Evli bayanlar gaz sorununu hakkında bakar mısınız?

Kk yine iki ayrı kutba ayrılmış. Ama çoğunluk benim gibi düşünüyor buna sevindim. Hamileyken de yapmadım eşimin yaninda, en zor durumda bile yapmadım çünkü ona da aynı hakkı verecektim o zaman.

Ben tuvalete giderken bile musluğu açıyorum yav, başka ses olursa bastırsın diye.

Tuvaletimde banyo parfümüm var, onu mutlaka sikiyorum çıkarken.

Millet "osurugunu yerim" diyor.

: )

Bu ne ya en nefret ettigim şey. Gerçekten cok sinir olurum tamamen saygisizlik. Uyurken falan olur da hani. Oturuoken kalkip içeri gidip yapma gibi bi secenegi varken rahat rahat yanimda yapan insanla ben evli kalmam. Yedigine ictigine dikkat etsin saglikli beslenince zaten pek gaz olmuyor büyük tuvalete günde 2 kere cikiorum orda cikio zaten cikmasi gereken. Karbonhidrat fazla yeniyorsa cok oluo genelde. Tabi bazi bakliyatlar da malum iyi pismediyse :) ama her gun her gun olmasi sıkıntı hani hastadir bisey dokunmustur kabul ettik diyelim. Disarda milletin icinde yapmiosa benim yanımda hiç yapmamali.

Yıllarca bağırsak hastalığıyla uğraştım. Nedeni neydi biliyor musunuz? Utanmak. Çocukluktan beri o koku yüzünden okul çağlarımdan beri tuvalete giremedim. Anneannemin, en yakın dostumun, teyzemin, komşunun evinde yapamadığım zamanlar oldu sürekli lavmanlarda acillerde dolaştım. Bu çok zor bir şey yaşamayan bilmez.

Kendimi yeni yeni kırdığım zamanlarda, ki hayatımda en çok sevdiğim insan benden utana sıkıla odadan kaçıp gaz çıkarmaya gidiyorsa buna üzülüyorum. evet osuruğunu bile yerim sevdiğim adamın. onun için onunla evleniyorum. aynı şekilde o da benim için aynı şeyi diyor. ben kendi evimizde rahat rahat gaz çıkaramayacaksam evlenmezdim ciddiyim.

yani bunu saygısızlık göreni anlıyorum yine de. ama bunun tam tersinin aşırı korkunç ve iğrenç bir durum olduğunu düşünmek de bana garip geliyor.

Ay of nolur gitme yanımda osur kurban olayım da dio musun kokunca napiosun? Immm ne değişik kokuyo yerim ki falan mi? Bu sevmek değil ya osuruk fetişi gibi bisey.

Ay of nolur gitme yanımda osur kurban olayım da dio musun kokunca napiosun? Immm ne değişik kokuyo yerim ki falan mi? Bu sevmek değil ya osuruk fetişi gibi bisey.
Yok ahahahahah kötü kokulu olunca zaten gidiyor başka odaya gaz çıkarmaya. kokusuz ama sesli gelince duruyoruz. yoksa beni de götürüyor başka odaya gidelim kaç kaç diye. ahahahahhaha

yani ben bu durumu hayatın akışında normal bir şey olarak görüyorum.

ya özür dilerim ama gerçekten iğrenç muhabbetler ya.

Yaa zasgahsgajan offff. Kokusuz olduğunu birlikte anlamış olmak icin bile en az bir kere sizin yanınızda osurmus olmasi lazim o gün o zaman diliminde. Test edip onaylayana kadar bile osurmak eylemi gerceklesmis oluo bu benim gibi osuruktan nem kapanlar için dünyanın sonu zaten ahahahha.

Bilemiyorum, ben gazlı bir insan değilim genel olarak sanırım.

Kendimi zorla tuttuğum, bu yüzden hasta olacak kadar zor bir duruma geldiğim olmadı. Gaz olabilir, insanız, gider insanların olmadığı bir odada yaparız, akşama kadar tutmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Gaz yapanlar, gaz yapanla, yapmayanlar yapmayanla evlensin çözülsün bu problem. : )

Bu samimiyet,rahatlık falan değil. Bildiğin saygısızlık. Yanlışlıkla olur,kaza olur,hastalık olur anlarım.. durduk yere senin pis kokunu solumak zorunda mıyım ben?? Çok iğrenç..

evlenmeden önce konuşmak lazımmış ben çok rahatsız oluyorum.

Benim uni.de bir arkadaşım vardı sümüğünü yiyordu ve arkadaşlıgımı suratına demeden farklı bahanelerle kestim.
Bir sefer elindeki simidi böldü bana verdi, şimdi yesen bir türlü, yemesen iki türlü.
Aç degilim ama kardeş payı yemezsen ölümü gör dedi.
Valla ölünü görmeye razıyım ama yiyemem demiştim.
Çok şaşırmıştı, altı üstü bir simit diye ama o manzaraya şahit olunca nasıl yer insan, hatırlayınca bile bir fena oldum oy.
Simidi geri verdim, almadı küstü felan.
Hemen duvarın üzerine koydum ben de.

eşim aşırı yemek yerken bende de bu sorun vardı, diyete girince sorun büyük çoğunlukla çözüldü, yine de önceden anlayışlı olmaya çalışıyordum şimdi siz çalışmıyorsanız evde teksiniz ve rahatsınızdır ama eşiniz işe gidiyor hep kalabalık ortamda ve yalnız kalacağı tek yer evi. yapmazsa bağırsak sorunları ve karın ağrısı oluyor. yine de rahatsız olsam da eşimi sevdiğim için katlanıyordum bir de bilerek yapmıyorum diyordu ama dışarda yapmayabiliyor isterse yani buna inanmıyorum

Bende bu yoruma sasirdim
Evde tabii gaz cikaracaksin, diger gundelik seyler gibi.. ama yaninda olmasi grrekmez.. ciksin balkona bahceye.. wc ye gitsin. Cocuklar yapinca bile ulu orta hic hosuma gitmiyor.. uyariyorum.

Ha ayrica rahatsizliklari olan insanlari tenzih ederim.

Buarada anne babanin yaninda kardesinin yanindada yapmiyorsan ulu orta bu durumda normal olamaz bana gore.

Şeyi çok merak ettim, evimde rahat olamayacaksam nerde olucam diyenler? Bekarken annenin babanın yanında da yapıyor muydu? Sonuçta orası eviydi ve bu kadar rahat mıydı? Sözüm normal bulmanız değil, olabilir bazı insanlar normal karşılar ama bu kadar normalse aile evinde de yapılıyordu heralde diye düşündüm:)

gazınızın kokulu veya kokusuz olacağını nasıl anlıyorsunuz ?
mevzu kokusu da değil o gazı solutmak
tuvaletini temizleyeceğim adamın demişsiniz de
kocaman adamın tuvaletini de temizlememelisiniz
kızım 6 yaşında tuvaletden sonra bulaşma gördüyse kendisi temizliyor ,tuvalet alışkanlığı ve temizliği 2 yaşında başlayan birşey bir zahmet kocanız bulaşan pisliğini de temizlesin yahu, bu sevgi göstergesi falan da değil, hani hasta olur hastalık durumu ayrı ama sağlıklıyken yüz göz olmanın mantığı nedir, iki taraf rahatsız olmuyorsa yine sorun yok ama bir taraf rahatsız oluyorsa saygı duyulmalı. ağız kokusu ter kokusu da normal o zaman yıkanmadan fırçalanmadan da gezelim zart zurt gaz da çıkaralım... olur mu hiç öyle ?

defalarca ameliyat oldum doğum yaptım vs, kalkamadığım ve gaz çıkarmam gereken zamanlarda erhan depar at çabuk dedim odadan çıktı yaptım gelebilirsiiiinnn diye seslendim öyle geldi niye hidrojen+ nitrojen +karbondioksit ve metandan oluşan gazımı neden solutayım adama yazıktır günahtır.

sizin rahatsızlığınız babamda var doktor rapor yazdı nerede olursan ol salacaksın diye babam tuvalete gitmeyi tercih eder çünkü her yerde tuvalet var... size zorla tutun diyen yok bulunduğunuz ortamda tuvalete gitmeyip tutmanız sizin sorununuz olmuş tuvalete gitseymişsiniz keşke.

Bacim seninde ortan yok hic

ilk olarak ben konuda bir hastalik okumadim, yani adam sizin gibi gaz sancisi cekmiyormus gayet keyfinden yapiyor bunu. o yuzden kendinizle kiyaslamaniz yanlis.

aile terbiyesine bagladim evet cunku insan cogunlukla topluluk icinde yasar, yani bu adam bekarken ailesiyle yasamiyor muydu? o zaman gaz cikarmasi gerektiginde nasil odayi terk ediyorsa simdi de gayet terk edebilir. eger ailesinden terbiye almadiysa hepsi zart zurt evin icinde her seyi yapiyordur bu da normallesmistir.

o diger iste kokuluysa yapmam kokusuzu yaparim vs seylerine hic yorumum yok. yine aile terbiyesiyle ilgili bence. umarim herkes kendi gibi yetismis insanlarla olur da kimse boyle kocasindan tiksinmek zorunda kalmaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…