaya gidiyorsa buna üzülüyorum. evet osuruğunu bile yerim sevdiğim adamın. onun için onunla evleniyorum. aynı şekilde o da benim için aynı şeyi diyor. ben kendi evimizde rahat rahat gaz çıkaramayacaksam evlenmezdim ciddiyim.
yani bunu saygısızlık göreni anlıyorum yine de. ama bunun tam tersinin aşırı korkunç ve iğrenç bir durum olduğunu düşünmek de bana garip geliyor.
evlenmeden önce konuşmak lazımmış ben çok rahatsız oluyorum.Bilemiyorum, ben gazlı bir insan değilim genel olarak sanırım.
Kendimi zorla tuttuğum, bu yüzden hasta olacak kadar zor bir duruma geldiğim olmadı. Gaz olabilir, insanız, gider insanların olmadığı bir odada yaparız, akşama kadar tutmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Gaz yapanlar, gaz yapanla, yapmayanlar yapmayanla evlensin çözülsün bu problem. : )
Biz konuşmadık hiç. Böyle büyüdüğümüz için, anne ya da babamız tarafından, kimsenin yanında yapmamamız gerektiği öğretildiği için, böyle bildik böyle devam ettik diyelim. : )evlenmeden önce konuşmak lazımmış ben çok rahatsız oluyorum.
Bende bu yoruma sasirdimben çok şaşırdım yorumlara. birisi aile terbiyesinden bahsetmiş katılmıyorum ona. ben sıklıkla gaz sancısı yaşayan ve bağırsak rahatsızlıkları olan biriyim. genelde sessiz atarım. :) nişanlım da ilk başlarda çekiniyordu benden gaz çıkartırken. ben utanma dedim senin gazını her tarafını yerim içinde tutma hasta olursun dedim. arada gaz çıkartıyor hoşuma gidiyor sesi o derece. ben mi tuhafım anlamadım ki. evimizde de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyelim evimiz olmasın.
yeri gelecek tuvaletini temizleyeceğim adamdan neden tiksineyim saygım falan kalmasın. her türlü severim öperim onu ben.
başkalarının yanında yapsak saygısızlık. ama kendi evimizde baş başayken de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyeyim ben kalsın. gaz sancısını yaşayan bilir.
gazınızın kokulu veya kokusuz olacağını nasıl anlıyorsunuz ?Yok ahahahahah kötü kokulu olunca zaten gidiyor başka odaya gaz çıkarmaya. kokusuz ama sesli gelince duruyoruz. yoksa beni de götürüyor başka odaya gidelim kaç kaç diye. ahahahahhaha
Bacim seninde ortan yok hicYıllarca bağırsak hastalığıyla uğraştım. Nedeni neydi biliyor musunuz? Utanmak. Çocukluktan beri o koku yüzünden okul çağlarımdan beri tuvalete giremedim. Anneannemin, en yakın dostumun, teyzemin, komşunun evinde yapamadığım zamanlar oldu sürekli lavmanlarda acillerde dolaştım. Bu çok zor bir şey yaşamayan bilmez.
Kendimi yeni yeni kırdığım zamanlarda, ki hayatımda en çok sevdiğim insan benden utana sıkıla odadan kaçıp gaz çıkarmaya gidiyorsa buna üzülüyorum. evet osuruğunu bile yerim sevdiğim adamın. onun için onunla evleniyorum. aynı şekilde o da benim için aynı şeyi diyor. ben kendi evimizde rahat rahat gaz çıkaramayacaksam evlenmezdim ciddiyim.
yani bunu saygısızlık göreni anlıyorum yine de. ama bunun tam tersinin aşırı korkunç ve iğrenç bir durum olduğunu düşünmek de bana garip geliyor.
ilk olarak ben konuda bir hastalik okumadim, yani adam sizin gibi gaz sancisi cekmiyormus gayet keyfinden yapiyor bunu. o yuzden kendinizle kiyaslamaniz yanlis.ben çok şaşırdım yorumlara. birisi aile terbiyesinden bahsetmiş katılmıyorum ona. ben sıklıkla gaz sancısı yaşayan ve bağırsak rahatsızlıkları olan biriyim. genelde sessiz atarım. :) nişanlım da ilk başlarda çekiniyordu benden gaz çıkartırken. ben utanma dedim senin gazını her tarafını yerim içinde tutma hasta olursun dedim. arada gaz çıkartıyor hoşuma gidiyor sesi o derece. ben mi tuhafım anlamadım ki. evimizde de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyelim evimiz olmasın.
yeri gelecek tuvaletini temizleyeceğim adamdan neden tiksineyim saygım falan kalmasın. her türlü severim öperim onu ben.
başkalarının yanında yapsak saygısızlık. ama kendi evimizde baş başayken de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyeyim ben kalsın. gaz sancısını yaşayan bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?