• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bi adama asik olmak

Evli iki çocuklu biriyle tanıştım aylar önce tabi ilk başta boşanma aşamasındayım falan demişti bazı konularda kandirmisti beni bende çok üzerine düşmedim çünkü aşık değildim neden konuştun demeyin çünkü sadece benle değil birçok kız ortamına giriyordu tabi sonradan aşık oldum arada çok uzun konular var uzatmak istemiyorum ama yalanları çıktı çok zor zamanlar atlattık aynı evde beraber yaşadık 6 ay. Hastalandım bana çocuğu gibi baktı duşumu aldırdı üzerimi giydirdi kaybetmemek için yalan söylemek zorunda kaldım dedi şuan iş işten geçti ben ona aşık o bana ama ne benim ailem ne onun ailesi istemiyor ve ortada iki çocuk boşanma davasi.. Ben ondan ayrılsam ona çok üzülürüm eşi çok kötü birisi sinsi anca mal mülk derdinde kredi kartı peşinde ben sadece sevgi gördüm onu istiyorum ne yapacam bilmiyorum lütfen yardım edin özellikle başından böyle bi durum geçen varsa beni daha iyi anlar umarım
Boşanma surecindeyiz yalaninami kandiniz . Daha sürecinde sen niye bulaşırsinki böyle bir şeye birak bosansin sonra ne yaparsan yap adamla neden kendin yasamak istemediğin bir şeyi başka bir kadına yaşatıyorsun ki. Ayrıca bu adam bi kadina seninle olarak hata yapmış belki bosanip srninle evlenincede sana karşı ayni hatayi yapicak böyle birine nasıl güvenebilirsiniz ki

tek sorun sence sana yalan soylemesimi??bunu iyice bir dusun istersen .bari bundan sonra kendin icin bir iyilik yap o adamdan uzak dur..seni baskasiyla evliyken bu duruma dusuren adamdan evlenince nasil bir kocalik bekliyorsun??o kadina nasil yazik ettiyseniz baskasiylasa size yazik edecek bunu gormek zor degil..hayat sizin illaki yasayip gorecem diyorsaniz buyrun gorun..evet kimseyi kinamiyorum ben ama insanin hayatta bir durusu olmali kendine saygisi olmali bunu siz vermezseniz kimse vermez kimsede yasattiklarini yasamadan olmez unutmayin

O Ada'ma göre elinde olmayan cazip geliyor.Seninle evlendiğinde gözü bu sefer eski eşini arayacak.Ve o sinsi para canlısı dediğin 2 çocuk anası aldatılan kadının yerinde olacaksın.Olacaksın diyorum çünkü bu işin sonucu bu..En başta 6 ay o Ada'mı yanında tutarak 2 çocuğu babasız bırakan sen suçlusun.

biraz empati yapın ya o adamla evlenince mutlu mesut yasayacagını mı sanıyosun baskasını senınle aldatan ınsan bıgun senıde mutlaka aldatır. bekar bi insan da sana dus aldırır ustunu gıydırır merak etme biraz vicdan sahibi olmalı ınsan. bi kadın ne kadar kotu olursa olsun aldatılmayı haketmez. sen melek oldugun ıcın o iki cocugun ve ailesıne emek vermıs bi kadının üzülmesine sebep oluyosun.

Ne yapayım diyorsunuz ya ondan hemen uzaklaşın derim. Çünkü bunun sonu yok.
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler eskiler ve doğru. karısını sevsin sevmesin şu an evli bir adam.
Ne kadar da sevseniz bir gelecek yok. Hep boşandım boşanacağım diye oyalarlar ve gençliğinizi ona harcatmayın.
Üstelik o iki çocuğun vebalini taşıyamazsınız. Ah almayın.

Simdi o Pasaklı kötü v.s kadın varya bir zamanlar kocasının bitanesi ydi şimdide sen bitanesi oldun sonra bir başka bitanesi olucak sen Pasaklı kötü kadın olcaksin bunun aldığın ah ile ne kadar ilgisi olur bilemem ama o adamla çok ilgisi var

Kocamin beni aldattığıni hala bu forum dışında kimse bilmez bilsede inanma çünkü herkese göre mecnun leyla yi bu kadar sevmiş olamaz bende öyle biliyordum neyse durup bunları anlatmiycam sen Suna akıl yor bi anlatayım

Hamileyken aldatma başlamış hemde asla tiksinirim başkasının olandan dediği evli bir kadınla ne yazık ki ben bebegim 5 aylik oluncaya kadar bilmiyordum suphelenmeye başlamıştım ama konduramiyordum birgün ise geç gidicem patronla bir yere toplantıya gidicem dedi kalktım üstlerini utuledim hazırladım gönderdim akşam saat 4 30 fırtına dolayısıyla elektrikler kesildi büyük kızım korkuyordu doğalgaz yanmiyordu ne yapacağımı şaşırdım eşimi aradım acmadi is yerini aradım gelmedi dediler olabilir toplantıya gideceklerdi tkr aradım patronu gelmişse belki eve göndermiştir direkt ama hiç ise gitmemisti gelince sordum evt toplantı iptal oldu moralim çok bozuktu yansıtmamak için dışarda oyalandim dedi yemedimi tabi ama sabr ettim

Eşi kötü biri de sen iyi biri misin acaba? Bile bile 2 çocuklu bi adamla aynı evde yaşıyorsun. Bekar erkek mi yok yahu? Yazık diyorum. .

Bir hafta sonra çocuklarımın ikiside hastaydi sabaha kadar baslarindaydik bebegin solunum yolları tıkalı ablasının ateşi çok yüksekti ise gitti öğle saatlerinde çocuklar fenalasti aradım acmadi yine annemi aradım çocuklarım söz konusu hastahaneye gittik oradan aradım açtı durumu anlattım annem kardeşin gelmedimi dedi geldilerde izin alsan dedim ki rahatlıkla izin alabildiği bir yerdi tmm birazdan ararım dedi aradı izin alamadım yogun başa cikamazssan ara gelirim dedi çocuğumu biri serum da diğerine hava veriyolar anneme iki dk disardayim dedim gençten birini çevirdim yoldan kuzeni gibi arattım tabi yine onunlaydi aradım birdaha sakin karşıma çıkma dedim tabi bunu beklemiyordum felegi.şaştı hemen geldi işlemlerini bitti eve geldik annemler gittikten sonra bir senaryo yazdı yerlere yatarsin doğruyu anlatması iki gün sonra burnundan getirmelerimle oldu çünkü o kadına kadar benim kocam asla yalan bilmezdi sonunda itiraf etti bosluktaydim arkadaş gibi yaklaştı v.s tu kaka asla sen olamaz falan fıstık yersen

Sonra ben bir şeye karar verdim onun ağzından herseyi cimbizla aldım iyi polis kötü polis oynayarak mecburdum geleceğimizi görmem gerek iki çocuğum var bu gün kadına tu kaka diyorsa yarın yazık keşke öyle şeyler yapmasa aslında iyi biri diyordu tabirleri dikkatli oku lütfen az kendimi kotileycek olsam sende çok değişmiş gibiydin diyodu v.s v.s

Anlaki arkadaşım ihtiyacı kadar sen ıyisin ihtiyacı kadar nikahlisi durum hiç fark etmez anlatabildim mi

Hala evliyim seviyormusun sorusunu Milyon defa sordum kendime sevmesem asla katlanarak biri diilim ama güven derseniz o sonsuza dek kapanan bir kapi

Seninle aldatilmis bir eş olsaMDA empati yle konuşmaya calisicam

Simdi o Pasaklı kötü v.s kadın varya bir zamanlar kocasının bitanesi ydi şimdide sen bitanesi oldun sonra bir başka bitanesi olucak sen Pasaklı kötü kadın olcaksin bunun aldığın ah ile ne kadar ilgisi olur bilemem ama o adamla çok ilgisi var

Kocamin beni aldattığıni hala bu forum dışında kimse bilmez bilsede inanma çünkü herkese göre mecnun leyla yi bu kadar sevmiş olamaz bende öyle biliyordum neyse durup bunları anlatmiycam sen Suna akıl yor bi anlatayım

Hamileyken aldatma başlamış hemde asla tiksinirim başkasının olandan dediği evli bir kadınla ne yazık ki ben bebegim 5 aylik oluncaya kadar bilmiyordum suphelenmeye başlamıştım ama konduramiyordum birgün ise geç gidicem patronla bir yere toplantıya gidicem dedi kalktım üstlerini utuledim hazırladım gönderdim akşam saat 4 30 fırtına dolayısıyla elektrikler kesildi büyük kızım korkuyordu doğalgaz yanmiyordu ne yapacağımı şaşırdım eşimi aradım acmadi is yerini aradım gelmedi dediler olabilir toplantıya gideceklerdi tkr aradım patronu gelmişse belki eve göndermiştir direkt ama hiç ise gitmemisti gelince sordum evt toplantı iptal oldu moralim çok bozuktu yansıtmamak için dışarda oyalandim dedi yemedimi tabi ama sabr ettim

Bir hafta sonra çocuklarımın ikiside hastaydi sabaha kadar baslarindaydik bebegin solunum yolları tıkalı ablasının ateşi çok yüksekti ise gitti öğle saatlerinde çocuklar fenalasti aradım acmadi yine annemi aradım çocuklarım söz konusu hastahaneye gittik oradan aradım açtı durumu anlattım annem kardeşin gelmedimi dedi geldilerde izin alsan dedim ki rahatlıkla izin alabildiği bir yerdi tmm birazdan ararım dedi aradı izin alamadım yogun başa cikamazssan ara gelirim dedi çocuğumu biri serum da diğerine hava veriyolar anneme iki dk disardayim dedim gençten birini çevirdim yoldan kuzeni gibi arattım tabi yine onunlaydi aradım birdaha sakin karşıma çıkma dedim tabi bunu beklemiyordum felegi.şaştı hemen geldi işlemlerini bitti eve geldik annemler gittikten sonra bir senaryo yazdı yerlere yatarsin doğruyu anlatması iki gün sonra burnundan getirmelerimle oldu çünkü o kadına kadar benim kocam asla yalan bilmezdi sonunda itiraf etti bosluktaydim arkadaş gibi yaklaştı v.s tu kaka asla sen olamaz falan fıstık yersen

Sonra ben bir şeye karar verdim onun ağzından herseyi cimbizla aldım iyi polis kötü polis oynayarak mecburdum geleceğimizi görmem gerek iki çocuğum var bu gün kadına tu kaka diyorsa yarın yazık keşke öyle şeyler yapmasa aslında iyi biri diyordu tabirleri dikkatli oku lütfen az kendimi kotileycek olsam sende çok değişmiş gibiydin diyodu v.s v.s

Anlaki arkadaşım ihtiyacı kadar sen ıyisin ihtiyacı kadar nikahlisi durum hiç fark etmez anlatabildim mi

Hala evliyim seviyormusun sorusunu Milyon defa sordum kendime sevmesem asla katlanarak biri diilim ama güven derseniz o sonsuza dek kapanan bir kapi

Anladın mi arkadaşım...?

Aşk Mevla da baki leyla da fanı!

Kendinize yeni bir konu açarsanız sizin için daha faydalı olur.

Back
X