Evli bir adam.. İkinci kadın..

Yok sen bu hikayeyi tam bilmiyorsun bu tip dangalak herifler aylardır ayrı yatıyoruz der , salak saf kızlarımız da "ama ayrı yatıyorlarmış " diye inanırlar. konu sahibi bebek yapmak öyle tek gecelik iş değil haberin olsun. adam düzenli bir senedir seviştiği kadını sevmediğini iddia ediyor, sen seni sevdiğine nasıl inanıyorsun ???
İnanıyorum dese inanacak misin konu sahibi? :)
3 ay derken bizi yiyor ya...
Şuraya düzgün bilgi vermiyorlar bizde birbirimize giriyoruz yorum yaparken.. :)

"3 yıldır çatır çutur sevişiyoruz ben ikinci kadınım.. teselliyi sevculumun omzunda ağlayarak buluyorum. Bir gün beni alır mı? "

Diye sorsa daha yardimci olur idik...

bak benden sana tavsiye seni en iyi anlayanlardanım ardına bakmadan başka şehre git bunun sonu yok...

Ben boyle durumlarda en cok evdeki kadina uzuluyorum dusunuyorum.belkide suan esinin hala onu sevdigini dusunup aralarindaki tartismayi soguklugu felan biseylere baglayip hala daha yuvasini kurtarmak icin kimbilir neler yapiyodur.bilmiyoki kocasi bi pislik ve onu aldatiyor.

İnanıyorum dese inanacak misin konu sahibi? :)
3 ay derken bizi yiyor ya...
Şuraya düzgün bilgi vermiyorlar bizde birbirimize giriyoruz yorum yaparken.. :)

"3 yıldır çatır çutur sevişiyoruz ben ikinci kadınım.. teselliyi sevculumun omzunda ağlayarak buluyorum. Bir gün beni alır mı? "

Diye sorsa daha yardimci olur idik...
Şu ana kadar 3 ay olmuşsa bile 3 yıla gidecek gibi duruyor bu pislik....

Adamı gördüğünde boynuna sarılıp ağlayacağına karısına her şeyi anlatacağını söyleyerek tehdit et.Bak bakalım bi daha karşına çıkıyor mu?
Kimseyi kınamıyorum ama lütfen kendinize gelin yahu.

Ya 3 aylık ilişkide vazgeçemeyecek ne olabilir Allah aşkına! 3 ay nedir ya??? sen adama sarılıp ağlarsan adam tabi bırakmaz peşini! bir daha karşıma çıkarsan seni cemi cümleye rezil ederim gider karına herşeyi bir bir anlatırım de bakalım bir daha seni gördüğünde yolunu değiştirip kaçmıyor mu o zaman !

Saf mısın nesin ya.. gidip sarılıp adama ağlamış bir de!! karşındaki adam mı bunu bir aklına getir! karısını aldatan adam kimi aldatmaz???? hayatı yalan o herifin!

3 ay mıy mış!!? Hakkaten pes, bu kadın milleti ne meraklı adamlar için ölüp bitmeyee!! 3 aycık tanıdığı biri için aşkından ölüyor!! Ne zaman başladı da ne ara bu kadar yoğunlaştı bu sevda? Aranıyorsun gerçekten konu sahibesi, arayan bulur...

3 aylık aşk için 5 aylık yavrusundan bile vazgeçen şerefsize diyecek söz zaten bulamıyorum zaten!!

Şimdi bir de karısını düşünelim belki o kadın da bu aralar buraya 5 aylık çocuğum var eşimle severek evlendik ama son birkaç aydır bana eskisi gibi bakmıyor diye konu açabilirdi... Kimbilir ne kadar mutsuzdur üstelik daha yeni anne. Siz kendinizi acı çekiyor mu sanıyorsunuz konu sahibi? Sizde biraz olsun kadınlık gururu varsa erkeğin kadını dövdüğü, öldürdüğü, aldattığı, tecavüz ettiği bu dünyada hemcinsinize bunu reva görmezsiniz. yaşamayan bilmez denilecek bir şey de yok ortada aşık olmanız sizin suçunuz değil ama siz öğrendikten sonra yaptıklarınızla suçlusunuz. Çünkü gerçekten bırakmayı istemediniz isteyen öyle bir bırakır ki..Siz burda aşk acısı çekiyorum diyerek kimseden teselli bulamazsınız. Yol yakınken hemen uzaklaşın o adamdan diyebiliriz ancak.

Bu yazdıklarımı okuyunca bir çoğunuz bana tepki gösterecek biliyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum benim düştüğüm duruma kimse düşsün istemiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce başka bir şehire taşındım iş dolayısıyla. İş yerime sık sık gelen bir müşterimize aşık oldum, sonra öğrendim ki oda bana aşıkmış. Benim de ona boş olmadığımı anlayınca bana ulaştı bir şekilde ve biz görüşmeye başladık, 26 yaşında bir bayanım, o da 27. Bir süre sonra tesadüfen evli olduğunu öğrendim. Tabi bu sırada kaptırdık gidiyoruz ve ben öğrendiğim anda dünyam yıkıldı sanki. Çok kızdım, ağladım, yıkıldım 5 aylık evladının olmasıda cabası. Eşiyle de 2 yıllık evli ve severek evlenmiş. Ama evlendikten sonra eşine olan sevgisi bitmiş öyle diyor. Neyse ben bunu engelledim her yerden. Sürekli karşıma çıkmaya başladı, yalvarmaya, ağlamaya başladı, yapamıyorum edemiyorum, biz boşancaktık hamile olduğunu öğrendim boşanamadım, evladım için sabrediyorum vs vs dedi. Hayatımda ilk kez aşık olmuştum, o da ilk kez olmuş, aşkından şüphem yok ama evli işte. Sürekli çıkıyor karşıma sürekli unutmama, fırsat vermiyor, acım her gün daha çok artıyor. Karşıma çıkınca da dayanamıyorum sarılıp ağlıyorum. Çok canım yanıyor, Allah'ım biliyor her gece ölüyorum her güne daha büyük bir acıyla uyanıyorum. Depresyona girdim, yaşadığım şehri terketmeyi düşünüyorum, karısına üzülüyorum karısınında kronik bir hastalığı var, ona muhtaç, onun yerinde bende olabilirdim. Allah'ım affetsin. Benim yaşadıklarımı anlayan, yaşayan, akıl fikir verecek olan biri var mı? Artk düşünemez oldum, şuan arıyor karşıma çıkıyor, ediyor, bırakmıyor bende telefonda engel olsamda bir şeylere karşıma çıkınca dayanamıyorum çok seviyorum. Lütfen beni kınamayın kimse istemez böyle bir üçgenin içinde olmayı. :KK43:

Karısını sevmiyorsa bile evlenip çocuk yapıp aldatması zaten kişiliğini ortaya koyuyor.
Taşının oradan ve bir daha asla ne telefonda ne netten ne de yüz yüze asla görüşmeyin.
Evlenecek kadar sevdiyse zamanında, size olan sevgisi de her an bitebilir zaten.
Demek ki elde edene kadar!!

Gerçekliğinize inanmıyorum ama genede varsayalım ki gerçeksiniz, öyleyse şunu söyliyeyim o adam size yalan söylüyor. Karısını seviyor, o nu kaybetmeyi asla göze alamaz. Siz elinin altındasınız, o nun egosunu tatmin ediyorsunuz o kadar.

Ya neden acaba adam gibi boşanma yolunu seçmeyip de kendilerine heyecan arıyor bu evli erkek müsveddeleri bilmiyorum?Bunlara Tıp'ın bir çaresi yok mu?

Kendinize bu sıfatı yakıştırıyorsanız böyle devam edin ikinci kadın olmaya.. Böyle bişeyin ihtimali bile beni çok üzerdi...

O adiye sakin inanma, İnan bana boşanmaz zaten öyle bir beklentin yok anladığım kadarıyla ama ne onu boşar ne senden geçer. Nefret ediyorum böylelerinden isleri güçleri yalan dolan. Terbiyesiz herif sevmemiş te ondan mi yatmış karisiyla. Allah ıslah etsin sinirlerim kalkti ayağa.

Bu yazdıklarımı okuyunca bir çoğunuz bana tepki gösterecek biliyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum benim düştüğüm duruma kimse düşsün istemiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce başka bir şehire taşındım iş dolayısıyla. İş yerime sık sık gelen bir müşterimize aşık oldum, sonra öğrendim ki oda bana aşıkmış. Benim de ona boş olmadığımı anlayınca bana ulaştı bir şekilde ve biz görüşmeye başladık, 26 yaşında bir bayanım, o da 27. Bir süre sonra tesadüfen evli olduğunu öğrendim. Tabi bu sırada kaptırdık gidiyoruz ve ben öğrendiğim anda dünyam yıkıldı sanki. Çok kızdım, ağladım, yıkıldım 5 aylık evladının olmasıda cabası. Eşiyle de 2 yıllık evli ve severek evlenmiş. Ama evlendikten sonra eşine olan sevgisi bitmiş öyle diyor. Neyse ben bunu engelledim her yerden. Sürekli karşıma çıkmaya başladı, yalvarmaya, ağlamaya başladı, yapamıyorum edemiyorum, biz boşancaktık hamile olduğunu öğrendim boşanamadım, evladım için sabrediyorum vs vs dedi. Hayatımda ilk kez aşık olmuştum, o da ilk kez olmuş, aşkından şüphem yok ama evli işte. Sürekli çıkıyor karşıma sürekli unutmama, fırsat vermiyor, acım her gün daha çok artıyor. Karşıma çıkınca da dayanamıyorum sarılıp ağlıyorum. Çok canım yanıyor, Allah'ım biliyor her gece ölüyorum her güne daha büyük bir acıyla uyanıyorum. Depresyona girdim, yaşadığım şehri terketmeyi düşünüyorum, karısına üzülüyorum karısınında kronik bir hastalığı var, ona muhtaç, onun yerinde bende olabilirdim. Allah'ım affetsin. Benim yaşadıklarımı anlayan, yaşayan, akıl fikir verecek olan biri var mı? Artk düşünemez oldum, şuan arıyor karşıma çıkıyor, ediyor, bırakmıyor bende telefonda engel olsamda bir şeylere karşıma çıkınca dayanamıyorum çok seviyorum. Lütfen beni kınamayın kimse istemez böyle bir üçgenin içinde olmayı. :KK43:
Biz bosanacaktik hamile oldugunu ogrendim. lan insan bosanacagi ve sevmedigi kadinla neden yatar ki.... hrle bir de korunmadan neden iloskiye gorer. birak ya hafi basinda bilmiuormussun artik biliyorsun sehir mi degistitsin ne yaparsin bilmrm bu rezilligin icinde olma daha fazla.

Hepside tam boşanacaklen bi engel çıkar, valla ben sana bişey söyliyimmi boşanacak adam karısı hamile de olsa boşar. Hiçbiri de üç ay tanıdığı ve kendisini gördüğünde ağlayıp sarılan kadın için karısını boşamaz. Nasıl olsa kabullenicek diye seni oyalayıp ikinci kadınlığa alıştırıp bu şekilde devam edicek.

Back
X