Evli Bayanlara Çekinerek Soruyorum.. Lütfen Cevap Verin.

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
8.512
27.000
748
Merhaba hanımlar çok çekiniyorum ama bir şey sormak istiyorum. Neredeyse son 1 aydır eşimle ilişki sırasında çok çabuk kuruyorum ve bu yüzden ilişki bitene kadar acı çekiyorum. Neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok, dönemsel bir sıkıntı olabilir mi? Yaşayanınız var mı? Lütfen cevap verin :30:

Merhaba hanımlar çok çekiniyorum ama bir şey sormak istiyorum. Neredeyse son 1 aydır eşimle ilişki sırasında çok çabuk kuruyorum ve bu yüzden ilişki bitene kadar acı çekiyorum. Neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok, dönemsel bir sıkıntı olabilir mi? Yaşayanınız var mı? Lütfen cevap verin :30:

doğum kontrol hapları neden olabılıyor. kullanıyor musun

kuruduğunuz zaman halen ilişkiye devam mı ediyorsunuz..

Neden bu acı ? ben söyleyeyim eşiniz için..

hey allahım kendini düşün kendini.. Bilmiyorum nasıl bir duygu ama acıyor diyorsun.
:20:

zevk almyıor olabilirsin , sevişme esnasında etkilenmiyor olabilirsin veya mantar
:ssz:

kuruduğunuz zaman halen ilişkiye devam mı ediyorsunuz..

Neden bu acı ? ben söyleyeyim eşiniz için..

hey allahım kendini düşün kendini.. Bilmiyorum nasıl bir duygu ama acıyor diyorsun.
:20:

zevk almyıor olabilirsin , sevişme esnasında etkilenmiyor olabilirsin veya mantar
:ssz:

Sadece 5 dk içinde oluyor ben bile nasıl olduğunu anlamıyorum. 3 aydır yoktu böyle bir şey.. Mantar buna sebep olur mu ?

canım , bende de vardı ama ben 3 ay vajinismustum onun da etkisi vardı şimdi 2 aydır düzenli cinsel hayatım var:13:
ilk başlarda bendede kuruluk oluyordu, ama sonra farkettim ki ön sevişmede sorun var, ön sevişme süresini uzattıkça kuruluk kalmıyor, sen de deneyebilirsin. hala devam ederse doktora danış derim:6:

canım , bende de vardı ama ben 3 ay vajinismustum onun da etkisi vardı şimdi 2 aydır düzenli cinsel hayatım var:13:
ilk başlarda bendede kuruluk oluyordu, ama sonra farkettim ki ön sevişmede sorun var, ön sevişme süresini uzattıkça kuruluk kalmıyor, sen de deneyebilirsin. hala devam ederse doktora danış derim:6:

O illet rahatsızlığı atlattığın için çok mutlu oldum öncelikle canım tebrik ederim :42:
Ön sevişme konusunda haklı olabilirsin belki biraz daha uzatabiliriz ama bir anda oldu yoktu böyle bir şey en başında bile.. Devam ederse doktora gidicem zaten mecbur :50:

O illet rahatsızlığı atlattığın için çok mutlu oldum öncelikle canım tebrik ederim :42:
Ön sevişme konusunda haklı olabilirsin belki biraz daha uzatabiliriz ama bir anda oldu yoktu böyle bir şey en başında bile.. Devam ederse doktora gidicem zaten mecbur :50:

çok sağol canım gerçekten illet yanii Allah kimseye yaşatmasın:50:
ve şöyle bişey de var kadınlar ne kadar az konsantre oluyosa cinsel ilişkiye o kadar az ıslanıyolar:17: yani kadın beyniyle sevişiyor maalesef:50: kafanda herhangi bi sorun varsa, kafanı ona taktıysan o da etkiliyor cinsel yaşamı, özellikle kadını

çok sağol canım gerçekten illet yanii Allah kimseye yaşatmasın:50:
ve şöyle bişey de var kadınlar ne kadar az konsantre oluyosa cinsel ilişkiye o kadar az ıslanıyolar:17: yani kadın beyniyle sevişiyor maalesef:50: kafanda herhangi bi sorun varsa, kafanı ona taktıysan o da etkiliyor cinsel yaşamı, özellikle kadını

Bu konuda haklısın canım kafamıza ne kadar takarsak o kadar etkilenmiyoruz sanırım..

Ben de yaklaşık 4-5 ay çektim bu sorunu..
Son birkaç aydır daha rahatım şükür..
Ön sevişmeyi uzatarak, hoşuna giden şeyleri deneyerek kendini iyice hazırlayabilirsin mesela..
Mantar veya enfeksiyon olabilir o da bir ihtimal..

Ben de yaklaşık 4-5 ay çektim bu sorunu..
Son birkaç aydır daha rahatım şükür..
Ön sevişmeyi uzatarak, hoşuna giden şeyleri deneyerek kendini iyice hazırlayabilirsin mesela..
Mantar veya enfeksiyon olabilir o da bir ihtimal..

İdrar yolları enfeksiyonundan 3 gün önce kurtuldum.. Onunla bir ilgisi olabilir mi ki?
Ama bende ön sevişme konusunda sizin gibi düşünüyorum

İdrar yolları enfeksiyonundan 3 gün önce kurtuldum.. Onunla bir ilgisi olabilir mi ki?
Ama bende ön sevişme konusunda sizin gibi düşünüyorum

evet olabılır enfeksıyondanda kaynaklı olabılır,bende aynı sorunu yasadım senın kuruluk sandıgın bır enfeksıyon olabılır,antıbuyotık kullanmıssındır buyuk ıhtımal ve antıbuyotık kullanımı mantar yapar mantarda cok canını yakar

erken bo$alma mi var diyecem ama olsa anlarsin
ba$kada aklima dr a gitmek di$inda bi$ey gelmiyor ..

merhaba, sorununuzun sebebi psikolojik olabilir. İşinizle, eşinizle, ailenizle veya herhangi bir takım sorunlar kafanızı mesgul ediyorsa bu konsantre olmanızı engeller. Veya çok sık birlikte oluyorsanız, biraz arayı açarsanız daha iyi olacaktır çünkü bazen insanın özlemesi gerekiyor, tahrik düzeyinizi artırır.

prezervatifle korunuyorsanız yapabilir. ilk başlarda ıslaklık varsa önsevişme ile alakalı olduğunu sanmıyorum.

siz bir hafta yada on gün önce bebeğinizini düşürdüğünüzü yazmıştınız ,belki kuruluğun sebebide budur.

siz bir hafta yada on gün önce bebeğinizini düşürdüğünüzü yazmıştınız ,belki kuruluğun sebebide budur.[/QUOTE

bir hafta yada 10 gün
önce bebeğini kaybeden bir kişi için ilişki erken bence
1 aydır böyle bir sorunum var demiş nasıl iş anlamadım
arkadaş kafamı buluyor acaba yada sizin dediğiniz kişimi

Back
X