Bir hafta sonra çocuklarımın ikiside hastaydi sabaha kadar baslarindaydik bebegin solunum yolları tıkalı ablasının ateşi çok yüksekti ise gitti öğle saatlerinde çocuklar fenalasti aradım acmadi yine annemi aradım çocuklarım söz konusu hastahaneye gittik oradan aradım açtı durumu anlattım annem kardeşin gelmedimi dedi geldilerde izin alsan dedim ki rahatlıkla izin alabildiği bir yerdi tmm birazdan ararım dedi aradı izin alamadım yogun başa cikamazssan ara gelirim dedi çocuğumu biri serum da diğerine hava veriyolar anneme iki dk disardayim dedim gençten birini çevirdim yoldan kuzeni gibi arattım tabi yine onunlaydi aradım birdaha sakin karşıma çıkma dedim tabi bunu beklemiyordum felegi.şaştı hemen geldi işlemlerini bitti eve geldik annemler gittikten sonra bir senaryo yazdı yerlere yatarsin doğruyu anlatması iki gün sonra burnundan getirmelerimle oldu çünkü o kadına kadar benim kocam asla yalan bilmezdi sonunda itiraf etti bosluktaydim arkadaş gibi yaklaştı v.s tu kaka asla sen olamaz falan fıstık yersen